Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I QUEBEC

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Quebec – Finn din perfekte leiebil

  Auto Europe finner garantert din perfekte leiebil i Quebec! Quebec er et vakkert og spennende reisemål som du garantert vil få det meste ut av med en leiebil fra Auto Europe. Hovedspråket i Quebec er fransk, og det være lurt å lære seg et par gloser før du pakker kofferten, spesielt dersom du har tenkt deg ut av sentrale strøk!

  Quebec er perfekt for vintersport, og dersom du har tenkt deg på vinterferie anbefales det sterkt at du velger en leiebil med god plass til ski når du booker din bilutleie i Quebec! Ishotellet ti minutter nord for Quebec city er noe som må oppleves. Det er åpent fra Januar til tidlig april og tar imot besøkende.

  Reiser du om sommeren er det flotte områder å gå tur i og opplever Canadas ville natur på nært hold. Foretrekker du å holde deg i byen venter et bredt kulturtilbud og gode shoppingmuligheter.

  Trafikk

  Auto Europe hjelper deg med leiebil i Quebec Det kan være vanskelig å kjøre i de smale brosteinslagte gatene i gamlebyen, det er mange enveiskjørte gater og å finne parkering her kan være en utfordring. Utenfor gamlebyen er det enkelt å komme seg rundt med bil. Vinterdekk er påbudt mellom 15. Desember og 15. Mars. Promillegrensen i Canada er på 0.8.

  Parkering

  Dersom du besøker Quebec om vinteren anbefaler vi å parkere i parkeringshus. Dersom du parkerer på gaten og er så uheldig å stå der når brøytebilen kommer venter tauing og bøter. Les skilting for å unngå problemer med parkeringsvakter.

  Geografisk informasjon

  Quebec har 4 distinkte årstider, somrene er milde og til tider varme mens vintrene er kalde og ofte med mye snøfall. Quebec ligger 6 timer etter Norge tidsmessig. Fra Quebec er det 255 km til Montreal, 440 km til Portland, 448 km til Ottawa, og 795 km til Toronto.

  Flyplasser i nærheten av Quebec

  Quebec City flyplass
  Ligger 15 km fra Quebec
  Hjemmeside: www.aeroportdequebec.com
  Telefon: 418 640-3300

  Montreal flyplass
  Ligger 271 km fra Quebec.
  Hjemmeside: www.admtl.com
  Telefon:: +1 800 465 1213

  Ottawa flyplass
  Ligger 464 km fra Quebec.
  Telefon: +1 613 248 2125

  Offentlig Transport

  Det er enklest å komme seg rundt i Quebec med buss. Det er flere selskaper som opererer busslinjene i Quebec. Det offentlige transportsystemet heter RTC. Billetter koster $3,50.

  Tog

  Det går tog til Montreal og Toronto og mange andre store byer.

  Buss

  Busstasjonen Terminus Gare du Palais ligger påt 450 rue de la Gare du Palais ligger ved siden av togstasjonen. Det går flere busslinjer ut til hele provinsen og i hele byen. Det er flere selskaper som opererer i Quebec.

  Taxi

  Taxi er rimelig i Quebec. Det er vanlig å tipse 10-15%.

  Ferge/Båt

  Det går båt til Montreal, turen tar 7 timer og anbefales virkelig for utsikten på veien.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Quebec