Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  VINTERDEKK SPESIAL

  Tilgjengelig på utvalgte lokasjoner, med utvalgte leverandører
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil med gratis vinterdekk


  Leiebil med gratis vinterdekk

  Auto Europe tilbyr leiebil-pakker med gratis vinterdekk på mange destinasjoner i vinter. Hvis du booker spesielle vinter-rater er det ikke ekstra gebyr for vinterdekk lokalt, og både du og leiebilen er forberedt på vinterforhold. Under finner du en liste over land der vinterdekk er inkludert i raten.

  Vinter-pakker vises som 'Vinterdekk Inkludert' når du booker leiebilen din via våre nettsider. Vi har laget et sammendrag av kravene for vinterdekk i forskjellige land. Ettersom vintertilpasningsgebyrikke tilbys av alle utleiere i landene listet, pass på at du velger vår sesonspakke når du booker din bilutleie online. Du vil spare tid og penger samtidig som du er forberedt på vinterføre.

  TILBUD OM VINTERDEKK INKLUDERET ER TILGJENGELIG FRA UTVALGTE BILUTLEIESELSKAPER I DE FØLGENDE LAND:
  Bosnia & HerzegovinaBOSNIA BulgariaBULGARIA CanadaCANADA EstoniaESTLAND
  FinlandFINLAND BelarusHVITERUSSLAND IcelandISLAND LatviaLATVIA
  LithuaniaLITAUEN LuxembourgLUXEMBOURG MontenegroMONTENEGRO NorgeNORGE
  PolandPOLEN RomaniaROMANIA SerbiaSERBIA SlovakiaSLOVAKIA
  SloveniaSLOVENIA SveitsSVEITS SverigeSVERIGE Czech RepublicTSJEKKIA
  GermanyTYSKLAND HungaryUNGARN AustriaØSTERRIKE

  Italia
  Italia
  Selv om vinterdekk ikke er obligatoriske generelt i Italia, er det i enkelte regioner pålagt å kjøre med vinterdekk eller snøkjettinger fra 15 November til 15 April. Veiskilt viser hvor og når det er påbudt. For eksempel i Val d'Osta området må biler ha vinterdekk eller snøkjettinger fra 15 Oktober til 15 April. Ved å booke våre vinter-rater er du sikker på at din leiebil i Italia er utstyrt med snøkjettinger.
  Øst-Europa
  Zagreb

  I de fleste østeuropeiske land utstyrer utleierne bilene sine med vinterdekk for at du skal holde deg trygg på veien. Du kan finne den komplette listen over land hvor utleiere ikke krever ekstra kostnader for dette i skjemaet over. De fleste bilutleiere i Bulgaria og Kroatia, der det anbefales å vintertilpasse bilen fra November til April, inkluderer vintertilpasning i sine leieavtaler.

  Nord-Amerika
  Canada
  Hvis du trenger leiebil i vinterferien i USA, trenger du ikke å bekymre deg! Mange bilutleieselskaper utstyrer bilene med helsesong-dekk og tar ikke ekstra gebyr. Sjekk vilkår og betingelser for å se hvilken policy din utleier har på dette. I Canada tilbyr de fleste utleiere kun vinterdekk for leieavtaler i Montreal og i Quebec City. Vi råder deg til å sjekke utleiers vilkår og betingelser.
  Balkan
  Bulgaria

  I Makedonia er vinterdekk obligatorisk fra November til Mars og alle våre utleiere inkluderer dette i sine bilutleietilbud, mens i Bulgaria og Montenegro kan du noen ganger bli ilagt ekstra gebyr. Se etter våre spesialtilbud for å unngå den ekstra kostnaden.