Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE MED CHEAPA CAMPA OG AUTO EUROPE

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil med Cheapa Campa – Utforsk den sydlige halvkule!

  Leie bobil med Cheapa CampaEt besøk til Australia og New Zealand er en erfaring for livet, og vill natur, vakre strender, fantastiske kystlinjer, levende byer og slående utsikter er bare noe av det du vil forelske deg i. Men å reise til disse stedene kan være temmelig dyrt, så å leie bobil med Cheapa Campa er en perfekt måte å utforske landet samtidig som du holder utgiftene nede.

  Cheapa Campa spesialiserer seg på bobilutleie til lave priser og hører til i Apollo Motorhome Holidays Group, som ble grunnlagt i 1985. etter to eller tre år i bruk, fjernes kjøretøyene fra Apollo til Cheapa Campa sin flåte, som gir en attraktiv pris og gjør det til det beste valget for budsjettbevisste kunder. De tilbyr et utvalg av kjøretøyer, fra små bobiler for en romantisk utflukt for to, til større kjøretøyer som kan huse opptil seks personer - et ideelt valg for en familie eller vennegruppe som er klare for å komme seg ut på veien! En bobilutleie med Cheapa Campa garanterer høy sikkerhet på veien, da alle kjøretøyene regelmessig er på sørvis og stelles med. De har kontorer spredd over Australia og New Zealand, i byer som Sydney, Melbourne, Perth, Auckland og Christchurch, for å nevne noen.

  Forsikring

  Egenandelen en kunde står ansvarlig for i tilfelle det skjer et uhell eller kollisjon er AUD 3 5000. Dette gjelder for alle kategorier, med unntak av kategori 4 Berth og 6 Berth - her er egenandelen AUD 5 000. Dette beløpet blokkeres på kundens kredittkort (kontanter og debetkort aksepteres ikke) ved avhending. Hvis du hvil redusere egenandelen tilbys noen ekstra forsikringer og kan velges under bookingprosessen.

  Hvilke tilleggsutstyr tilbys?

  Alle leier med Cheapa Campa inkluderer kjøkkenutstyr, som koke- og spiseredskaper og sengetøy (laken, håndkle). Du kan også velge å legge til ekstra utstyr (mot en avgift). En fullstendig liste over tilleggsutstyr er tilgjengelig under bookingprosessen. Hvis du reiser med barn må du være klar over at noen reguleringer gjelder i New Zealand og Australia. Barn må være over seks måneder for å kunne reise med Cheapa Cambas kjøretøyer. Nyttige retningslinjer er tilgjengelige under bookingprosessen. Vi foreslår at du laster ned deres hendige app, ApolloConnect, på mobilen eller nettbrettet ditt her: Google Play Store og Apple Store). Her finner du mye nyttig informasjon angående veier, aktiviteter, campingplasser og reiseruter. Det er også videoer om kjøretøyet ditt som du kan se før avhentingen.

  Viktige ting å huske på når du skal leie bobil med Cheapa Campa

  Det er også mulig å kjøre i Australia og New Zealand med ditt nasjonale førerkort dersom det er på engelsk. Hvis førerkortet ikke er på engelsk krever utleieren en sertifisert oversettelse eller et internasjonalt førerkort. Det er obligatorisk under innsjekkingen å fremvise både ditt nasjonale og internasjonale førerkort, og dersom du ikke har begge med vil du miste reservasjonen. Sjåfører må være minimum 21 år gamle for alle kjøretøyer. I Australia står du ansvarlig for å betale bompenger, som varierer fra delstat til delstat. Du kjører sannsynligvis gjennom noen i metropolområdet Queensland, Victoria eller New South Wales. I New Zealand er for tiden tre veier med bompenger: Northern Gateway Toll Road (nord for Auckland), Takitimu Drive Toll Road og Tauranga Eastern Link Toll Road som begge er i Tauranga. Vi anbefaler å sjekke om du vil kjøre gjennom en av disse på forhånd og forberede deg deretter.

  Cheapa Campas flåte

  Flåten består av seks ulike kjøretøyer som huser opptil seks passasjerer. Fra bobiler med taktelt til klassiske bobiler. Inkludert i prisen får du:

  • Ubegrensede kilometer
  • 24 timers veiassisstanse
  • En gratis app (ApolloConnect) tilgjengelig for nedlasting med kart, campinggaider og annen nyttig informasjon

  Cheapa Vivid Camper

  Cheapa Vivid Camper
  Soveplasser: fire personer
  Kategori: Roof Tent Camper
  Lengde: 5,4 meter
  Gir: Automat
  Drivstoff: Diesel
  Dette relativt lille kjøretøyet huser opptil fire personer. Det har to dobbeltsenger (en i teltet over taket og en inne). Et enkelt kjøkken er tilgjengelig bakerst i kjøretøyet.

  Cheapa Endeavour Camper

  Cheapa Endeavour Camper
  Soveplasser: fire personer
  Kategori: Hi Top Camper
  Lengde: 4,9 meter
  Gir: Automat
  Drivstoff: Bensin
  Et ideelt valg for en liten familie på opptil to voksne og to barn. Spiseområdet gjøres om til en dobbeltseng, og den andre dobbeltsengen finner sted i oppe i taket. Den har også et lite kjøkken.

  Cheapa Hitop

  Cheapa Hitop
  Soveplasser: to personer
  Kategori: Hi Top Camper
  Lengde: 4,9 meter
  Gir: Automat eller manuell
  Drivstoff: Diesel
  Dette kjøretøyet er enkelt å kjøre og koselig for et par. Det har et lite kjøkken og et spiseområde som omgjøres til en dobbeltseng.

  Cheapa 2-Berth

  Cheapa 2-Berth
  Soveplasser: to personer
  Kategori: Campervan
  Lengde: 7,1 meter
  Gir: Automat eller manuell
  Drivstoff: Diesel
  Ideell for et par eller to venner som vil være selvforsynte og ha mer plass. Denne bobilen har dusj og toalett om bord, sammen med et kjøkken i fin størrelse.

  Cheapa 4-Berth

  Cheapa 4-Berth
  Soveplasser: fire personer
  Kategori: Motorhome Class C
  Lengde: 7,7 meter
  Gir: Automat
  Drivstoff: Bensin
  Et godt alternativ for din neste familie- eller venneferie! Med to dobbeltsenger, et utstyrt kjøkken og baderom med dusj og toalett får du mye igjen for pengene med denne bobilen!

  Cheapa 6-Berth

  Cheapa 6-Berth
  Soveplasser: seks personer
  Kategori: Motorhome Class C
  Lengde: 7,7 meter
  Gir: Automat eller manuell
  Drivstoff: Diesel
  Dette er det største kjøretøyet tilgjengelig, passende for en større gruppe av venner eller en storfamilie, og kan huse opptil seks passasjerer. Det inneholder alt du måtte trenge for din neste ferie på veien!

  Hvor kan jeg hente min bobil med Cheapa Campa?

  Å leie bobil med Cheapa Campa gir deg muligheten til å hente kjøretøyet ditt fra noen av de viktigste byene og turistattraksjonene i Australia, sammen med to av de viktigste byene i New Zealand - Auckland og Christchurch. De holder åpent hele uken, fra mandag til søndag kl. 8 til kl. 16. Vær klar over at utleieren ikke tilbyr henting utenfor åpningstid.

  Cheapa Campa topp avhentingslokasjoner i Australia

  ALICE SPRINGS
  40 Stuart Highway,
  Alice Springs 0871
  BRISBANE
  733A Nudgee Road,
  Northgate (Brisbane) QLD 4013
  CAIRNS
  432-434 Sheridan Street
  Cairns QLD 4870
  MELBOURNE
  40/46 Hume Hwy
  Somerton (Melbourne) VIC 3062
  PERTH
  65 Worrell Avenue
  High Wycomb (Perth) WA 6057
  SYDNEY
  31 Bay Road,
  Taren Point (Sydney) NSW 2229

  Cheapa Campas avhentingslokasjoner i New Zealand

  AUCKLAND
  9 Richard Pearse Drive,
  Auckland, Mangere, 2022
  CHRISTCHURCH
  24 Logistics Drive, Harewood,
  Christchurch, Canterbury, 8051

  Bestill ditt neste eventyr med Cheapa Campa! Enten online eller bare ta kontakt med en av våre reservasjonsagenter fra mandag til fredag, kl. 9 til kl. 17.00. Du kan ringe oss på +49 89 412 072 98 eller emaile muccampers@autoeurope.de.