Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Å blande jobb og fritid kan være bra for karrieren

  Mange av dem som tillater seg å blande jobb og fritid på forretningsreiser føler seg lykkeligere og har mer overskudd på jobben etterpå.

  Motivasjon: Hvis du tillater deg noen øyeblikk til å nyte stedet du besøker blir reisen umiddelbart mindre stressende. En av fire mener at det å legge til et par ekstra dager på jobbreisen gjør at de føler seg mer motivert og energiske på jobb etterpå.En eller to dagers ferie på toppen av forretningsreisen gjør at du får slappet av og ladet batteriene, i tillegg får du sett byen du er så heldig å få besøke. Istedet for å ha møter i fleng før du drar direkte til flyplassen og kommer sent hjem kan du nyte en god middag om kvelden og ha en komfortabel natt på hotellet. Kanskje din bedre halvdel kan komme ned og tilbringe feriedagene sammen med deg? På den måten kan man gjøre reisen til noe positivt og nyte et par dager i hverandres selskap i en spennende by.

  En fordel for selskapet: Å ta noen feriedager i forbindelse med forretningsreiser er til fordel for begge parter, både deg selv og firmaet. Motiverte ansatte gir mer på jobb. Etter en liten ferie kommer vi tilbake uthvilte og med friskt mot som igjen gjør at vi blir bedre ansatte. Til og med en kort pause fra daglig rutine hjelper så et par dager i London, Milano eller Paris midt i blinken.

  «En spennende del av jobben»: Ifølge en talsmann fra Auto Europe kan forretningsreiser være en spennende del av jobben – det gir variasjon og gir muligheten til å se nye steder og oppleve andre arbeidskulturer. Han legger til at å dele reisemulighetene mellom de ansatte og organisere bookinge, innsjekk, og bomuligheter på forhånd kan hjelpe reisen til å bli sett på som en fordel og ikke en byrde.Å få disse reisene i belønning gjør de ansatte lykkeligere, og skaper ønsker om forfremmelse. Forretningsreiser med feriedager kan være godt for de ansattes karrierer og gjøre dem motivert til å jobbe mot en forfremmelse. Reiser med feriedager – som en ny trend er en fordel for både firma og ansatte.Talsmannen fra Auto Europe legger til «Auto Europe kan ikke gjøre forretningsreisene dine hyppigere men vi kan tilby fantastiske priser på biler og rimelige rater til alle som ønsker mer utbytte av turer – både forretningsreiser og personlige ferier».

  Bloggsøk


  Kategorier