Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ ABERDEEN FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Aberdeen flyplass med Auto Europe

  Hent din leiebil på Aberdeen flyplass og utforsk denne magiske byen som også kalles Silver City. Aberdeen ligger vakkert til ved kysten og er et populært reisemål for spesielt whisky- og golfinteresserte. Byen er blant annet kjent for sine 45 prisbelønte parker der du kan nyte roen og billedskjønne omgivelsene. Aberdeen flyplassen ligger 11 km fra Aberdeen, og det er 110 km til Dundee, 210 km til Edinburgh og 240 km til Glasgow. Det er lurt å ha en leiebil fra Auto Europe når du besøker Skottland da det er så mye å se og gjøre her. Første steget til en vellykket reise er å bruke vår søkemotor der du enkelt kan sammenligne priser og finne den bilen som passer deg best. Du kan også få ekstra utstyr, som for eksempel GPS, eller booke en enveisleie hvis du ønsker å levere tilbake bilene et annet sted enn Aberdeen flyplass. Din reise i Skottland starter hos Auto Europe!

  Flyplass

  Aberdeen flyplass (ABZ)
  Offisielt navn: Aberdeen International Airport
  Adresse: Dyce, Aberdeen, Scotland AB21 7DU
  Flyselskaper: Det er 21 flyselskaper som flyr til og fra over 60 destinasjoner. Fra Norge så flyr SAS, Widerøe og bmi regional.

  Terminaler

  Flyplassen har én terminal, og den er åpen to timer før første avgang og til etter siste avgang.

  Henting og levering av leiebil

  Utleiere Åpningstider
  Enterprise Man-fre: 07:00 til 23:00
  Lør-søn: 08:00 til 23:00
  Europcar Man- fre: 07:00 til 23:00
  Lør: 08:00 til 23:00
  Søn: 09:00 til 23:00
  Firefly Man-fre: 08:00 til 22:00
  Lør: 09:00 til 18:00
  Søn: 10:00 til 18:00
  Hertz Man-fre: 07:30 til 22:00
  Lør: 09:00 til 18:00
  Søn: 09:30 til 18:00
  National Man- fre: 07:00 til 23:00
  Lør: 08:00 til 18:00
  Søn: 09:00 til 22:00

  Flyplassens fasiliteter

  Den som ønsker å shoppe litt før flyturen kan besøke blant annet taxfree-butikk, kiosker og elektronikkbutikk. Før sikkerhetskontrollen så finnes det to restauranter og to kaféer. Etter sikkerhetskontrollen så ligger det et kafé og en restaurant. For ekstra komfort, ta en tur Servisair Lounges. Det er fire minibanker før sikkerhetskontrollen, og to etter. Valutakontor finnes både før og etter sikkerhetskontrollen. Hvis du reiser med barn så kan du ta med de til lekeområdet ved Gate 1. Flyplassen har gratis wifi som du kan koble deg til.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Med din leiebil så tar du deg fra flyplassen til Aberdeen på et kvarter (avhengig av trafikk). Du tar veien A96 Inverness-Aberdeen road inn til city. Man kan også ta buss fra flyplassen, og man kan velge mellom selskapene First Aberdeen, Kineil Coaches eller Stagecoach Bluebird. Disse tar deg til forskjellige destinasjoner i Aberdeen og omegn. Tur til city med buss tar ca. 30 minutter. Busstoppene finner du rett utenfor terminalen. Dyce er flyplassens nærmeste togstasjon. Herfra så kan du ta tog til blant annet Aberdeen og Edinburgh. Å ta en taxi fra flyplassen inn til Aberdeen city tar ca. 15 minutter.

  Parkering

  Når det kommer til gateparkering så er det forskjellige tidsrestriksjoner som gjelder forskjellige steder i byen så les alltid parkeringskilt nøye. Det er mulig å betale for gateparkering både i parkeringsautomat og med mobiltelefon. Det kan være lettere å finne parkering litt utenfor sentrum. Det er et antall parkeringshus i Aberdeen, og ti av dem er gratis å stå i.

  Nyttige linker

  Aberdeen Flyplass hjemmeside