Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I EDMONTON

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Edmonton til beste priser

  Auto Europe har biler i over 140 canadiske byer, og metropolen Edmonton er en av de! Vi har noen av de billigste prisene på din leiebil i Edmonton slik at du som kunde hos oss kan spare penger! Les videre for tips og inspirasjon til din neste ferie i denne flotte byen.

  Mange forbinder Edmonton med Wayne Gretzky og Edmonton Oilers, et av de mest suksessfulle lagene i NHL. Opplev den utrolige stemningen når laget spiller kamp på hjemmebane, dette er den amerikanske sportskulturen på sitt beste! Om ishockey ikke er din greie, så er det mulig å dra på både fotball- og baseballkamper. Regionen har også mange golfbaner. De som mener at shopping er en sport bør kjøre til West Edmonton Mall, verdens største shoppingsenter. Her finner du over 800 butikker, innendørs berg-og-dal-bane, vannpark og til og med et hotell! Etter shoppingen kan du gå på rodeo, utforsk pyramidene i Muttart Conservatory, lære deg mer om dinosaurer på Royal Alberta Museum eller spille på hest på galoppbanen Northlands Park Racetrack.

  Edmonton ligger i Saskatchewan River Valley, og er en storby med nærhet til vakker nordamerikansk villmark. Visste du at man kan se nordlys i Edmonton? Hvorfor ikke sove under åpen himmel i nasjonalparken Elk Island National Park og se det vakre naturfenomenet med egne øyne? Under dagens timer kan du gå turer, padle kano og prøve deg på geocaching.

  Etter at du booket din billige leiebil i Canada så bør du melde deg på Auto Europe sitt nyhetsbrev slik at du kan være en av de første som får vite om eksklusive tilbud i 180 land verden over!

  Trafikk og parkering

  Gjennom Edmonton går motorvei 16, som starter i Prince Rupert i vest og går til Portage la Prairie i øst. Byen er også knyttet sammen med Calgary gjennom motorvei 2. Som den storbyen som Edmonton er kan gateparkering til tider være begrenset, men det er langt fra umulig å finne en ledig plass. En god del gateparkeringer er gratis på søndager. Byen har også åtte Park & Ride-parkeringer.

  Geografisk informasjon

  Edmonton ligger i Alberta som har et variert landskap som består av alt fra prærie til massive fjellområder, og her kan man møte på både puma, vaskebjørn, ulv og grizzlybjørn. Byen har en varm og tørr sommer, og det kommer en del snø under vinteren. Tidsforskjellen mellom Norge og Edmonton er på -8 timer. Fra Edmonton er det 190 km til Leduc, 155 km til Red Deer, 300 km til Calgary, 250 km til Lloydminster, 385 km til North Battleford, 520 km til Saskatoon, 780 km til Regina og 1160 km til Vancouver.

  Edmonton flyplass

  Du kan fly direkte til denne flyplassen fra de europeiske destinasjonene Reykjavik, Amsterdam og London.

  Edmonton flyplass (YEG)
  Adresse: 1, 1000 Airport Road, Alberta, T9E 0V3, Canada
  Hjemmeside: flyeia.com
  Telefon: 1 800 268 7134

  Offentlig transport

  Selskapet ETS (Edmonton Transit System) har ansvaret for buss og t-bane i Edmonton. Busslinjene er mange, mens det er to t-banelinjer: Capital Line (blå) fra Century Park til Clareview, og Metro Line (rød) fra Century Park til Nait. Byens sentralstasjon ligger på 12360-121 Street NW, Edmonton, AB, T5L 5C3. Tog kan ta deg både rundt Edmonton og til andre canadiske byer.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Edmonton Flyplass

  Turistinformasjon Edmonton