Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ WARSZAWA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Warszawa flyplass med Auto Europe

  Ditt fly har landet og kort etter sitter du i din flotte leiebil på Warszawa flyplass. Solen skinner og de polske veiene venter på deg. Kan man få en bedre start på turen? Vi guider deg frem til de beste prisene på leiebiler tilgjengelige på Warszawa flyplass. Skal du til den vakre nasjonalparken Kampinor (50 km)? Eller tar veien deg til sentrale Warszawa (8 km)? Skal du reise til historiske Auschwitz (295 km), eller drømmer du om late dager på strendene i Gdynia (440 km)? Siden Warszawa flyplass ligger midt i landet er det perfekt å ha en bil som komfortabelt kan ta deg dit du skal slik at du slipper å kaste bort tid på å ta offentlig transport. Bilutleieskrankene på flyplassen finner du i ankomsthallen, og for å hente din bil trenger du blant annet din Auto Europe-voucher, kredittkort og førerkort. For å gjøre din leie så smidig og enkel som mulig kan du hos oss velge det drivstoffalternativet som passer din reise best, enten det er å levere tilbake bilen med full eller tom tank. Bilutleie er ukomplisert når du booker gjennom Auto Europe!

  Flyplassinformasjon

  Warszawa Flyplass (WAW
  Offisielt Name: Lotnisko Chopin w Warszawie, engelsk: Warszawa Chopin Airport
  Adresse: ul. Żwirki i Wigury 1, 00-906 Warszawa
  Flyselskaper: Det er over 30 flyselskaper på flyplassen, der i blant SAS og Norwegian.

  Terminaler

  Flyplassen har én terminal med fire etasjer.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleie på Warszawa flyplass finner du i ankomsthallen i Terminal A.

  Utleiere Åpningstider
  Avis Man-søn: 06:00-23:30
  Enterprise Man-søn: 07:00-22:00
  Budget Man-søn: 00:00-23:59

  Flyplassens fasiliteter

  På Warszawa flyplass er det mange spisesteder, alt fra kaféer til restauranter og barer. Enten du har lyst på sushi, kaffe, polske spesialiteter eller et glass vin så vil du finne det du vil ha her på flyplassen. I terminalens butikker kan du kjøpe blant annet taxfree-varer, polske suvenirer og bøker. Det finnes tre lekerom på flyplassen dit du kan ta med barna. Det er også mulig å låne barnevogn. På VIP-loungen kan man slappe av i behagelige omgivelser før flyreisen.

  Transport

  Vei 634 nordover tar deg til Warszawa, og turen er på noen få kilometer. Hvis du skal til Lodz tar du E30/A2 sør-vest, og for å komme til Gdansk tar du E77/7 nordover. Det går fem busser til Warsawa, hvorav én er nattbuss. Det går tog til Legionowo og Sulejówek, og kjøres av Szybka Kolej Miejska og Koleje Mazowieckie. Det er også mulig å ta taxi fra flyplassen.

  Parkering

  På flyplassen er det 3700 parkeringsplasser, og du kan betale med kort og kontant. P3 er en utendørs korttidsparkering, P4 er en utendørs langtidsparkering og P1 er en innendørs korttidsparkering. Du kan forhåndsbestille en plass på parkeringen P4. I sentrale Warszawa finnes det muligheter for å parkere både på gaten og i parkeringshus.

  Nyttige Linker

  Warszawa Flyplass Hjemmeside