Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I TORONTO

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Toronto – Beste rater med Auto Europe

  Auto Europe hjelper deg med å finne din leiebil i Toronto slik at du rekker å oppleve mye mer! Toronto har en teaterscene av samme kaliber som New York og London, i tillegg til kunst i verdensklasse, spennende museer og berømte filmfestivaler. Byens mest ikoniske severdighet er CN Tower, den største bygningen i den vestlige hemisfæren. Reisende som liker eventyr og høyder bør ta seg en tur på EdgeWalk, en nervepirrende gåtur langs bygningens utside. Kjør så til Torontos Distillery District som er kjent for være en av de mest livlige bydelene i Toronto. Her lå Torontos første destilleri, mens det i dag består mest av flotte butikker, kunstgallerier og trendy restauranter. I Toronto finner man også Nord-Amerikas største underjordiske gangvei, PATH, med alt fra butikker til hotell og t-bane stasjoner. Det er faktisk også mulig å reise rundt verden uten å dra fra Toronto. Hva med en tur til Chinatown, Little Portugal, Little India, Little Italy, Greektown eller Koreatown? Med en leiebil rekker du å besøke hvert eneste hjørne av denne kanadiske byen!

  Trafikk

  Auto Europe hjelper deg med bilutleie i Toronto slik at du kan bruke mer tid på å skape herlige ferieminner og mindre tid på ukomfortabel kollektivtransport. Når du kjører bil i Toronto er det viktig å se opp for trikken. Motorveiene 400, 401, 402, 427 og QEW tar deg inn og ut av Toronto, og merk at Highway 407 er en bomvei. Rushtiden i byen er rundt kl. 07-09 og 16-18. Promillegrensen i Canada er på 0.8.

  Parkering

  Velger man gateparkering kjøper man parkeringsbillett i automat og legger den synlig på dashbordet. Parkeringshus som eies av Toronto Parkerings Authority har rimelige priser, og du kan også spørre ditt hotell om de kan hjelpe deg med parkering.

  Geografisk informasjon

  Toronto ligger ved Lake Ontario og byen har mange soldager, rundt 300 per år, samtidig som det er fire distinkte årstider. Toronto finner man i Sør-Canada og her snakkes det mange forskjellige språk i tillegg til engelsk og fransk. Rundt halvparten av byens befolkning er innvandrere, noe som gjør byen fargerik og spennende. Toronto ligger 6 timer etter Norge tidsmessig. Fra Toronto er det 159 km til Buffalo, 372 km til Detroit, 450 km til Ottawa, 542 km til Montreal og 795 km til Quebec City.

  Flyplasser i nærheten av Toronto

  Billy Bishop Toronto City flyplass
  Ligger 1 km fra Toronto
  Hjemmeside: www.portstoronto.com
  Telefon: +1 416 203 6942

  Toronto Pearson flyplass
  Ligger 26 km fra Toronto.
  Hjemmeside: www.torontopearson.com
  Telefon: +1 416 776 9892

  Buffalo Niagara flyplass
  Ligger i USA, 174 km fra Toronto.
  Hjemmeside: buffaloairport.com
  Telefon: +1 716 630 6000

  Offentlig Transport

  Tog
  Det går tog i Toronto, til byens forsteder, til andre byer i Canada og over grensen til USA.

  Buss
  Det er over 1800 busser og et stort antall busslinjer som går både dag- og nattetid i Toronto og omegn.

  T-Bane
  Det er fire t-bane linjer; 1 Yonge-University Line (gul), 2 Bloor-Danforth Line (grønn), 3 Scarborough Line (blå) og 4 Sheppard Line (lilla).

  Trikk
  TTC Streetcar har 11 trikkelinjer som tar deg rundt byen.

  Taxi
  Taxier er det mange av i byen. Det er vanlig å tipse 10-15%.

  Ferge/Båt
  Det går båter fra Toronto Ferry Dock´s til Hanlans Point, Centre Island og Ward´s Island. Sightseeingbåt er en fin måte å se byen på.

  Bobilutleie i Toronto

  Canada er et land med fantastiske landskap og et hav av naturopplevelser. For deg som vil komme nærmere naturen er bobilutleie i Toronto helt perfekt. Les mer her og begynn å planlegge tidenes familieferie.

  Nyttige Linker

  Leiebil fra Toronto Flyplass

  Turistinformasjon Toronto