Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  PERTH

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Perth

  Auto Europe kan med 60 års erfaring i bransjen se tilbake på fremgangsrike år. Bortsatt fra uslåelige priser på leiebiler tilbyr vi nå også bobiler over hele verden til gode priser. Om du velger å leie bobil i Perth får du sjansen til å oppleve denne vakre og spennende byen med komplett fleksibilitet og frihet. Herfra kan du oppleve flere andre spennende destinasjoner i delstaten Western Australia og resten av landet, for eksempel den spennende storbyen Brisbane eller ;Cairns. For lengre strekk som for eksempel de 2139 kilometerne til Adelaide bør du ikke spare på utstyr og funksjoner når du velger bobilen din. Reisen skal jo være komfortabel og hyggelig, spesielt på ferie! Ditt hotell på fire hjul kommer til å gi deg mange muligheter til å oppleve Australia på nært hold. For tips og råd kan du nå våre bobilspesialister per telefon på +49 8941 20 7298 og e-post.

  Campingplasser i og rundt Perth

  I og runt Perth finner du mange campingplasser for mange ulike behov. Under lister vi våre favoritter.

  Perth Central Caravan Park Denne campingplassen finner du nær flyplassen og bare 7 km fra Perth sentrum. Anlegget er rent og moderne og du får raskt nye, internasjonale venner. Hvert 30 minutt finner du busser inn til sentrum. Perfekt for deg som vil stille suget etter storbylivet for en kveld. Det hyggelige personalet gir god service.
  Acclaim Kingsway Tourist Park Anlegget ble åpnet så sent som i 2013, og er idag en av de mest populære campingplassene i Perth med sin fine beliggenhet i Greater Perth, cirka 30 min reise fra flyplassen og cirka 25 min fra Perth Zoo. På den større campingen er kjæledyr velkommen. Anlegget er vel utstyrt.
  Discovery Parks - Coogee Beach Perfekt beliggenhet for deg som vil på badeferie. Du finner campingen på ene siden av Cooge Beachs sanddyner. Her ligger du rett ved vannet og strandferien kan begynne! Anlegget er velholdt og tilbyr bra service. Du finner også café og grillfasiliteter.
  Karrinyup Waters Resort Et ekte høydepunkt for familien! Camping-kjøkkenet ligger på stranden ved en stor innsjø, rett ved en lekeplass. Du finner basseng og hoppeslott. Også campingplassens beliggenhet er optimal med enkel tilgang til alle severdigheter.
  Peppermint Grove Beach Holiday Park Vil du koble av og slappe helt av? Da har du funnet rett campingplass! Her får du ro og fred, og kanskje besøk av en kenguru eller to. Med bare 350 meter til havet og fasiliteter som minigolf og tennis i tillegg til grillutstyr, er du garantert å få skikkelig feriefølelse i nærkonkat med naturen. Du kan også dykke, fiske, padle og sykle på denne campingplassen 200 km fra Perth.

  Tilgjengelige bobiler i Perth

  Her ser du et lite utvalg fra våre leverandører om du har bestemt deg for å leie bobil i Perth. Modellen Cheapa 4WD har plass til 2 personer og har utrustning som kjøkken, vanntank og aircondition. Modellen er 3 år gammel. Ultima Plus har plass til 3 personer og modellen er 2 år gammel. Den 7.1 meter lange modellen Beach har alt du trenger på reise og du har soveplasser for opptil 4 personer. For deg med større familie eller en mindre vennegruppe er Chepa 6 Berth ett godt alternativ med soveplasser for 6 fordelt på 3 dobbeltsenger.

  Cheapa 4WD Camper Ultima Plus

  4WD Camper

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Pop Top
  Lengde: 5.3 Meter
  Girtype: Manuelt 4x4
  Drivstoff: Diesel

  Ultima Plus

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 7.0 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel
  C-Klasse Beach 6 Berth Cheapa

  Klasse C Beach

  Soveplasser: 4stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.2 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel

  6 Berth Cheapa

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.7 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Kjekt å vite om Perth

  Perth ble grunnlagt 12 august 1829 ved elven Swan River. Byen fikk byrettigheter først i 1856 av dronning Victoria og er i dag den fjerde største i landet. Perth med sine omkringliggende områder huser omtrent 2 millioner australiere på et område på 5000 km². Godt besøkte steder när Perth inkluderer Rottnest Island, også kalt Rotto, eller Kings park som ligger i byens utkant. Spersielt spektakulær er stranden Cottesloe Beach med sine utrolige solnedganger. Vinkjennere bør ikke gå glipp av et besøk i Swan Valley med over 600 vingårder. I den relativt lille bykjernen, der cirka 12000 mennesker bor, befinner landets parlament seg, alle større banker, børsen, Northbridge og shoppingstrøket. Å leie bobil i Australia er den klassiske måten å reise på, ikke bare i Perth men også andre spennende destinasjoner rundt om i Australia.

  På grunn av sin beliggenhet og størrelse ligger de fleste store veiene i og rundt Perth. Det finnes en internasjonal flyplass, bussforbindelser og fergetrafikk. De viktigste motorveiene leder over Perth så herfra har du gode forbindelser inn i landet. Du som vil kjøre fra kyst til kyst kan ta deg hele veien til Sydney.

  Bobilutleie i Perth får eventyrerhjertet til å slå litt ekstra. Du slipper å lete etter ledige og rimelige hotell og du kan virkelig oppleve naturen og dine omgivelser. I bobilens kjøkken kan du forberede gode måltider eller grille i solnedgangen og til og med nyte av stjerneklare netter med en god vi i glasset.