Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I ABERDEEN

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Aberdeen – Finn din perfekte leiebil

  Med en leiebil i Aberdeen kan du reise rundt byen som passer for livsnytere i alle aldere. Her finnes det utrolig vakker natur med mange muligheter for friluftsaktiviteter, en spennende historie og kultur å utforske, i tillegg til god mat og drikke. Liker du whisky? Da har du komme til riktig sted! Ta en tur til en pub eller til et destilleri og ta en smaksprøve, men husk på å ikke sette deg bak rattet etter at du har drukket! Kjør til vakre Cairngorms National Park, til de mange golfbanene, til flotte slott og spennende museer. Det er mange fine parker i byen som for eksempel Union Terrace Gardens og Johnston Gardens. Kjør videre til Aberdeen sin havn der man kan, hvis man er heldig, se delfiner! Om sommeren kan du slappe av på herlige Aberdeen Beach. Skottlands tredje største by Aberdeen er kjent som The Granite City, og utforskes best sammen med Auto Europe!

  Trafikk

  Bilutleie i Aberdeen gjør reisen enklere. Husk på at man kjører på venstre side i Skottland! Det anbefales å unngå rushtiden på morgenen og ettermiddagen da det lett blir mye kø i Aberdeen. Promillegrensen i Skottland er på 0,5.

  Parkering

  Du kan velge å parkere din leiebil på gaten eller i et parkeringshus, der et antall av dem tilbyr gratis parkering. Det finnes tre forskjellige parkeringssoner for gateparkering: inner central zones (maks 1 time), outer central zones (maks 2 timer), peripheral zones (maks 3 timer). Mange steder kan man betale med mobil.

  Geografisk informasjon

  Aberdeen ligger ved Nordsjøen, og elvene Dee og Don renner på hver side av byen. I Aberdeenregionen er det variert og vakker natur med skog, fjell, daler, kyst og strender. Det er et mildt klima, med en del nedbør under høst og vinter. Skottland ligger en time etter Norge. Fra Aberdeen er det 106 km til Dundee, 139 km til Perth, 203 km til Edinburgh og 234 km til Glasgow.

  Flyplass

  Aberdeen Flyplass
  Ligger 10 km fra Aberdeen.
  Hjemmeside: Aberdeen flyplass
  Telefon: +44 (0)844 481 6666

  Edinburgh Flyplass
  Ligger 20 km fra Aberdeen.
  Hjemmeside: Edinburgh flyplass
  Telefon: +44 (0)844 448 8833

  Offentlig transport

  Buss
  First er det lokale busselskap som tar deg rundt Aberdeen. Det er sightseeingbusser som guider deg rundt i byen og andre steder av Aberdeen-regionen. Langdistansebusser tar deg til mange forskjellige byer i Storbritannia.

  Båt/Ferge
  Fra Aberdeen Harbour går det båter og ferger. Destinasjoner er blant annet Orkney, Shetland, Kirkwall og Lerwick.

  Tog
  Aberdeen Rail Station er byens togstasjon der du finner tog som går til for eksempel Edinburgh, Glasgow, Perth og London.

  Taxi
  Det er mulig å ta taxi til sin destinasjon i byen.

  Nyttige linker

  Leieibil fra Aberdeen Flyplass

  Turistinformasjon Aberdeen