Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I AALBORG

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Aalborg til beste rate

  Kjør din leiebil rundt Aalborg og utforsk denne koselige byen og resten av flotte Danmark. Aalborg er en sjarmerende by på Nordjylland som blant annet har mange flotte bygninger med en spennende historie å skryte av. Noen av de tingene man kan finne på her er å besøke dyrene på Aalborg zoo, ta en tur til Utzon kultursenter, nyte av utsikten fra 55 meter høye Aalborg Tårnet, la seg fasineres av vikinggravene på Lindholm Høje eller nyte av god mat på en av de mange restaurantene i byen. Auto Europe gir deg muligheten til å velge mellom et stort antall bilkategorier og utleiere slik at du kan ta deg frem på de danske veiene uten att det går hull på lommeboken. Det er enkelt å komme seg hit fra Norge, for eksempel med fly til Aalborg flyplass eller med båt til Frederikshavn. Fra sistnevnte er det kun en 45 minutters kjøretur til Aalborg.

  Trafikk

  Motorveien E45 går gjennom byen, og det er kort vei til E39. Det er ingen veiavgifter i Danmark, og husk på at halvlyset skal være på hele døgnet. Dansk politi er ofte meget strenge når det kommer til fartsovertredelser så respekter fartsgrensene der du kjører. Promillegrensen i Danmark er på 0,5.

  Parkering

  I Aalborg er det mer enn 4000 parkeringsplasser, både på gaten og i parkeringshus. Du kan laste ned Aalborg City-appen slik at du kan finne parkeringsplasser raskt og enkelt.

  Geografisk informasjon

  Aalborg ligger på Nordjylland, sør for Limfjorden, og er Danmarks fjerde største by. Det er et antall flotte parker og grøntområder i byen i tillegg til koselige strender, blant annet ved Aalborg Kyst. I byen er det en mild sommer og en våt vinter. Det er 64 km til Frederikshavn, 67 km til Hirtshals, 118 km til Aarhus, 209 km til Billund og 307 km til København.

  Flyplass

  Aalborg Flyplass
  Ligger 6 km fra Aalborg.
  Hjemmeside: Aalborg flyplass
  Telefon: +45 9817 1144

  Offentlig transport

  Buss
  Aalborg bussterminal ligger på John F. Kennedy Plads. Buss tar deg rundt sentrum og til mange andre danske byer.

  Båt/Ferge
  Det går ferge over til den lille øya Egholm. Fra Oslo kan du ta båt til Frederikshavn som ligger nord for Aalborg.

  Tog
  Byens togstasjon ligger på John F. Kennedy Plads 3. Togene tar deg til mange danske byer, blant annet København.

  Taxi
  DanTaxi Aalborg og Aalborg Taxa tar deg rundt Aalborg og omegn.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Aalborg Flyplass

  Turistinformasjon Aalborg