Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I VANCOUVER

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Vancouver – Beste rater med Auto Europe

  Vancouver ligger mellom store nasjonalparker og Pacific Ocean, og er kjent som en av de mest turistvennlige byene i verden. Med en leiebil i Vancouver rekker du å gjøre alt fra å besøke fornøyelsesparker, stå på ski til å more deg med shopping i verdensklasse - denne kanadiske byen har alt. Vancouver har et stort kulturelt utbud, masse vakker arkitektur, et stort antall museer og et livlig nattliv. Dra på spennende hvalsafari, besøk det trendy området Gastown eller ta en dag på Vancouver Aquarium. Matmarkedet på Granville Island og bydelen China Town er destinasjoner som også bør stå på timeplanen. Naturen ligger Vancouver varmt om hjerte, her trenger man ikke å dra langt for å fiske, ta flotte gåturer eller stå på ski. Auto Europe guider deg til leiebilen som tar deg trygt frem på veiene i Canada! Bruk vår søkemotor og finn prisen som du leter etter!

  Trafikk

  Vær oppmerksom på at det er mye trafikk under rushtiden på morgenen og om ettermiddagen. I Canada måler man fart i km/h, akkurat som i Norge, og ikke i mph som man gjør i USA. De generelle fartsgrensene i landet er 50km/t i tettsteder, 80 km/t på landeveier og 100 km/t på motorveier, men følg alltid skiltenes fartsgrenser der du kjører. La Auto Europe hjelpe deg med bilutleie i Vancouver slik at du raskt kommer deg ut på veien!

  Parkering

  Gateparkering i Vancouver kan man betale for med kort, mynt eller med mobiltelefon. Avgift kreves vanligvis mellom 09:00-22:00, men dette kan variere så les parkeringskilt nøye. Det er mer enn 350 parkeringshus i byen.

  Geografisk informasjon

  Vancouver ligger i staten British Columbia på Canadas vestkyst. Her er det et mildt klima, men med en del nedbør. Det er sjeldent minusgrader. Vancouver er en multikulturell by, og foruten engelsk så snakkes det også blant annet fransk og kinesisk. Når det kommer til tidsforskjellen så ligger Vancouver 9 timer etter Norge. Det er 20 km til Steveston, 38 km til USA-grensen 64 km til Squamish, 115 km til Victoria, 121 km til Whistler, 436 km til Okanagan og 848 km til Banff.

  Flyplasser i nærheten av Vancouver

  Vancouver flyplass
  Ligger 15 km fra Vancouver.
  Hjemmeside: www.yvr.ca
  Telefon: +1 604 207 7077

  Abbotsford flyplass
  Ligger 68 km fra Vancouver.
  Hjemmeside: www.abbotsfordairport.ca
  Telefon: +1 604 855 1001

  Nanaimo flyplass
  Ligger 95 km fra Vancouver.
  Hjemmeside: www.nanaimoairport.com
  Telefon: +1 250 924 2157

  Offentlig Transport

  Tog
  Canada Line og SkyTrain går kryss og tvers over byen. West Coast Express går mellom sentrale Vancouver og Mission.

  Ferge
  Du kan ta ferge fra fastlandet til blant annet Vancouver Island, Victoria og Bowen Island. SeaBus, False Creek Ferries, Aquabus Ferries og BC Ferries er noen av byens fergeselskaper. Det er også mange cruiseskip som legger til i Vancouver.

  Buss
  TransLink sine busser tar deg rundt Vancouver.

  Taxi
  Taxi finner man både på land og på vann.

  Bobilutleie i Vancouver

  Vancouvers spennende byliv og vakre natur er begge perfekt tilgjengelig med en bobilutleie i Vancouver. På våre bobilsider finner du nyttig informasjon til din bobilferie. Lær mer om å reise med bobil i Canada og spør oss gjerne dersom du trenger hjelp til å velge rett kjøretøy.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Vancouver Flyplass

  Turistinformasjon Vancouver