Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE MED MOTORHOMES ITALY

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Bobilutleie med Motorhomes Italy – De beste tilbudene!

  Leie bobil med Motorhomes ItalyAuto Europe samarbeider med mange lendende aktører i bobilutleiebransjen. Hvis du planlegger å besøke Italia, kan Motorhomes Italy hjelpe deg til å planlegge din drømmeferie i en av Europas vakreste land. Selskapet spesialiserer seg på bobilutleie på tvers av Italia og god service og kunnskap er en viktig del av deres tjenesteytelse. Med dusinvis av leiestasjoner å velge fra har Motorhome Italy et stor flåte av moderne, velutstyrte bobiler klare for henting over hele landet på alle store Italienske flyplasser.

  Takket være årelang erfaring i bobilutleieindustrien har selskapet samarbeidsavtaler med de beste bobilprodusentene for å sikre kundene de beste bobilene på markedet. Hvis du velger å leie bobil med Motorhomes Italy er du garantert et stort utvalg av bobiler til leie for ethvert behov uansett om dere er et par på reise, en vennegruppe eller dere skal på ferie med familien. Motorhomes Italy er overbevist om at bobilutleie er den beste måten å reise på og hjelper deg gjerne til å finne den perfekte bobilen til din road trip i Italia!

  Forsikring

  Ved bobilutleie med Motorhomes Italy er egenandelen på bobilens forsikringspolise €1400 EUR. Din leierate med utleier inkluderer obligatorisk tredjepartsdekning for skade på eller tap av tredjeparts eiendom. Veiassistanse for bilen og passasjerer er også inkludert så vel som internasjonal forsikringsdekning ved reise innen EU. Merk at enkelte deler/ustyr ikke er dekket, som f.eks personlige eiendeler, bildeler, frontrute, glass, dekk, tak og radio.

  Hvilke ekstratjenester og ekstrautstyr tilbys?

  I tillegg til standard kjøretøysutstyr tilbyr utleier ekstra utstyr som kjøkkenutstyr, campingbord og stoler, barneseter, sykler, GPS etc. for at din reise skal være så komfortabel og enkel som mulig. Pass på at du forespør eventuelle ekstra artikler ved booking for å sikre tilgjengelighet.

  Viktige ting å huske på når du leier bobil med Motorhomes Italy

  Etter at du lander på flyplassen vil du enten bli møtt av en ansatt fra Motorhomes Italy som vil følge deg til depotet for avhenting av bobilen (dersom transfertjeneste er booket på forhånd) eller du går direkte til møtepunktet der du vil bli hentet. Du vil få en detaljert beskrivelse av hvordan du bruker bobilen slik at du får maks utbytte av kjøretøyet uansett om du er erfaren eller dette er din første tur med bobil. Motorhomes Italy gjør sitt ytterste for at din ferie skal svare til forventningene.

  Motorhomes Italy flåte

  Generelt, når du skal leie bobil med Motorhomes Italy, er ikke bilene eldre enn 30 måneder og fornyes hvert år for å måte kundenes forventninger. Leien inkluderer;

  • Et utstyrt kjøkkenmed gassovn og vask
  • Et komplett utstyrt bad med vask, toalett og dusj
  • Varme
  • Veiassistanse forsikring for mekaniske problemer/motorstopp - 24/7
  • Muligheten for å reise over hele EU

  Gruppe A

  Motorhomes Italy flåte - Gruppe A
  Soveplasser: opptil 4 personer
  Kategori: Motorhome Class B
  Lengde: 6,8 meter
  Girtype: Manuelt gir
  Drivstoff: Diesel
  Det ideelle valget for en liten familie med ett eller maksimalt to barn. Kjøretøyet har en komfortabel dobbeltseng og en mindre nedtrekkbar dobbeltseng, i tillegg til masse lagringsplass.

  Gruppe B

  Motorhomes Italy flåte - Gruppe B
  Soveplasser: opptil 5 personer
  Kategori: Motorhome Class C
  Lengde: 6.9 meter
  Girtype: Manuelt gir
  Drivstoff: Diesel
  Det perfekte valget for en familie med maks 3 barn. Kjøretøyet har en komfortabel sovecab over med dobbeltseng og en seng bak i kjøretøyet som kan konverteres til bord. En populær bobil som gir mye for pengene.

  Gruppe C

  Motorhomes Italy- Gruppe C
  Soveplasser: opptil 6 personer
  Kategori: Motorhome Class C
  Lengde: 7,0 meter
  Girtype: Manuelt gir
  Drivstoff: Diesel
  Det perfekte valget for 4 voksne og to barn. Bobilen har seks soveplasser og konverterbart bord. Det er også god lagringsplass til bagasje og utstyr.

  Gruppe D

  Motorhomes Italy flåte - Gruppe D
  Soveplasser: opptil 7 personer
  Kategori: Motorhome Class C
  Lengde: 7,0 meter
  Girtype: Manuelt gir
  Drivstoff: Diesel
  Et svært godt alternativ for fem voksne og ett barn. Kjøretøyet har en komfotabel cab over en dobbeltseng og en køyseng bak i bilen med to konverterbare bord (en dobbeltseng og en enkeltseng til barn.

  Hvor kan jeg hente min bobil fra Motorhomes Italy

  Motorhomes Italy har et utvalg av sentrale stasjoner på tvers av landet (Milano, Venezia, Roma m.fl.). Stasjonene ligger strategisk plassert i nærheten av de viktige italienske flyplassene. Mer detaljert info gis i bookingprosessen.

  Topp stasjoner i Italia

  MILANO
  Milano Malpensa
  Ferno,
  21010 Varese
  FIRENZE
  Firenze Pretola
  Via del Termine, 11,
  50127 Firenze
  ROMA
  Rome Fiumicino
  Via dell' Aeroporto di Fiumicino,
  00054 Fiumicino (RM)
  VENEZIA
  Venezia Marco Polo
  Viale Galileo Galilei, 30
  30173 Venezia

  Du kan booke din bobil direkte via våre nettsider eller kontakte oss per e-post på muccampers@autoeurope.de. Du kan også kontakte oss per telefon på +49 89 4120 7298. Vårt team vil kunne gi deg gode tips om bobilutleie og hjelpe deg til å velge riktig bobil til å passe dine behov.