Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LEIEBIL FOR EN DAG TIL LAVESTE PRIS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bilutleie for en dag med Auto Europe

  Vi har alle våre egne preferanser når det kommer til hva som er den beste måten å utforske en ukjent by på. Noen turister foretrekker å utforske til fots eller med sykkel og synes dette er den beste måten å bli kjent med et nytt sted på. For dem som foretrekker å reise med komfort og fleksibilitet er en leiebil det perfekte valget. Dersom dere planlegger en dagstur eller en kort utflukt er bilutleie for en dag en fin måte å komme seg frem på på en effektiv og enkel måte uansett om du skal besøke en livlig storby med et stort antall turistattraksjoner eller du har søkt deg mot mer landlige omgivelser. Muligheten for å leie bil for en dag er perfekt i de tilfellene der du trenger leiebil for en dagstur.

  Bilutleie for en dag

  Auto Europe sine priser for bilutleie beregnes på 24 timers basis. Hvis du leier bil for en dag med henting kl 10:00 betyr dette at bilen skal leveres tilbake kl 10:00 neste morgen etter 24 timers bilutleie. Vennligst merk at dere vil bli belastet for de følgende 24 timene i tillegg dersom du leverer bilen for sent (etter 24-timers punktet). Du bør ikke regne med at bilutleiselskapet er fleksible i forhold til leveringstid - det kan fort bli dyrt, vær ute i god tid og lever bilen i samsvar med den signerte leieavtalen.

  Enveisreiser med leiebil

  Det er mange fordeler ved å leie bil på ferie. En leiebil er ikke bare en enkel måte å komme seg fra A til B på - det gir deg også stor frihet; du er ikke lenger begrenset til det lokale transporttilbudet og du kan stoppe der du vil og når det passer deg. Hvis du planlegger å leie bil for en dag til en enveisreise vil bilutleieselskapene vanligvis sette enkelte restriksjoner på hvilken leiebilskategorier og modeller som er tilgjengelige til reisen; det vil også ofte foreligge krav til leieavtalens varighet og hvilken stasjon leiebilen skal leveres på. Vennligst merk at når du leier en bil for enveisreiser vil bilutleieselskapet ha kostnader som påløpes for å bringe leiebilen tilbake til sin originale stasjon. På grunn av dette vil det ofte ilegges et ekstra gebyr for slike leieavtaler. Gebyr for enveisreiser settes av det lokale bilutleieselskapet i henhold til deres vilkår og betingelser. For å gjøre dette enkelt for våre kunder har Auto Europe all informasjonen du trenger om vilkår, betingelser, gebyr og avgifter. Dersom bilutleieselskapet ikke tillater enveisreiser for bestemte destinasjoner eller dersom det foreligger en minimums leieperiode ved enveisreiser kan Auto Europe hjelpe deg med å finne løsninger og planlegge din bilutleieavtale. Internasjonale enveisreiser er mulig men bare mellom bestemte land og vanligvis med en minimum leieperiode på 3 dager. Bilutleieselskaper er vanligvis mer fleksible ved nasjonale enveisreiser.

  Dagsutleie for cruisepassasjerer

  Bilutleieselskaper tillater at kunder leier bil for en dag uten restriksjoner eller ekstra kostnader dersom en bil hentes og leveres på samme dag til samme stasjon. Å hente og levere leiebilen på samme stasjon er det enkleste alternativet enten du leier bil for en dag, en uke eller for langtidsutleie. Vår erfaring tilsier at det som regel er cruisepassasjerer som booker leiebiler for dagsleie. Som cruisepassasjer er dagsleie en god løsning ettersom cruisebåter oppholder seg i havn for noen timer og en leiebil gir deg muligheten til å utforske effektivt uten å være avhengig av offentlig transport eller en guide. Hvis du vil se og oppleve så mye som mulig på kortest mulig tid er en leiebil det beste valget. Dersom du vurderer å leie bil på neste cruiseferie anbefaler vi at du booker i god tid og at du velger en avhentingsstasjon i nærheten av havnen båten skal legge til i slik at du ikke mister verdifull tid.

  Leiebil for en dag med Auto Europe

  Book din leiebil enkelt på våre nettsider. Hvis du har spørsmål eller du trenger hjelp med bookingprosessen er du når som helst velkommen til å kontakte våre reservasjonsspesialister per telefon eller e-post. Hos Auto Europe har du ikke bare muligheten til å booke din leiebil; du finner også en stor mengde nyttige tips til din reise i tillegg til forslag, ideer og inspirasjon.

  De beste tilbud fra Auto Europe

  Auto Europe arbeider med lokale og internasjonale bilutleieselskaper slik at vi kan sikre deg de beste tilbud og rabatter på bilutleie verden over!

  Hvis du ser etter leiebil for en dag med beste service og til lavest mulig pris finner Auto Europe det perfekte tilbudet til deg!