Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ EDMONTON FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Edmonton flyplass med Auto Europe

  Når flybilletten er bestilt så er det på tide å klikke seg videre til Auto Europe, her finner du alltid en billig pris på din leiebil fra Edmonton flyplass! Canada er et land med en storslagen villmark og mange spennende storbyer. Edmonton er en av disse, og som blant annet har et av verdens største shoppingsentre, mange kjente sportslag og vakre nasjonalparker. Klikk her for mer informasjon om Edmonton, og her hvis du vil vite mer om bilkjøring i Canada!

  Flyplassinformasjon

  Edmonton flyplass (YEG)
  Offisielt navn: Edmonton International Airport
  Adresse: 1, 1000 Airport Road, Alberta, T9E 0V3, Canada
  Beliggenhet: 30 km sør for Edmonton.
  Flyselskaper: Air Canada, Air Canada Express, Air North, Air Transat, Alaska Airlines, American Airlines, Canadian North, Central Mountain Air, Delta, First Air, Icelandair, Integra Air, KLM, Northwestern Air Lease, Sunwing, United Airlines, US Airways, WestJet.

  Terminaler

  Edmonton flyplass har en terminal. Ankomsthallen ligger i første etasje og avgangshallen finner man i etasjen over.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleie på Edmonton flyplass finner du i etasjen P1 i parkeringsområdet Easy Parkade.

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-fre: 07:00-23:59
  Lør-søn: 08:00-23:00
  National Man-Tors: 06:00-23:59
  Fre: 06:00-23:30
  Lør: 07:00-22:30
  Søn: 07:00-23:59

  Flyplassens fasiliteter

  Edmonton flyplass har hele tretti spisesteder, så her trenger ingen å gå sulten! Det finnes tre valutakontor i avgangshallen og en i ankomsthallen, i tillegg til et stort antall minibanker.

  Flyplassen har 22 butikker, hvorav to er taxfree-butikker. Flyplassen har fire lekeområder og det er gratis tilgang til wi-fi.

  Transport

  Bil
  Vei 2 tar deg rake veien inn til sentrale Edmonton. Turen dit tar rundt en halvtime. Vei 2 tar deg hele veien ned til Red Deer og Calgary.

  Buss
  Ekspressbussen 747 tar deg til Century Park/LRT Station. Det går shuttlebusser til hotell og andre populære turistdestinasjoner.

  Taxi
  Taxier finnes tilgjengelig utenfor terminalen.

  Parkering

  Edmonton flyplass har fire parkeringsområder. Området nærmest terminalen er Priority Valet, og her får du bilen parkert for deg. Både Executive Park og Easy Parkade ligger noen få minutters gåtur fra terminalen. Det billigste parkeringsalternativet er Value Park og det ligger noen lengre unna, men det går en shuttlebuss til terminalen. Det finnes også et område der man kan slippe av og hente reisende, og den tillatte parkeringstiden der er på 45 minutter. Å parkere din leiebil i Edmonton er ofte smertefritt, der kan du velge mellom gateparkeringer og parkeringshus. Du kan også høre med ditt hotell om de har parkeringsplasser til sine gjester.

  Nyttige linker

  Edmonton flyplass