Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LEIEBILER MED UBEGRENSEDE KILOMETER

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Skal jeg leie bil med eller uten ubegrensede kilometer?

  Skal du holde deg til et fastsatt skjema på reise eller følge været, impulser og magefølelse? Uansett hvordan du foretrekker å reise drar du nytte av en leiebil med ubegrensede kilometer. Hvor mange kilometer du planlegger å legge bak deg på neste reise spiller en stor rolle når du skal velge riktig leiebil. Enten du skal på ferie eller forretningsreise er det lurt å vurdere en bilutleie med fri kilometer fra Auto Europe.

  Søk etter leiebiler med ubegrensede kilometer

  Bilutleieselskaper vil ofte tilby spesialbiler med kilometerbegrensning. Spesialbiler inkluderer bilkategorier som sportsbiler og luksusbiler i tillegg til små cabrioleter og SUVer i premiumklasse. På den andre siden er bilene i standard kategorier ofte tilgjengelige med ubegrenset reiselengde. Du kan enkelt se denne informasjonen i søkemotoren før du fortsetter med reservasjonen sammen med resten av informasjonen om bilen. Vi er selvfølgelig tilgjengelig for å svare på de spørsmål du måtte ha om bilutleie med ubegrenset reiselengde såvel som med kilometerbegrensning.

  Vises informasjon om reiselengde i kilometer eller miles?

  Når du booker en leiebil med begrenset reiselengde er det viktig at du vet hvilken enhet for avstand som brukes i landet du skal leie bil i. Å kalkulere ekssakt pris inkludert lokale gebyr kan føre til varierende resultater dersom du måler reiselengde i kilometer og bilutleieselskapet gjør det i miles. På destinasjoner der avstanden beregnes i miles vil dette stå på din voucher og vice versa. En kilometer er 0,6 miles og en mile er ca 1,6 km.

  Auto Europe rater med begrensede kilometer

  Takket være Google maps kan du enkelt beregne avstanden du kommer til å reise med din leiebil. Det er også lurt å ta muligheten for endringer i betraktning og beregne litt ekstra reiselengde. Hvis bilen kommer med begrensede kilometer kan du dele antall tilatte kilometer på antall dager du skal være på reise. Vårt utvalg av tilbud spenner like vidt som våre kunders preferanser. Følg med når du booker om bilen har begrensede kilometer eller om du kan ha leiebil med fri kilometer. Du finner denne informasjonen i bilens beskrivelse under seksjonen "ratedetaljer".

  Beste tilbud garantert: Auto Europe bilutleie med ubegrensede kilometer

  Den beste grunnen til å booke en leiebil med ubegrensede kilometer er at du kan dra nytte av vår prisgaranti, Vi jobber stadig med å forbedre våre rater og sammenligner oss alltid med konkurransen. Skulle du finne samme leiebil med samme betingelser til en bedre pris et annet sted lover vi å matche eller slå prisen! Vi anbefaler spesielt ubegrenset reiselengde for langtidsutleie. Velg en av våre 24 000 stasjoner verden over - fra Canada og Brasil til Russland eller USA. En annen god grunn til å booke med Auto Europe er vår prisvinnende kundeservice, kunnskapsrike reservasjonsagenter og at vi er tilgjengelige 7 dager i uken. Vi er her for å hjelpe. Ring oss på +47 219 54 186.