Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Game of Thrones – De 5 beste destinasjonene i Kroatia Del I

  Game of Thrones er en av de mest populære TV-seriene for øyeblikket, og det er ikke uten grunn. HBO har ikke spart på noe når de skulle oversette George R.R. Martins mesterverk til TV-skjermen og Game of Thrones’ nådeløse storyline er satt mot noen fantastiske bakdropp filmet over hele Europa fra Nord-Irland til Malta. Våre favoritter er i Kroatia.Husk at Auto Europe kan hjelpe deg med din bilutleie i Kroatia når du reiser rundt for å se stedene der dine favorittscener ble spilt inn. Hvorfor ikke ta en tur mens vi venter på neste sesong?

  Qarth (Lokrum)

  Qarth i serien og bøkene er en stor havneby beskyttet av en høy mur og sterke porter. I virkeligheten heter dette stedet Lokrum. Lokrum er en øy som ligger sør-øst i Dubrovnik, og er omkranset av grønne skoger og blått hav, et ideelt sted å besøke. På øyen er en gammel og ubebodd by, uten butikker, hotell eller restauranter, kun ruinene av et gammelt Benediktinsk kloster. På øyen får du følensen av å ha reist tilbake i tid. Lokrum blir hovedsaklig brukt som filmsett. Bortsatt fra å nyte den fantastiske panoramautsikten på øyen kan du svømme, sole deg og besøke den botaniske hagen.

  Palace Gardens (Trsteno)

  For å virkelig få følelelsen av å være på settet til Game of Thrones er et besøk til aboretet Trsteno helt nødvendig. Aboretet spiller rollen som palassets hage i serien der mange allianser knyttes og hemmeligheter utveksles. Aboretet i Kroatia er en av de viktigste stedene for serien. Trsteno er omtrent 19 km nord-vest for Dubrovnik. Det ble bygget sent på 1400 tallet som en del av sommerhjemmet til en adelsfamilie. Andre attraksjoner her inkluderer arkitektur i gotisk-renessanse, en fontene, en pavilliong og en helt fantastisk flora.Del 2 finner du her.

  Bloggsøk


  Kategorier