Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BILLUND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Billund – Finn din perfekte leiebil

  Med en leiebil i Billund så har du muligheten til å besøke steder i ditt eget tempo og få det meste ut av din reise. Auto Europe tilbyr eksepsjonell kundeservice så la oss hjelpe deg med å skreddersy din leie slik at det passer best mulig med dine planer i denne sjarmerende byen! Billund ligger i Sør-Danmark og er mest kjent for å være hjembyen til Legoland. Ta med familien til denne fornøyelsesparken som er helt bygget av Lego. I den store familieparken står lek og kreativitet i fokus, og man kan også dra på Lego Safari og oppleve eksotiske dyr som elefant, sebra og løve. Det finnes mye spennende i Billund for voksne også. Kanskje en fisketur i noen av Danmarks beste fiskevann, god mat på en av mange restaurantene eller en kjøretur med gokart kan friste? Byen er også en perfekt destinasjon på campingferien. Vår prisgaranti sørger for at vi har noen av de best tilbudene på leiebiler i Danmark så kontakt oss i dag.

  Trafikk

  Billund er en liten by og det er ukomplisert å finne frem. Veien 30 går til og gjennom byen. Det er fine motorveier som går rundt Danmark, og det kreves ingen avgifter for å kjøre på veiene i landet. Det kreves dog en avgift for å kjøre på broen mellom Sjælland -Fyn og broen over til Sverige. Se opp for fotgjengere, syklister og mopedister. Husk på at promillegrensen i Danmark er 0,5.

  Parkering

  Det skal ikke være noe stort problem å finne parkeringsplass i Billund, og de større severdighetene som for eksempel Legoland har egne, store parkeringsområder. Les alltid parkeringskilt nøye der du ønsker å stå.

  Geografisk informasjon

  Billund ligger i Billund kommune i den nordlige delen av regionen Syd Jylland. Været er mildt året rundt, og det er sjeldent temperaturer under 0. Det kan komme en del nedbør om høsten og vinteren. Det er 264 km til København, 170 km til Aalborg, 100 km til Aarhus, 130 km til tyske grensen og 296 km til Malmö.

  Flyplass

  Billund flyplass
  Ligger ca. 5 km fra Billund.
  Hjemmeside: Billund flyplass
  Telefon: +45 765 050 50

  Kastrup flyplass
  Ligger ca. 80 km fra Billund.
  Hjemmeside: Kastrup flyplass
  Telefon: +45 971 006 10

  Offentlig transport

  Buss
  Billund City Shuttle går rundt byen under høysesongen, og den er gratis! Det går også regionbusser som tar deg rundt Billund og omegn.

  Tog
  Den nærmeste togstasjon ligger i Vejle og herfra kan du ta tog til blant annet København. Det går buss fra togstasjonen til Billund.

  Taxi
  Det er enkelt å ringe og bestille taxi. På Billund flyplass finner man alltid taxier utenfor terminalen.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Billund Flyplass

  Turistinformasjon Billund