Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Infographics - Auto Europe

  Infographic-seksjonen er et relativt nytt tilskudd til Auto Europe sine websider. Det fargerike og kreative informasjonsredskapet gjør det både morsomt og hyggelig for dem som besøker våre nettsider å få nyttig og viktig informasjon, inkludert statistikker, fakta og hvordan du kan optimalisere din opplevelse med Auto Europe.

  En av våre infographics tilbyr nyttig informasjon om bruk av mobilapper, og hvordan du kan bruke dem til å få mest mulig ut av din leiebil. De mobilappene som er mest populære blandt reisende utenlands er (listet etter popularitet) de som viser kart,tilbyr værvarsel, hjelper til med oversettelse og de som gjør valutaomregning. gir også noen gode anbefalinger når det kommer til den mest praktiske mobilappen for deg! Infographicen vil kunne forklare dette mye bedre enn dette blogginlegget.

  Dersom du tenker på å ta med deg ditt høyt elskede kjæledyr på ferie, tilbyr Auto Europe noen smarte tips for å passe på at du og din firbente eller bevingede venn har en komfortabel og avslappende reise. Denne praktiske og lettanvendelige infographicen har et lettleselig interface og gir leseren flere hjelpsomme retningslinjer for hvordan man trygt kan reise med kjæledyr. Den inkluderer også nyttig informasjon om hva man kan forvente i forhold til regler med hensyn til vekt, eventuelle tilleggskostnader og gebyrer såvel som hvilke hunderaser det kan være vanskelig å reise med. Ikke vent, ta en titt og få en ide om hva du kan forvente!

  En annen flott infographic er en som hjelper deg til å spare penger når du booker leiebil gjennom Auto Europe! Den er svært informativ og og lett å lese, og det beste er at du får hjelp til å forbedre opplevelsen din med leiebil samtidig som du sparer penger. Finn ut hvorfor det er bedre å kjøpe eller ta med eget barnesete, i tillegg til hvorfor du ikke burde kjøpe egen GPS. Ta en titt!

  Infographic-seksjonen oppdateres jevnlig så stikk innom nå og da for å få med deg noe nytt! Hold deg oppdatert på nye og nyttige reisetips fra Auto Europe!

  Bloggsøk


  Kategorier