Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  CAIRNS

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Cairns - Auto Europe

  Bzen Cairns i delstaten Queensland i Australia er et populært reisemål for turister fra hele verden og et flott utgangspunkt dersom du vil dra på roadtrip rundt i landet. Med leiebil er du fleksibel og får sett og opplevd mye. Dersom du derimot velger å leie bobil i Cairns får du plutselig helt andre muligheter. Begynn å planlegge en helt uforglemmelig ferie med familie eller venner og legg opp turen helt etter egne ønsker og behov. Hos Auto Europe tilbyr vi ikke bare bilutleie til lave priser men også er bredt utvalg av bobiler til attraktive priser. Book via vår hjemmeside eller ring våre bobileksperter og få hjelp via telefon; vi hjelper deg gjerne med å velge riktig bobil til din ferie.

  Campingplasser i og rundt Cairns

  Her har vi samlet noen eksempler på campingplasser i regionen for å hjelpe deg med å planlegge din bobilutleie i Cairns. I listen under finner du alternative campingplasser i og rundt Cairns i tillegg til fasiliteter på veien mot Brisbane og Sydney.

  Cairns Holiday Park Cairns Holiday Park ligger bare 3 km fra sentrum. Plassen har godt rykte og eletrisitet er garantert. Du finner også gratis Wi-Fi. Øvrige fasiliteter på campingplassen inkluderer basseng, kjøkken og vaskestue. Flyplassen og den botaniske hagen er en kort reisevei herfra - et perfekt valg for deg som vil på utflukter inn til byen.
  Palm Cove Holiday Park Denne campingplassen ligger 30 km nord for Cairns i nærheten av en strand. Denne campingplassen har også godt rykte og du har fordeler som gratis Wi-Fi, vaskestue, eletriske grilller og kjøkken. Det er også strømforsyning tilgjengelig. Campingplassens fine beliggenhet gjør aktiviteter som kajakkpadling, snorkling, fiske og avkobling på stranden mulig.
  Bramston Beach Campground Koselig acampingplass rett ved stranden som tilbyr sine gjester idylliske omgivelser, eletrisitet, sanitæranlegg, vaskestue og gillplass. For å nå campingplassen må du kjøre over Bruce Highway og A1 mot sør i ca en time.
  BIG4 Townsville Woodlands Holiday Park Fire timers reise fra Carins og deler av veien mor Brisbane finner du denne campingplassen. Campingplassen har gresslagte plasser i skyggen med alle nødvendige funksjoner. Spesielt barn kommer til å trives her på campingens egne vannpark og lekeplass.
  Discovery Parks - Rockhampton Fra Discovery Parks camping kan du nå Brisbane på cirka 7 timer. Plassene er utrustet med vannkran, eetrisitet og avløp/drenering. For deg som reiser med familie finnes det fasiliteter som tennisbane, treningsstudio, basseng og hobbyrom. I nærheten av parken er også Koorana Crocodile Park og Mount Archer nasjonalpark.

  Tilgjengelige bobiler i Cairns

  Under ser du 4 eksempler modeller som kan leies i Cairns. Om dere bare er 2 personer som reiser tilbyr modellen Aquila RV god plass og god komfort med dobbeltseng, kjøkken, dusj og toalett på 7 kvadratmeter. Du har plass til dobbelt så mange reisende i den nesten 5 meter lange modellen Endeavour Camper som har soveplasser for 4 personer fordelt på 2 dobbeltsenger. Med Overlander tar du deg legg fram på uforseglede veier. Opptil 5 personer har soveplass takket være tak-teltet som har dobbeltseng og 3 enkeltsenger. Du har kjøkken og bobilen er 5 meter lang. Enda mer plass har du i Hercules RV. Opptil 6 personer kan reise sammen i denne romslige bobilen. Soveplassene er fordelt på 3 dobbeltsenger. Selv om kjøretøyet er 7,7 meter langt gjør kameraene bak at kjøretøyet lett kan manøvreres. Bobilen har også kjøkken.

  Aquila RV Endeavour Camper

  Aquila

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 7.1 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel

  Endeavor

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Hi Top
  Lengde: 4.9 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin
  Overlander Hercules RV

  Overland

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Taktelt
  Lengde: 5.0 Meter
  Girtype: Manuell
  Drivstoff: Diesel

  Hercules

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.7 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel

  Godt å vite om Cairns

  Cairns ligger i den nordlige delstaten Queensland og har over 147 200 innbyggere. Ettersom byen og dens omkringliggende område tilbyr en mengde interessante og spennende severdigheter er Cairns en av de fremste turistmålene på kontinentet. For eksempel kan du nå Great Barrier Reef på ca 30 minutter herfra med båt. Great Barrier Reef er verdens største korallrev og dekker et område på omtrent 344 400 kvadratkilometer. Etter en dag til sjøs er det på tide å ta til veiene. Daintree nasjonalpark i vestre del av byen lokker med et innblikk i den Australske regnskogen og dens flora og fauna. Ikke langt unna ligger den botaniske hagen Flecker og flere sandstrender. Cairns gir deg muligheten til å nyte Australias natur uten å måtte forlate byen.

  Rundt Cairns finnes det også interessante byggverk, monumenter og andre høydepunkter som du ikke må gå glipp av. En av disse er St.Monicas katedral med vakre glassmalerier som viser skapelsesberettelsen. På Cairns Regional Gallery kan du se internasjonale, lokale og nasjonale kunstnere utstilt. Traditionell kunst av Aboriginer, Australias urinnvånere finnes i storslåtte utstillinger på galleriet Doongal Aborginal Art. Om du vil vite enda mer om urbefolkningen kan du dra til Tjapukai Aboriginal Cultural Park som viser tradisjonelle danser, teater og mange andre attraksjoner. Byen er full av regelmessige eventer og festivaler så sjekk gjernme eventplanen før du drar for å få med deg det som skjer. En av de mest populære er Cairns Amateurs Racing Carnival, et fire dagers arrangement rundt hesteløp som har gått av stablen i 58 år.

  Men det er først når du forlater byen og beveger deg ut på veiene at de virkelige reisen begynner. Begynn med å leie bobil i Cairns og dra langs Australias østkyst mot Brisbane og Sydney, eller kanskje en reise mot Perth frister? Under din roadtrip får du tid til å virkelig ta inn og nyte Australias unike landskap! Det er imidlertid viktig å huske på at avstandene Down Under er store og om du velger å ta turen til Sydney vil det ta deg 26 timer. Da er det flott at du så enkelt kan stoppe og ta pauser når du reiser med bobil.