Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I AUSTRALIA

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Australia

  Under sine 60 år i leiebilsbransjen har Auto Europe alltid jobbet for å være på fremkanten når det kommer til å kunne tilby sine kunder et stort utvalg av servicer. Som et resultat av dette arbeidet kan vi nå tilby leie av bobil på et antall destinasjoner verden over gjennom vår gode samarbeidspartnere, lokale og internasjonale utleiere.

  Enten du spør en som har reist mye eller en australier så kan du være sikker på at begge vil si at det å leie bobil i Australia er et smart valg da dette er den beste måten å se landet på. Dersom du booker en bobil hos Auto Europe vil du kunne velge fra mange Kategorir, alle til rimelige priser.

  Kjøre bobil i Australia

  Å booke bobilutleie i Australia er en fantastisk idé på grunn av landets størrelse. For å rekke å se og oppleve alle de herlige stedene i Australia så er det viktig å kunne reise i sitt eget tempo. Det anbefales å planlegge ferien i Australia nøye. Dersom du har tenkt til å kjøre lange strekninger er det viktig at du tar god tid på deg, å kjøre fra en by til en annen kan ta flere dager. Det er lurt å lage en kjøreplan, i tillegg til å sette seg inn i tollsystemet til de forskjellige statene.

  Det biologiske mangfoldet som du finner i Australia er helt fantastisk. Dersom du tar en tur gjennom øst-statene kan du nyte av godt vin på en av vingårdene i Hunter Valley eller ta en dykketur i Solitary Islands Marine Park. Det flotte med øst-Australia er at man her kan utforske både strender og regnskoger!

  Kjør sørover for å se fantastisk dyreliv, du kan for eksempel besøke pingvinene i Penneshaw eller sjøløvene på Kangaroo Island. Dersom du har lyst til å se og oppleve den australske villmarken så bør du kjøre til sentral-Australia. Her finner du blant annet Uluru (også kjent som Ayers Rock), den flotte, røde fjellformasjonen som er på verdensarvlisten til UNESCO.


  Topp Destinasjoner i Australia

  Leie bobil Adelaide
  Adelaide
  Leie bobil Brisbane
  Brisbane
  Leie bobil Cairns
  Cairns
  Leie bobil Melbourne
  Melbourne
  Leie bobil Perth
  Perth
  Leie bobil Sydney
  Sydney

  Utleiere

  De utleierne som vi samarbeider med varierer avhengig av din valgte opphentingsdestinasjon, men noen av de er Hippie, Mighty, Cheapa Campa, Britz og Apollo. Bobilsmodellene du kan velge mellom er alt fra de som passer for to personer til de med mange luksusfasiliteter, til de med firehjulstrekk som passer for et tøffere terreng.

  Tilgjengelige bobiler i Australia

  Finn en full liste av tilgjengelige bobiler i vår søkemotor. Det er mange måter du kan spesifisere ditt søkeresultat på slik at du finner akkurat det du leter etter, alt fra å velge antallet senger til forskjellige typer av fasiliteter. Når du har funnet en bobil du er interessert av kan du gjennom ett klikk last ned en detaljert PDF med teknisk informasjon og priser. Klikk på knappen nedenfor og kom deg raskt ut på din livs reise!

  Vivid Camper Hitop Campervan

  Vivid Camper

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Taktelt
  Lengde: 5.4 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel

  Hitop

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Hitop
  Lengde: 4.6 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin
  Ultima Plus Motorhome Euro Slider

  Ultima Plus

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 7.0 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel

  Euro Slider

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.9 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff Diesel
  Outback 4WD Motorhome Hercules

  Outback 4WD

  Soveplasser: 5 stk.
  Kategori: Taktelt
  Lengde: 5.3 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel

  Hercules RV

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.7 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel