Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Flere måter å spare penger på din bilutleie

  I dette innlegget vil vi informere deg om alle de forskjellige måtene du kan spare penger på din bilutleie med Auto Europe. Du vet kanskje at alle våre priser allerede inkluderer en rabatt. Et annet tips er å melde seg på vårt nyhetsbrev for å sørge for at du er den første som får vite det når vi har spesielle tilbud og rabatter. I tillegg til disse fordelene finner du også mange tilbud i vår søkemotor.. Her vil vi presentere deg for noen av dem; gratis oppgraderinger, inkludert GPS, gratis tilleggssjåfør, helgespesialer og Gold Rate.

  Gratis oppgraderinger

  Flere bilutleieselskap tilbyr periodisk gratis oppgraderinger for bookinger via Auto Europe. Dette kan bety oppgradering til en høyere bilkategori eller en bedre utstyrt bil. Med andre ord; dersom du har booket en bil i økonomi-kategorien kan du motta en i kompakt-kategori, eller dersom du har booket en bil uten aircondition kan du bli oppgradert til en bil med aircondition. Tilbud som inkluderer gratis oppgradering er klart merket i vår søkemotor med «Inkluderer: Gratis oppgradering», og du vil bli oppgradert lokalt når du henter bilen. Mer informasjon om gratis oppgraderinger finner du her. Vilkår og betingelser gjelder.

  GPS Inkludert

  Vi vet alle hvor stressende det kan være å kjøre på et nytt sted i et annet land uten å kunne veien; vi vet også at dette gjøres uendelig mye enklere ved hjelp av GPS. Generelt må du forespørre GPS separat når du leier bil, og også betale for den lokalt når du henter bilen. Heldigvis tilbyr noen utleiere biler med GPS inkludert; noe som betyr at du lipper å betale ekstra for den. Disse tilbudene er merket i vår søkemotor med «GPS Inkludert». Vilkår og betingelser samt mer info finner du her.

  Gratis ekstra sjåfør

  Når du reiser med andre er det alltid mer praktisk å bytte på å kjøre. Du vil generelt sett måtte betale ekstra for å legge til flere sjåfører, og dette betales når du henter leiebilen. For å spare penger på dette, se ettere spesieltilbud som allerede inkluderer ekstra sjåfør i prisen. Disse er merket med «Gratis: tilleggssjåfør» i vår søkemotor. Du kan lese mer om dette her. Vennligst merk at sjåfører som er 25 år og yngre vil ilegges et gebyr for ung sjåfør.

  Helgespesialer

  En annen måte å spare penger på bilutleie er å booke en helgespesial. Flere utleiere tilbyr spesielle priser for bookinger som finnner sted i helgedager. Vennligst les Vilkår og Betingelser her og se om disse spesialtilbudene kan passe dine reiseplaner.

  Gold Rate

  Gold Rate – kort forklart er et spesielt  tilbud som kun er tilgjengelig i USA og Canada. Dette pakketilbudet inkluderer første tank drivstoff og 3 ekstra sjåfører. Igjen er tilbudene klart merket i søkemotoren. Besøk vår side om Gold Rate for å lære mer.

  Bloggsøk


  Kategorier