Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ BILLUND FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Billund flyplass – Beste pris garantert

  En leiebil fra Billund flyplass gir deg muligheten til å utforske Sør-Danmark i ditt eget tempo. Kjør i et vakkert landskap, forbi historiske severdigheter og gjennom sjarmerende byer. Billund flyplass ligger bare 4 km nord-øst for Billund city, en kjøretur på 10 minutter. Parker bilen i Billund, sett deg på et kafé og nyt av et klassisk smørrebrød. Etter det så kan du utforske Skulpturpark Billund eller besøke Givskud dyrepark. Billund er også hjembyen til Legoland, et obligatorisk stopp for både små barn og voksne barn. Fra Billund flyplass så kan man ta fine kjøreturer til for eksempel Aalborg, København eller ta turen sørover til resten av Europa. Auto Europe er en ledende leiebilsmegler og hos oss så kan du sammenligne priser slik at du enkelt finner det beste tilbudet.

  Flyplass

  Billund Flyplass (BLL)
  Offisielt navn: Billund Lufthavn, engelsk: Billund Airport
  Adresse: Passasjerterminalen 10, 7190 Billund, Danmark
  Flyselskaper: Du kan fly hit fra Oslo, Bergen og Stavanger. Fra Billund flyplass så kan man ta seg til et stort antall destinasjoner verden over.

  Terminaler

  Flyplassen består av én terminal med tre etasjer. Ankomst og avgang ligger i første etasje, og i andre etasje finner du blant annet restauranter og butikker. I tredje etasje ligger konferanserommene, loungeområdet og et kafé.

  Henting og levering av leiebil

  Utleiere Åpningstider
  Europcar Man-søn: 08:00 til 23:59
  Hertz Man-fre: 07:30 til 23:00
  Lør-søn: 08:00 til 23:00
  Avis Man-fre: 07:30 til 23:45
  Lør: 09:00 til 18:00
  Søn: 09:00 til 23:45
  Budget Man: 05:15 til 23:45
  Tirs-ons: 07:30 til 23:45
  Tors: 05:15 til 23:45
  Fre: 07:30 til 23:45
  Lør: 05:15 til 18:00
  Søn: 08:00 til 23:54

  Flyplassens fasiliteter

  Flyplassen har fire forskjellige spisesteder der du kan fylle på med energi før flyturen. Taxfree-butikken har alltid supre tilbud, i klesbutikkene kan man gjøre et kupp på flott tøy, LEGO butikken har gavene til barn i alle aldere, og hos Danish Design så finner du suvenirene og andre danske produkter. I kioskene kan du kjøpe snacks, aviser og blader. Det er mulighet for bagasjeoppbevaring på Billund slik at du kan shoppe, spise og slappe av uten å måte ha med deg tunge vesker. Det finnes både loungeområde og konferanselokaler på flyplassen. Hotellet Zleep ligger fem minutters gåtur fra flyplassen.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Det går mange offentlige busser fra flyplass, og du finner dem ved inngangen til terminalen. Noen av destinasjonene er Tørring, Silkeborg, Vejle, Aarhus, Kolding og Horsens. Det går busser til togstasjonene i Skanderborg, Aarhus, Esbjerg, Give og Vejle. Det er mange taxiselskaper å velge mellom, og for den som ønsker litt ekstra luksus så kan man bestille limousin.

  Parkering

  Det er mange muligheter for parkering på Billund flyplass. Langtidsparkeringen ligger et lite stykke fra flyplassen, men det går shuttlebuss til og fra parkeringen. Korttidsparkeringen gir deg 1 times gratis parkering, og etter det så må man betale. Det er mulig å reservere parkeringsplass på P2 og P-hus (A). Flyplassen tilbyr servicen Park and Fly der du kan kjøre frem til terminalen og få bilen parkert for deg.

  Nyttige linker

  Billund Flyplass hjemmeside