Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  INFORMASJON OM LANGTIDSLEIE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Langtids bilutleie til beste pris fra Auto Europe

  Før eller senere kan du være i en situasjon der du vil trenge leiebil for en lengre tidsperiode, Med Auto Europe kan du våre sikker på at du finner den bilutleieavtalen du trenger. Vi har så langt aldri kommet over en bilutleiesituasjon vi ikke har klart å organisere.

  Hvordan organiserer du en leiebil for en lengre tidsperiode? Man leser ofte om korttids bilutleie men det er lite informasjon om å leie bil på langtidsbasis. En langtids bilutleie defineres som en leieperiode på mer enn 29 dager. Noen bilutleieselskaper krever at kunden returnerer til leiekontoret etter 29-30 dager for å signere en ny leieavtale og vise at bilen fortsatt er i samme stand. Bortsatt fra dette er prosessen for å leie bil for en lengre periode den samme som for korttidsleie - for eksempel for en uke.

  Når er det nødvendig å leie bil på langtidsbasis?

  • Dersom du er på en lengre ferie på minst fire uker og du trenger en leiebil for hele perioden.
  • Din egen bil er til reperasjon og du trenger en leiebil i en lengre periode for å fortsette din daglige rutiner.
  • Du trenger leiebil i en lengre periode på grunn av jobb eller utdanning.
  • Du har av personlige grunner behov for en langtids leiebil. Auto Europe hjelper deg gjerne med å organisere din bilutleie.
  • Du ønsker å kjøre en dyr bil - for eksempel en luksusbil - som du ellers ikke ville hatt råd til over en lengre periode.

  Fordelene ved langtids bilutleie

  Hvis du skal på en lengre ferie er fordelene ved en leiebil unektelige; du står fritt til å utforske omgivelsene dine med enkelthet og på egen timeplan. Du slipper å bruke penger på taxi og offentlig transport og du reiser selvstendig og fleksibelt. Enten du trenger en leiebil av profesjonelle eller private grunner finner du et stort utvalg av leiebiler som vil passe for din reise uansett hvor mange seter du trenger og hvilken bilstørrelse, hvilket drivstoff etc. Dersom du leier bil av profesjonelle grunner for å unngå å bruke din private bil står du fritt til å velge de egenskapene bilen burde ha for å passe til jobben samtidig som du ikke utsetter din egen bil for unødvendig slitasje. Å leie bil for en lengre periode innebærer den samme prosedyren som du følger for å booke korttids bilutleie. Kostnadene vises klart på vår nettside og på din voucher. Dersom du har spørsmål om din leieavtale kan du kontakte oss via telefon, og det er selvfølgelig også mulig å booke leiebilen per telefon dersom du ønsker dette. En annen fordel ved å leie bil er at du sparer penger på service på bilen. Depositumet ved bilutleie blir det samme uansett leieavtalens varighet.

  Takket være de store mengdene reservasjoner vi gjør hvert år har vi muligheten til å tilby uslåelig lave priser på bilutleie - noe som betyr at du sparer når du booker bil via Auto Europe. Vi har et stort utvalg leiebiler takket være vårt samarbeid med internasjonale og lokale bilutleieselskaper. Med Auto Europe kan du organisere din bilutleie med komplett oversikt og ro i sinnet, du finner også reisetips og sparetips på våre nettsider.

  Viktig å merke seg

  Pass på at du booker en leiebil med ubegrensede kilometer eller i hvert fall en tilstrekkelig reisemengde inkludert. Vennligst merk at våre tilbud viser kilometerbegrensninger basert på leieavtalens varighet, daglig bruk eller ubegrensede kilometer. Du kan bekrefte den tillatte reiselengden via vår nettside. Ivaretagelse av leiebilen er viktig - og spesielt ved en leieavtale som varer i over 30 dager. Noen utleiere krever at du signerer en serviceavtale ved henting, mens andre krever at du returnerer med leiebilen etter 29-30 dager for å signere en ny leieavtale. Dersom det er nødvendig vil utleier tildele deg en ny bil for resten av leieperioden.

  Tilgjengelige tilbud

  Uansett om du leier bil for en person eller en liten eller stor familie eller av profesjonelle grunner er alle bilkategorier tilgjengelige. Se gjennom våre bilkategorier og finn den bilen som passer dine behov enten du trenger en mini, kompakt eller en ni seters van. Velg din leiebil og bilutleier i vår søkemotor og start planleggingen av din reise.

  En bil som passer sesongen

  Lei en luksusbil og gjør deg klar for en uovertruffen kjøreopplevelse. Få maks utbytte av sommeren med Auto Europe sine tilbud på cabrioleter og sportsbiler. Med biler i disse bilkategoriene gjør du selve kjøringen til en opplevelse for seg selv; hvem vil ikke kjøre en canriolet langs Cote d’Azur? En stor passasjervan eller en SUV kan leies hele året gjennom. Hvis du skal leie bil om vinteren anbefaler vi at du ser gjennom våre spesialtilbud der noen inkluderer vinterdekk. Våre spesialtilbud er den perfekte måten å spare på din bilutleie.

  Planlegger du å kjøre langs legendariske Route 66? Dersom du skal reise i USA i minst 4 uker og du vil ha maks utbytte av tiden på veien kan du se gjennom vår STAR kategori: den klassiske Ford Mustang (eller andre lignende modeller) vil gi deg en helt egen følelse av frihet på veien. Auto Europe jobber med de beste bilutleieselskapene både nasjonalt og internasjonalt og de har alle et bredt utvalg av leiebiler i sine flåter. Pass også på at du får med deg fordelene som kommer med våre Gold Rate tilbud - blant annet en ekstra tank drivstoff og opptil 3 ekstra sjåfører inkludert med GD tariff, eller en GPS (GP tariff) eller alle de nevnte fordelene kombinert (GG tariff).

  Krav

  Ettersom det å leie bil for en lengre periode følger samme prosedyre som korttids bilutleie gjelder de samme aldersgrensene. Generelt er minimumsalderen for å leie bil mellom 18 og 21 år, med en maks aldersgrense på 75 til 80 år. Dette avhenger også av hvilken bilutleier du velger. Utleieselskaper legger ofte til gebyr for unge sjåfører opptil en alder av 25 år. Noen bilutleiere legger også til gebyr for sjåfører som er over en bestemt alder og ekstra forsikring kreves i enkelte tilfeller. Det er viktig at du sjekker alle gjeldende gebyrer før avreise. Det er også viktig å merke at det kreves minst to gull-kredittkort ved leie av luksusbil. For mer informasjon om langtids bilutleie kan du lese gjennom våre vilkår eller kontakte oss per telefon eller e-post.

  Å booke en leiebil for langtidsleie

  Det er heldigvis veldig enkelt å planlegge bilutleie for en lengre tidsperiode. Prosessen er den samme som ved korttidsleie. Når du følger vår søkemotor guides du gjennom hvert steg på veien. Start ved å legge inn detaljene om din destinasjon og ønsket hentingssted sammen med datoene for henting og levering. Etter at du har gjort dette vil du få en oversikt over de tilgjengelige leiebilene på denne stasjonen og hvilke bilutleieselskaper som tilbyr dem. Du vil også se hvilke bilkår som gjelder og hva som tilkommer av gebyr og ekstra avgifter. Husk å bestille eventuelt ekstra utstyr som barneseter, takstativ og GPS dersom du trenger det. Sjekk også de forskjellige alternativene for depositum. Disse tingene er spesielt interessante for lengre leieperioder - fordi jo lengre perioden er jo mer sannsynlig er det at du er involvert i en trafikkhendelse. Småskader skjer for eksempel ofte på parkerte biler og selv en liten skade kan føre til at du står ansvarlig for en større erstatning, spesielt dersom du ikke har booket noen av Auto Europe sine dekninger eller utleiers forsikringsdekning som tilbakebetaler ditt depositum i tilfelle skader.

  Hvis du skal leie bil for en lengre periode og du ønsker et tilbud er vi selvfølgelig tilgjengelig via telefon. Våre erfarne reservasjonsspesialister hjelper deg gjerne med å organisere din biluleie og svarer gjerne på de spørsmål du måtte ha. Kontakt oss i dag for å booke din bilutleie.