Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LEASING MED PEUGEOT CAR-2-EUROPE

  Peugeot leasing i EuropaPeugeot leasing i Europa

  Auto Europe har gått sammen med Peugeot for å tilby deg gode leasingtilbud mens du besøker Europa. Velg Peugeot leasing for uslåelige rabatter på leie på tre uker eller lenger. Vi forstår at tradisjonell langtidsbilutleie ikke er det beste alternativet for alle, så med Car2Europe (tidligere Peugeot Open Europe) er vi i stand til å tilby langtidsleie, men med kostnadene og betingelsene for korttidsleie.

  Dette kortsiktige leasingprogrammet vil gi deg luksusen med å kjøre en helt ny Peugeot-bil i Europa til en veldig lav daglig kostnad. En avgiftsfri kontrakt, en helt ny bil, de nyeste modellene og full dekning for bilen uten egenandel er bare noen få av de mange fordelene med denne leieavtalen. Du får også lov til å kjøre i 40 nasjoner over hele Europa. Fortsett å lese for å lære mer om Peugeot Car2Europe leasing, eller bruk nettstedet vårt for å oppdage den nøyaktige bilen du trenger for din neste tur til Europa.

  For å være kvalifisert for Peugeot Car2Europe leasing, må du:
  ✔ Vær bosatt utenfor EU.
  ✔ Vær minst 18 år og ha gyldig førerkort.
  ✔ Vurder å leie bil i en periode på minst 21 dager.

  Hentesteder med Peugeot leasing

  Finn mer informasjon om Peugeot hentesteder i hele Europa. Sammenlign biler og tilbyr raskt og enkelt.

  Hentesteder med PeugeotAmsterdam flyplass Hentesteder med Peugeot Charles de Gaulle flyplass Hentesteder med Peugeot Milan Linate flyplass Hentesteder med Peugeot Paris sentrum
  Hentesteder med Peugeot Barcelona flyplass Hentesteder med Peugeot Frankfurt flyplass Hentesteder med Peugeot Milan Malpensa flyplass Hentesteder med Peugeot Pau flyplass
  Hentesteder med Peugeot Basel-Mulhouse flyplass Hentesteder med Peugeot Genève flyplass Hentesteder med Peugeot Montpellier flyplass Hentesteder med Peugeot Porto flyplass
  Hentesteder med Peugeot Bordeaux flyplass Hentesteder med Peugeot Lisboa flyplass Hentesteder med Peugeot München flyplass Hentesteder med Peugeot Roma flyplass
  Hentesteder med Peugeot Brest flyplass Hentesteder med Peugeot Lyon flyplass Hentesteder med Peugeot Nantes flyplass Hentesteder med Peugeot Toulouse flyplass
  Hentesteder med Peugeot Brussel flyplass Hentesteder med Peugeot Madrid flyplass Hentesteder med Peugeot Nice flyplass Hentesteder med Peugeot Vigo flyplass
  Hentesteder med Peugeot Calais flyplass Hentesteder med Peugeot Marseille flyplass Hentesteder med Peugeot Orly flyplass

  Lavere alderskrav med Peugeot leasing

  De i alderen 18 til 26 år - referert til som unge sjåfører - og de i alderen 65 år og mer - referert til som eldre sjåfører - er mer sannsynlig å leie bil på lang sikt. Dette kan skyldes en rekke faktorer, hvorav de vanligste inkluderer tid til å studere i utlandet, praksisplasser og lengre ferier når du er pensjonist. Dessverre, når du leier en bil i Europa, blir disse aldersgruppene vanligvis truffet med ekstra aldersrelaterte kostnader på standard bilutleie. Disse aldersgruppene blir noen ganger til og med avslått for utleie. Heldigvis vil ikke disse kostnadene og begrensningene gjelde hvis du velger Auto Europe for leasing. Aldersgrensen for å lease en Peugeot-bil i Europa er minimum 18 år, og det er ingen grenser for hvor gammel du kan være - du kan leie en bil uten ekstra avgifter eller skjulte kostnader.

  Enkel å reise med Peugeot leasing

  Leasing i Europa med PeugeotNår du leier en bil i Europa på vanlig måte, må alle land du vil besøke erklæres på forhånd og oppføres på leiekontrakten. Dette er et must fordi mange bilutleiefirmaer kan søke å kreve ekstra avgifter, gi ekstra forsikring eller til og med nekte reise til disse landene. Auto Europe vet at mange reisende til Europa vil oppleve alt kontinentet har å tilby - ved å besøke mange land og oppleve forskjellige kulturer - vi anbefaler Peugeot leasingprogram for enkeltpersoner som ønsker å reise mye. Dette leasingprogrammet lar deg fritt reise til 40 europeiske land.

  Spar penger ved å lease en bil

  Du har allerede lest flere måter du kan spare penger med en Peugeot-leasing. Men det er så mye mer ved å bruke Auto Europe og Peugeot som leasingalternativ. Det er flere andre fordeler og metoder for å spare penger på din europeiske reise med Peugeot leasing.

  Del gleden ved å kjøre med Peugeot leasing

  Nyt den fantastiske følelsen med å kjøre en helt ny Peugeot-bil og modell. Ved å leie en Peugeot med Auto Europe har du også muligheten til å dele kjøreopplevelsene uten ekstra kostnad. Under spesielt lange reiser er det smart å dele kjøreglede. Alle utleie av Peugeot gir deg muligheten til å ha ekstra sjåfører uten ekstra kostnad eller skjulte avgifter.

  Reis bekymringsfri

  Alle leieavtaler inkluderer dekning med null overskudd i det uheldige tilfellet at du er involvert i en bilulykke eller kjøretøyet ditt blir stjålet. Dette betyr at du ikke betaler noe for å dekke egenandelen på CDW og TP, så du vil ikke gå tom for penger hvis bilen din blir stjålet eller involvert i en ulykke - dette gjelder all kortsiktig leasing med Peugeot.

  I henhold til Peugeot-leasingvilkårene og -begrensningene er denne dekningen bare tilgjengelig for de 40 europeiske landene du har lov til å kjøre i. Hvis du kjører inn i et land som ikke er dekket av Peugeot-forsikring, vil du være ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader. som et resultat av en ulykke eller hvis bilen er stjålet.

  Flere fordeler med Peugeot leasing

  • Ubegrenset kjørelengde - Kjør så mye du vil uten begrensninger.
  • Ingen konverteringsgebyr - Hvis du forskuddsbetaler leiekontrakten i NOK, vil du ikke bli belastet med noen valutakurs.
  • Unntak fra merverdiavgift - Det er ikke behov for å betale mva eller andre flyplassgebyrer.
  • Venstrehåndsstyring - For enkelhets skyld vil alle nye Peugeot-biler være utstyrt med venstrehåndsstyring.

  Veihjelp inkludert i Peugeot leasing

  Hvis du har problemer med din kortsiktige leasing med Peugeot, kan du få veihjelp 24 timer i døgnet, syv dager i uken i 40 europeiske land, som alle er dekket av policyen for Peugeot leasing.

  Kontakt Auto Europe i dag!Bestill din leasingbil med Auto Europe

  For å være kvalifisert for Auto Europe Peugeot kortsiktig leieavtale må du oppholde deg utenfor EU og ønsker å leie en bil i minst 21 dager.

  Kontakt oss hvis du har spørsmål. Du kan ringe en reservasjonsrepresentant på +49 89 120 89 270 for et tilbud med best mulig pris.