Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I MONTREAL

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Montreal – Finn din perfekte leiebil

  Auto Europe hjelper deg med å spare penger på leiebil i Montreal! Denne byen har lenge vært en av de mest besøkte i Canada, og det er med god grunn. Montreal er en 400 år gammel by med en praktfull blanding av historiske bygninger fra 1700-tallet og moderne skyskrapere. Byen er også et kulinarisk mekka med mat fra verdens alle hjørner. Montreal er faktisk i topp tre over byer med det beste mat- og restaurantutbudet i hele Nord-Amerika! Hvis du liker å shoppe bør du ta turen til Underground City (RÉSO), et underjordisk nettverk på 32 kilometer som forbinder sammen butikker (over 1700), markeder, hotell og teatre; perfekt hvis været er dårlig!

  Den som liker ishockey bør benytte anledningen til å se hjemmelaget Montreal Canadiens spille på stadion Centre Bell. Den som liker høy fart og hestekrefter vil trives under byens årlige motorsportkonkurranse Formula One Grand Prix. Glad i frisk luft og vakker natur? Da bør du kjøre til Mont-Tremblant National Park som ligger 175 kilometer fra Montreal. Her er det 400 innsjøer, milevis med skog og mange firbente venner som elg, bjørn og ulv. Langrenn, kanoturer, klatring og fiske er noen av aktivitetene du kan foreta deg i parken. Man kan ha naturopplevelser i sentrale Montreal også. Mount Royal Park er en 200 hektar stor park i sentrum der du finner byens høyeste punkt (234 m), og hvis du reiser med barn så bør du ta de med til vitenskapsmuseet Montreal Biodôm der dere kan hilse på pingviner, lære dere alt om økosystem og se på når anakondaer blir matet.

  Montreal sin musikkscene er kjent for å være meget bra. Byen har mange festivaler, og noen verdt å nevnes er Montréal International Jazz Festival, Pouzza Fest, Piknic Electronik, Montreal Camber of Music Festival og Mutek. Klassiske kunstverk finner du på museet Musée des Beaux-Arts, klassisk musikk hører du på Place Des Arts og i den vakre kirken Basilique Notre-Dame de Montréal kan du nyte av klassisk neo-gotisk arkitektur. Spar tid og penger - Auto Europe har din billige leiebil Montreal!

  Trafikk og parkering

  Veinettet i Canada er stort og av en god standard, og det er et antall motorveier som tar deg inn og ut fra Montreal. Bilutleie i Montreal gir deg muligheten til å også besøke andre canadiske og amerikanske byer som Ottawa (200 km), Québec (260 km), Toronto (540 km), New York (600 km) og Detroit (900 km). Stationnement de Montréal er ansvarlig for offentlige parkeringer i byen. Gateparkering i Montreal er delt inn i fire forskjellige prissoner: Zone 1-4. Avgift kreves fra mandag til fredag mellom 09-21, lørdager mellom 09-18 og søndager mellom 13-18. Det finnes også seks Park & Ride-parkeringer, i tillegg til mange private parkeringsområder. Pass på at du ikke parkerer i områder som kun er for fastboende.

  Geografisk informasjon

  Den inaktive vulkanen Mont Royal har gitt Montreal sitt navn, og byen finner du i den kanadiske provinsen Québec. Montreal er faktisk en øy, Île de Montréal, i skjærgården Hochelaga som består av over 200 øyer. Montreal har et semi-kontinentalt klima, med behagelige sommertemperaturer og en vinter med en del snø. Byen ligger 6 timer etter Norge.

  Flyplass

  Montréal-Pierre Elliot Trudeau International Airport ligger sør på øya Île de Montréal, og hos Auto Europe kan du booke leiebiler fra ledende bilutleiere på flyplassen; blant annet Hertz, Alamo, National og Thrifty.

  Montreal Flyplass (YUL)
  Adresse: 975 Romeo Vachon Blvd. North Dorval, Quebec, QZ HH4 1H1
  Telefon: +1 800 465 1213

  Offentlig Transport

  Société de Transport de Montreal (STM) er ansvarlig for buss og T-bane på Île de Montréal, og Agence Métropolitaine de Transport (AMT) kjører i resten av Montreal og omegn. Byen togstasjon, Gare Centrale, ligger på 895 rue de la Gauchetiere West. Det er seks toglinjer (AMT); Mascouche Line (rosa), Candiac Line (grå), Mont-Saint-Hilaire Line (lilla), Saint-Jérôme Line (lysegrønn), Vaudreuil-Hudson Line (rød) og Deux-Montagnes Line (turkis). T-banen (AMT/STM) går fra tidlig morgen til sen kveld og har fire linjer; Angrignon - Honoré-Beaugrand (grønn), Montmorency - Côte-Vertu (oransje), Berri-Uqam - Longueuil-Université-de-Sherbrooke (gul) og Snowdon - Saint-Michel (blå). På Île de Montréal er det seks bussterminaler, og det går busser både dag- og nattetid.

  Bobilutleie i Montreal

  Kom i ett med naturen med en bobilutleie i Montreal! Med bobilutleie får du sett enda mer av det dette vakre landet har å by på! Auto Europe hjelper deg gjerne med å organisere din bobilutleie! Nysgjerrig? Les mer her.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Montreal