Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ VANCOUVER FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Vancouver flyplass - Book og spar

  Vancouver er den tredje største byen i Canada, og hvis du henter din leiebil på Vancouver flyplass kommer du deg raskt dit du skal. Fra flyplassen er det kun 13 km til sentrale Vancouver, og det er heller ikke lange avstander til mange andre spennende destinasjoner. Hvis du ønsker å stå på ski så kan du kjøre til de flotte skiområdene Grouse Mountain, Cypress Mountains eller Mount Seymour, alle tilhørende North Shore Mountain Range. Dersom du ønsker å slappe av i naturen bør du kjøre til vakre Harrison Hot Springs. I Vancouver finner man blant annet verdens tredje største cruiseskiphavn med båter som tar deg til for eksempel Alaska, San Francisco og Hawaii. Auto Europe samarbeider med bilutleiere på Vancouver flyplass, og vi har samlet bilene og deres priser på vår side slik at du enkelt kan sammenligne og finne akkurat den leiebilen som du trenger.

  Flyplassinformasjon

  Vancouver flyplass (YVR)
  Offisielt navn: Vancouver International Airport
  Adresse: 3211 Grant McConachie Way, Richmond, B.C
  Flyselskaper: Det går fly fra Vancouver til et stort antall steder over hele verden. Noen av flyselskapene er Air Canada, Air France, British Airways, Icelandair, KLM, Lufthansa, SAS, Swiss og United.

  Henting og levering av leiebil

  Terminal 1

  Utleiere Åpningstider
  Avis Man-søn 05:00-01:15
  Alamo Man-søn: 05:30-01:30
  Budget Man-søn: 05:30-00:30
  Hertz Man-søn: 06:00-23:59
  National Man-søn: 05:30-01:30
  Thrifty Man-lør: 06:00-23:59
  Søn: 08:00-22:00
  Dollar Man, ons, fre, søn: 06:00-23:59
  Tirs og tors: 00:30-23:59

  Flyplassens fasiliteter

  Lyst på en god kopp espresso, en saftig hamburger eller en is? Ønsker du å kjøpe med deg en suvenir, et nytt smykke eller noen blader til flyreisen? Vancouver flyplass kan tilby et flott utvalg av både spisesteder og shoppingmuligheter. Det finnes valutakontor, bank og et antall minibanker. For ekstra komfort kan du ta en tur til Plaza Premium Lounge. Er barna rastløse? Ta de med til en av de fire lekeområdene på flyplassen. Det finnes også et postkontor, spa, apotek, lege- og tannlegekontor. Fairmont Vancouver Airport er flyplassens hotell.

  Transport

  Vei 99 nordover tar deg til sentrale Vancouver (13 km). Langdistansebussene YVR Whistler SkyLynx tar deg til Whistler, Pacific Coach Lines går til Victoria og QuickShuttle går til Washington State (USA). Noen hotell i Vancouver har egne shuttlebusser. Toget Canada Line tar deg til sentrale Vancouver på ca. 25 minutter, og flyplassens togstasjon ligger mellom innlandsterminalenen og den internasjonale terminalen. Taxier står og venter på deg på Level 2 utenfor ankomsthallen.

  Parkering

  På Vancouver flyplass finnes det både korttids- og landtidsparkeringsplasser. I Vancouver kan man velge mellom å parkere på gaten eller i parkeringshus. Det kan være enklere å finne ledig parkering i byens utkant.

  Nyttige Linker

  Vancouver Flyplass Hjemmeside