Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Game of Thrones – De 5 beste destinasjonene i Kroatia Del II

  Game of Thrones er en av de mest populære TV-seriene for øyeblikket, og det er ikke uten grunn. HBO har ikke spart på noe når de skulle oversette George R.R. Martins mesterverk til TV-skjermen og Game of Thrones’ nådeløse storyline er satt mot noen fantastiske bakdropp filmet over hele Europa fra Nord-Irland til Malta. Våre favoritter er i Kroatia.Husk at Auto Europe kan hjelpe deg med din bilutleie i Kroatia når du reiser rundt for å se stedene der dine favorittscener ble spilt inn. Hvorfor ikke ta en tur mens vi venter på neste sesong?

  Diocletianus’ palass (Daenerys Tronerom)

  Alle Game of Thrones fans vet at sesong 3 fører med seg vendepunkt for Daenerys Targaryen. Hennes vakre palass kan du se i Split. Palasset pleide å tilhøre Diocletian, en romers keiser. Split har mange attraksjoner men dette palasset er den mest populære. Utrolig imponerende og helt klart verdt et besøk. Du finner det midt i byen med mange andre attraksjoner i nærheten. I nærheten av palasset er det mange restauranter, barer og butikker. Barn som leker og fargerikt vasketøy på snorene i gamle marmorhus er også et vanlig syn.

  Kils Festning (Daenerys Festning)

  Etter at Daenerys har frigjort slaver i flere byer og fått flere tilhengere flytter hun inn i sin nye festning, som egentlig er Kils Festing. Denne middelalderfestningen er også nærliggende til Split. Den er situert over en landsby som ligger klemt mellom fjellene Mosor og Kozjak. En gang var Kils Festning et forsvar mot angrep fra medlemmer av det Osmanske riket i Dalmatia. Det er fortsatt våpen, rustninger og tradisjonelle uniformer i museet.

  Dubrovnik (King’s Landing)

  Det er omtrent 12 forskjellige steder i Dubrovnik som blir brukt til å filme middelalderbyen Kings Landing. Du kan leie i bil i Dubrovnik og besøke alle sammen. Ikke glem å ta en tur ut av byen og se det storslåtte landskapet rundt. Du kan også leie bil i Zagreb eller Split og oppleve Westeros på egne premisser. Blogg innlegget med Del 1 finner du her.

  Bloggsøk


  Kategorier