Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  BRISBANE

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Brisbane

  Foruten billige leiebiler tilbyr vi hos Auto Europe utleie av bobiler til rimelige priser til våre kunder. Som verdensledende leiebilformidler med over 60 år i bransjen kan du leie bobil i Brisbane med oss til uslåelige priser. Utforsk Brisbane og delstaten Queensland og området rundt fleksibelt og med maksimal komfort på din campingferie på det røde kontinentet. Med bobil kan du også enkelt bevege deg videre til byer som Cairns, Sydney eller Melbourne eller på tvers av kontinentet til Perth. Våre utleiespesialister for bobiler kan hjelpe deg per telefon på + 49 894 1207 298 eller via e-post. Du kan også sammenlikne priser og kjøretøy på våre bookingsider.

  Campingplasser i og rundt Brisbane

  Du som velger å leie bobil i Brisbane kan finne forslag på noen utvalgte campingplasser under med information om blandt annet utstyr. Tenk på å booke i god tid, særlig i høysesongen under den australske sommeren.

  Brisbane Holiday Village Brisbane Holiday Village tilbyr en lukusresort med fasiliteter som minigolf, grillområde, dusj og toalett, basseng, vaskerom, lekeplass og restaurant. Uansett om ditt hjem på veien er en bobil eller campingvogn vil denne campingplassen leve opp til dine behov.
  Brisbane Gateway Resort Denne campingplassen finner du midt i Brisbane og Queenslands livlige huvudstad og Australias østkyst. Om du leter etter en helt ny ferieopplevelse og et hyggeig sted å koble av er dette den perfekte plassen. Foruten basseng, tennisbane, gassgrill og Tv-rom, har til og med campingen gratis wifi. Det er også kort vei til byen!
  Newmarket Gardens Caravan Park Bare 4 km fra sentrum tilbyr denne campingplassen en rolig og avkoblende base for deg som vil utforske Brisbane. Rett i nærheten er det sykehus, Ballymore, Suncorp Statium, QLD museet og Convention Center.
  Aspley Acres Caravan Park Alle campingplasser her er velutstyrte og gressdekte. Hvert område har oppdelte dusjanlegg og toalettfasiliteter for damer og herrer. Det er også vaskerom med myntautomater og tørketrommel. Dyr er ikke tillatt. Aspley er et fantastisk valg for deg om vi ha en avkoblende og rolig campingplass med en hel del aktiviteter og severdigheter lokalt.
  Greenacres Capalaba Caravan Park Beliggende i bushen i Redland Shire er Green Acres campingplass i nærheten av Capalaba kjøpesenter, Cleveland Harbour og Moreton Bay. Brisbane ligger ca 26 km unna og campingen har fasiliteter som grillplass, wifi og turistinformation. Dyr er velkomne og du kan også leie hytte eller andre fasiliteter i tillegg til at det er campingplass for bobil.

  Tilgjengelige bobiler i Brisbane

  Under har vi listet opp noen eksempel på tilgjengelige modeller for bobilutleie i Brisbane. Den 5,3 meter lange modellen Cheapa Trailfinder tilbyr to sengeplasser samt kjøkken og vanntank. Modellene er fra år 2014 og eldre. Cheapa HiTop Campervan tilbyr sengeplass for 3 personer og er utstyrt med en dobbeltseng samt en enkeltseng (max 50 kg) for overnatting, bortsett fra kjøkken, vanntank og AC. Bilens lengde er 5 meter. Mer utstyr kan modellen Pandora RV med sengeplasser for 4 personer tilby. Sengeplassene er fordelt på to dobbeltsenger og du finner kjøkken, dusj, toalett, vanntank og avløpstank. Mer info om denne modellen kan du finne i vår søkemotor for bobiler. For større familier eller mindre grupper er bobilen Euro Deluxe optimal. Den ca 7,7 meter lange bobilen har et bredt utvalg av utstyr og inkluderer tre dobbeltsenger, kjøkken, dusj, toalett, vanntank samt avløpstank. Her tilbys også AC og varme. Ekstra utstyr som campingbord og stoler kan bookes i forveien uten problemer.

  Trailfinder Cheapa Hitop

  Trail Finder

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Pop Top
  Lengde: 5.3 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Hitop Camper

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Hi Top
  Lengde: 4.9 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Bensin
  Pandora RV Euro Deluxe

  Pandora RV

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.7 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel

  Euro Deluxe

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.7 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel

  Godt å vite om Brisbane

  Brisbane er en grønn by med subtropisk klima og en flerkulturell befolkning. Det er en av de raskest voksende byene i Australia og er kjent for sine livlige bydeler, utendørs-livsstilen og sin gjestfrie befolkning. Utforsk Brisbane ved å unngå turistområdene, slik at du finner bortgjemte perler.

  En av de beste måtene å lære byen å kjenne er med en lokalkjent guide. Book derfor en rundtur rundt Brisbane på byens nettsider. Turene tilbys av mer enn 200 ansatte på over 25 ulike språk. Å finne informasjon om severdigheter og eventer er lett på en av de mange turistinformasjonssentrene spredd over hele Brisbanes turistområde.

  Takket være Brisbane City Council er det gratis wifi i mange deler av byen, blandt annet følgende bygg: Brisbane Queen Street Mall, Reddacliff Place, Victoria Bridge og Brisbanes 33 bibliotek. Til og med utenfor disse bygningene finner du gratis Wifi: South Bank Parklands, City Botanic Gardens, King George Square, New Farm Park og hele CityCat flåten. Mange kaféer, restauranter og hotell tilbyr også gratis Wi-Fi til sine kunder.

  Med sitt subtropiske klima og i gjennomsnitt åtte timer sol per dag er Brisbane virkelig den perfekte destinasjonen for utendørsaktiviteter året rundt. Med blå himmel og sol er solbeskyttelse viktig. Velg luftige t-skjorter, hatt, solbriller og minst solkrem med faktor 30+. Glem ikke å smøre deg regelmessig om du tilbringer dagen ute. I lunchtid og i dagens varmeste timer bør du unngå solen helt. Pass også på at du drikker mye, og vann er det beste.

  I Australia brukes Australske dollar (AUD $). Hele Brisbane-området betjenes av minibanker som aksepterer Visa, Mastercard, Cirrus og Maestro-kort. De mest aksepterte kredittkort er American Express, Diners Club, Mastercard, Visa, JCB og deres partnere. Om du har reisesjekker kan disse veksles i banker, vekslingskontor, hotell og postkontor for kontanter. Banker og vekslingskontor finnes naturligvis overalt rundt i sentrum.