Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Flere måter å spare penger neste gang du booker leiebil

  I dette blogginnlegget skal vi gi deg en oppdatering på alle de forskjellige måtene du kan spare penger når du booker leiebil gjennom Auto Europe. Du vet kanskje at våre priser på nettsiden alltid inkluderer en rabatt og at når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du enda flere rabatter og tilbud. Men i tillegg til alle disse fordelene vil du også finne tilbud i vår søkemotor. Vi vil nå presentere deg for gratis oppgraderinger, gratis GPS, gratis tilleggssjåfør, helgespesialer og Gold Rate.

  Gratis oppgraderinger

  Flere bilutleieselskaper tilbyr periodevis gratis oppgraderinger ved booking gjennom Auto Europe. Disse kan bestå av et tilbud om oppgradering til neste, høyere bilkategori eller bedre utstyr. Med andre ord; Hvis du har reservert en bil i Økonomi-klassen kan du få utlevert en Kompakt, eller hvis bilen du har bestilt ikke har air condition vil du få en som har det. Tilbud som inkluderer gratis oppgraderinger er merket i søkemotoren med «inkl. Gratis oppgradering». Du vil motta oppgraderingen lokalt når du henter bilen. Mer info om de aktuelle oppgraderingene finner du her. Vilkår og betingelser er gjeldende.

  Gratis GPS

  Vi vet alle hvor mye enklere det er å finne frem på et nytt sted, for ikke å snakke om et nytt land med GPS. Generelt når du leier bil vil du måtte be om GPS separat og betale for den lokalt ved avhenting. Heldigvis tilbyr noen av våre bilutleieselskaper GPS inkludert i prisen for leiebilen, og du vil da slippe å betale ekstra for dette når du skal hente bilen. Disse tilbudene er merket med «Gratis GPS» i søkemotoren. Vilkår og Betingelser kan du finne her.

  Gratis Tilleggssjåfør

  Hvis du reiser sammen med andre er det alltid hyggelig å kunne bytte på å kjøre. Du vil vanligvis måtte betale et gebyr for å legge til en ekstra sjåfør når du henter bilen. For å spare penger på turen, se etter tilbudene som inkluderer tilleggssjåfør i prisen. Disse er merket «Gratis Tilleggssjåfør» i søkemotoren. Finn de nåværende tilbudene her. Vennligst merk at sjåfører som er 25 år eller yngre vil måtte betale et gebyr for ung sjåfør.

  Helgespesial

  En annen måte å spare på bilutleie er å booke helgespesial. Flere utleiere tilbyr spesialpriser for bookinger som finner sted kun i helgedager. Vennligst les vilkår og betingelser her og se om spesialprisene er tilgjengelige på din destinasjon.

  Gold Rate

  Gold Rate er en spesiell avtale tilgjengelig i USA og Canada. Den inkluderer første tank drivstoff og tre tilleggssjåfører. Igjen; disse avtalene er merket i søkemotoren. Besøk våre Gold Rate sider for å lære mer om dette tilbudet.

  Bloggsøk


  Kategorier