Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Fem fantastiske strender i Portugal du ikke visste fantes

  Hvert år reiser millioner av turister til Portugal for å oppleve kulturen, for å spise god mat, og for å nyte av solen og det vakre landskapet. Turistene besøker landets severdigheter og hva de tror er Portugals beste strender. De lokale innbyggerne og de erfarne turistene vet at det finnes små strand-paradis bortgjemt fra alle andre turister.I Portugal er det mulig å finne en privat liten strand eller bukt, men du må vite hvor du skal lete! Hvis du vil slippe folkemassene bør du ta turen til en av de fem strendene nevnt nedenfor. Uansett hva Portugals turist-websider sier så er dette de beste strendene i landet, selv om de fleste ikke vet at de eksisterer!

  Ponta de Piedade

  Vest for Lagos er det et utrolig vakkert landskap, og her ligger en av Portugals beste strender. Ponta de Piedade har vakkert blågrønt vann og er omringet med høye klipper, trange grotter og flotte steinformasjoner. For å komme til stranden må du gå ned et hundretalls trappesteg som er karvet ut i fjellet. Svøm i havet eller ta en båttur og utforsk de mange grottene. Ponta de Piedade har også et flott fyrtårn, fantastiske solnedganger og et rikt dyreliv. I området rundt Ponta de Piedade vokser det vakre orkideer, gode fiken og flotte fennikelplanter. I dette området bor det også mange forskjellige fuglearter som ravner, hegre, klippeduer, gråseiler og kaie.

  Ilha de Armona

  Øyen Ilha de Armona har en avslappende, rolig livstil som lett smitter seg av på de besøkende.Ilha de Armona er 9 km lang og 1 km bred, men selv om øya er liten så er den meget sjarmerende. Ilha de Armona ligger en femten minutters båttur fra Olhão, og er en flott dagstur. Du kan også leie en pittoresk fisker-hytte og overnatte.Under høysesongen kan det bli trangt på strendene, men hvis du tar turen til den sidene av øya som vender mot havet så kan du finne strender der du kan nyte av roen.Ilha de Armonas besøkende kan nyte av ikke bare flotte strender, men også pittoreske kafeer med utsikt over havet. Ilha de Armona har ingen veier, biler, minibanker, hotell eller utesteder og det gjør øya til den perfekte destinasjonen for den som ønsker fred og ro.

  Halvøya Tróia

  Unngå trengselen på strendene i Lisboa gjennom å kjøre til Setúbal der du kan ta fergen til halvøya Tróia. Tróia er 18 km lang og har hvite sandstrender på både begge sider. Selv om det er masse plass å spre seg ut på så går turistene sjeldent langt fra havnen, men de lokale og velinformerte turistene vet at de tomme strendene er bare en kort gåtur unna.Furuskog som strekker seg langs midten, delfiner som svømmer utenfor kysten og vakre fugler som flyr høyt oppe på den blå himmelen, Tróia er ikke bare perfekt for de som liker å ligge på stranden, men også for naturelskeren!

  Praia de Castelo

  Bortgjemt blant Algarves massive klipper finner du noen av Portugals skjulte skatter, og her er det muligheter for å til og med finne sin egne lille vik. Bratte tretrapper leder ned til den gylne hovedstranden Praia de Castelo, og herfra kan besøkende gå i forskjellige retninger og finne sin egne vik i det steinete landskapet. Praia de Castelo har fått navn fra vakttårnet som i gamle dager ble brukt for å speide etter Nordafrikanske pirater. I dag kan du besøke vakttårnets ruiner som ligger like ved inngangen til stranden.

  Praia de Miramar

  Kun 11 km sør for Porto ligger den gyldne sandstranden Miramar som fortsatt er ukjent for de fleste turister. På Praia de Miramar finner du også et vakkert 1600-talls kapell, Capela de Senhora Pedra, som står på en steingrunn like ved vannkanten. Besøkende kan forvente seg varmt vær og store strandområder helt for seg selv. Om sommeren er vannet rolig, perfekt for familier og de som liker å sole seg. Under vinterstid er dette et surfeparadis. I området rundt stranden ligger det koselige kaféer og andre fasiliteter, som blant annet private sportsklubber og golfbaner.

  Ferie i Portugal med Auto Europe

  Portugal er et vakkert land med en rik kultur, storslagne landskaper og mange strender.År etter år så drar de fleste turister til samme sted, uvitende om at de beste strendene i landet bare ligger et lite stykke fra de trange turiststrendene. Ta et bevisst valg på å unngå turiststedene på din neste Portugal-tur og la veiene lede deg til de tomme strandparadisene som lenge har vært lokalbefolkningens favoritter. Landets beste strender er utenfor de fleste turisters radar: Portugals fem beste, og bortgjemte, strender er nevnt i listen ovenfor.La Auto Europe hjelper deg med å planlegge den ultimate reisen til Portugal! Vi er her 24/7 for å hjelpe deg å skape ditt livs ferie.

  Bloggsøk


  Kategorier