Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE MED JUST GO OG AUTO EUROPE

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil med Just go – Finn våre beste tilbud!

  Leie bobil med Just GoJust go er det største bobilutleieselskapet i Storbritannia med en flåte på over 250 bobiler, 15 års erfaring og mer enn 21 000 gjennomførte leieavtaler. Selskapets mål er at du skal ha en vellykket og minneverdig ferie.

  Enten du planlegger en familieferie, reiser som par eller med en gruppe venner finnes det en bobilmodell som passer din campingferie perfekt. Når du booker din bobilutleie med Just go kan du velge mellom 13 forskjellige modeller; kompakte kjøretøy med to senger, familiebiler med køysenger og biler i A-klasse. Du kan også velge Mystery Motorhomes for enda mer spenning i ferien.

  Forsikring

  Egenandelen på bobilenes forsikringspolise er £1000.00 GBP. Kjøretøyet er sikret for skade, tyveri og tredjepartsskade. Unntatt fra dekningen er personlige forsikringer for kunden (inkl. død - og personskadeforsikring for sjåfør). Personlige eiendeler er ikke dekket. Kun personer navngitt på leieavtalen kan kjøre bilen og opptil to ekstra sjåfører kan registreres mot ekstra gebyr. Egenandel kan senkes til null med selskapets CDW (kollisjonsskadedekning) som reduserer bilens egenandel fra £1000.00 GBP til null for trafukkulykker (unntak kan gjelde). Ekstra dekning trengs ved reise til enten Irland eller Europa.

  Tilgjengelig ekstrautstyr

  Å leie bobil med Just go skal være problemfritt og bilen skal være utstyrt for å sikre deg et hyggelig opphold på veien. Bortsett fra standardutstyret som er inkludert i din bobilutleie kan du velge å legge til ekstra utstyr for å passe dine reiseplaner. Du kan blant annet legge til sengetøy, GPS, picnicbord og stoler, barneseter og mye mer. Just Go tilbyr deg også muligheten til å kjøpe to praktiske pakker, helholdvis kalt ‘Travel Pack’ som inkluderer det mest populære ekstrautstyret i en pakke; og ‘Motorhome Refill Package’ der de fyller tankene for å gi deg en avslappet reise uten praktiske problemer.

  Viktig når du leier bobil med Just go

  For å leie bobil med Just go må alle sjåfører må være mellom 25 og 70 år gamle og ha gyldig førerkort som er minst 3 år gammelt som tillater dem å kjøre bil på opptil 3,500 kg. Forsikring for sjåfører mellom 71-75 år kan arrangeres ved forvarsel (etter forsikringsselskapets skjønn). Henting og retur av bobilen er kun mulig til Just Go's stasjoner i Toddington og Edinburgh med mindre annet av avtalt med selskapet. Enveisreiser er tilgjengelige per forespørsel mot tilkommende gebyr. Avhenting er fra 14:00 frem til en time før stengetid (stengetid avhenger av sesong), returtid er mellom 08:00 til 10:00. Et refunderbart depositum på £1000.00 GBP må betales ved henting av bilen med debet- eller kredittkort (KUN Visa & MasterCard aksepteres). Just go forebeholder seg retten til å øke depositum til opptil £1,500.00 for spesifikke eventer som festivaler, World Cup eventer eller leieavtaler der det er mer enn 4 voksne passasjerer på reise.

  Just go flåte

  Flåten består av kjøretøy med 2, 4,5 eller 6 senger med 13 forskjellige layouter å velge mellom. Alle biler kommer med:

  • Et komlett utstyrt kjøkken med vask, gassowv, grill, kjøleskap og liten fryser
  • Komplett utstyrt bad med dusj og toalett
  • Kombinert gassvarme
  • Reverskamera
  • Ubegrensede kilometer

  Rainbow

  Just go - Rainbow
  Soveplasser: opptil 2 passasjerer
  Lisens Kategori: Motorhome Class B
  Lengde: 6.0 meter
  Girtype: Automatgir
  Drivstoff: Diesel
  Kompakt og praktisk innredet bobil med alle fasiliteter passende for et par eller venner på reise. Klikk her for å starte en virtuell tour.

  Discovery

  Just go - Discovery
  Soveplasser: opptil 4 passasjerer
  Lisens Kategori: Motorhome Class B
  Lengde: 7.0 meter
  Girtype: Automatgir
  Drivstoff: Diesel
  Denne bobilen er enkel og komfortabel å kjøre og bo i og har plass til opptil fire passasjerer. Klikk her for å starte en virtuell tour.

  Trekker

  Just go - Trekker
  Soveplasser: opptil 5 passasjerer
  Lisens Kategori: Motorhome Class B
  Lengde: 7.4 meter
  Girtype: Automatgir
  Drivstoff: Diesel
  Modellen Trekkers rommelige lounge er fint for dere som vil ha plass til å oppholde dere i bobilen. Bobilen har 3 dobbeltsenger. Klikk her for å starte en virtuell tour.

  Adventurer

  Just go - Adventurer
  Soveplasser: opptil 6 passasjerer
  Lisens Kategori: Motorhome Class B
  Lengde: 7.0 meter
  Girtype: Automatgir
  Drivstoff: Diesel
  Bilen har god soveplass og dobbeltsenger og er svært populær blant familier og vennegrupper på reise. Klikk her for å starte en virtuell tour.

  Mystery Motorhomes

  Just go - Mystery
  Soveplasser: 2, 4 or 6 person
  Lisens Kategori: Motorhome Class B
  Lengde: Mellom 6.0 og 7.5 meter
  Girtype: Automatgir
  Drivstoff: Diesel
  Legg til litt ekstra spenning og velg kategorien Mystery Motorhomes, en rimelig måte å starte drømmeferien på.

  Hvor kan jeg hente min bobil fra Just go?

  Just go har i skrivende stund to stasjoner; den første er nord for London og nås enkelt fra alle Londons flyplasser med tog og andre offentlige transportmuligheter. Den andre ligger få minutter fra Edinburgh flyplass. Just go kan også arrangere enveisleieavtaler til andre byer som f.eks Dublin , Edinburgh, Glasgow, Manchester, Paris eller Amsterdam. Mulighet for enveisreise garanteres ikke, men må forespørres og bekreftes ved booking; vennligst spør etter stasjoner & priser.

  London Just Go Location
  Redhill Farm
  Harlington Street
  Toddington - Bedfordshire
  LU5 6HF (near M1, Junction 12)

  Edinburgh Just Go Location
  2 Drovers Road
  East Mains Industrial Estate
  Broxburn
  West Lothian, EH52 5ND

  Velg Just go til ditt neste eventyr og skap varige ferieminner for hele familien. Book online eller kontakt vårt reservasjonsteam på +49 89 412 072 98 eller per e-post muccampers@autoeurope.de.