Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Klar for en opplevelse | Leiebilstips for 2017

  Vi er klar for å ta et nytt år med opplevelser på strak arm. Har du tenkt på å planlegge sommerferien enda? Nå som du må planlegge sommerferien din på jobb legger vi frem noen gode tips for fantastiske steder å besøke dette året.

  Tenk Tyskland
  Det er ingen fartsgrense på mange av Tysklands motorveier, noe som gjør dette landet til det ultimate stedet å leie en sportsbil. Du trenger en bil med kraftig motor for å holde følge med tyskerne på Autobahn og for å få mest mulig ut av kjøreopplevelsen. Vi anbefaler mellomstørrelse eller en høyere bilkategori og hvis du ønsker en helt spesiell opplevelse; våre luksusbiler!

  Tenk USA
  Cabriolet er et must i solfylte California. Siden det ikke nytter å krangle om hvilken bil som er best slenger vi frem et forslag om en rød mustang! Uansett hvilken bil du velger for din reise, enten det er i USA eller Canada anbefaler vi at du booker Gold Rate. Med tre ekstra sjåfører og første tank drivstoff inkludert.

  Tenk New Zealand
  En bobil er det perfekte kjøretøy i New Zealand. Kjør gjennom det spektakulære landskapet med hotellrom og transport i ett sammen med venner, familie eller din kjære! Hold deg nær naturen i din bobil på New Zealand og få mest mulig ut av din reise i et av de mest fantastiske landskapene på jord! For å gjøre det lettere for deg, ta kontakt med vårt bobil-team!

  Tenk kultur i Europa
  Gå for en kompakt eller mindre bil for ukomplisert parkering i Europeiske storbyer. I tillegg vil disse bilene sparre deg drivstoff og du vil ha mer penger til å gå på museum og nyte lokale drikkevarer. Når vi snakker om det siste, noen ganger er det lurt å bytte på å kjøre. Sjekk våre tilbud om gratis tilleggssjåfør og reis problemfritt!

  Tenk skiføre i Alpene
  Hvis du tenker på å reise på vinterferie i nærmeste fremtid, for eksempel en skiferie i Alpene er en SUV med vinterdekk svaret. Du vil føle deg trygg på veien i en stødig SUV i de tøffe vinterforholdene. I de fleste land der vinterdekk er obligatorisk tilbyr utleierne tilbud på vinterdekk, så ta en kikk og spar på vinterutstyr!

  Tenk Europeiske strender
  Hvis du planlegger en badeferie i Europa, vil små biler være det beste valget. Avhengig av antall i reisefølget og bagasjen din, kan du leie en mini, økonomi eller kompakt kategori. Ettersom du vil tilbringe mesteparten av tiden med å nyte solen er det ikke behov for en romslig bil, og du vil spare penger på drivstoff. Hva du må ta hensyn til på europeiske kyst destinasjoner er drivstoff og forsikring. Selv om det kan virke som full til full drivstoffpolitikken er dyrere ved første øyekast, vil du lære at det er et billigere valg i det lange løp. Sist men ikke minst: ha ditt kredittkort med deg for depositum for å unngå å betale ekstra for lokal forsikring.En ting til - før du bestiller, bør du sjekke våre gratis oppgradering-sider for å se om du kan få en større bil for mindre penger!

  Bloggsøk


  Kategorier