Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I CARDIFF

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Cardiff – Beste rater med Auto Europe

  Med en leiebil i Cardiff kommer du deg fra A til B raskt og komfortabelt. Dette er ikke bare Wales største by men også et sentrum for handel med sine mange nasjonale institusjoner og der du finner den walisiske nasjonalforsamlingen. Cardiff tiltrekker besøkende som er interessert i byens fasinerende historie og unike kultur, og har blitt en av de mest besøkte turiststedene i Wales. Ditt neste besøk i Cardiff blir enda bedre med Auto Europe sine billige priser på leiebiler. Finn din bil online eller ring oss på vårt gratisnummer, vi gjør det enkelt å leie bil!

  Trafikk og parkering

  Bilutleie i Cardiff er en smidig opplevelse hvis du booker via Auto Europe. Det ganske ukomplisert å kjøre bil i byen, og du burde finne frem uten problem. Under rushtiden om morgningen og ettermiddagen kan det være noe kø. Når du kjører over Severn Bridge så må du betale en avgift. Hovedveien som forbinder Cardiff med nærliggende regioner er, som i resten av Storbritannia, motorveien M4. Dersom du kjører vest på M4 så kommer du til Swansea på under en time. Kjører du øst så vil du komme til London på rundt tre timer. For en kortere dagstur så kan du kjøre til Newport som ligger en halvtime på Eastern Ave/A48. Vil du ha mer informasjon om det å kjøre bil i England, klikk her. Det er mange parkeringsalternativer i Cardiff, men det kan bli en ganske dyr historie. Det er tre Park&Ride-parkeringer i vest, øst og sør for byen. Fra disse kan du ta buss til sentrum. Det er også fem offentlige parkeringsområder i city, i tillegg til gateparkering i sentrum, i Butetown og i Cardiff Bay. Når det er arrangementer på Millenium Stadium så kan det være vanskelig å finne parkering i nærliggende områder.

  Geografisk informasjon

  Cardiff ligger i South Wales. Cardiff har blitt til den sentrale byen den er i dag på grunn av sin viktige rolle innen transport av kull til industriene i regionen. Sentrale Cardiff er ganske flatt, mens mesteparten av omgivelsene rundt byen består av åser. Byen hviler på en base av bergarter fra triastiden. Det er et temperert klima i Cardiff. Typisk for dette klimaet er at været er mildt med en god del regn, vind og overskyet. Somrene er varme med temperaturer over 20 grader. Juli er måneden med flest soltimer, og nedbør kommer oftest under vinteren. Temperaturene går sjeldent lavere enn 0 grader.

  Cardiff flyplass

  Det er ingen andre internasjonale flyplasser i Wales bortsett fra Cardiff flyplass som ligger i Rhoose, 16 km vest for Cardiff.

  Cardiff flyplass
  Adresse: Vale of Glamorgan CF62 3BD, United Kingdom
  Hjemmeside: www.cardiff-airport.com
  Telefon: +44 1446 711111

  Offentlig transport

  Byens regiontog kalles Valley Lines og har åtte linjer som tar deg rundt byen og til forstedene Vale, Glamorgan og til områdene i South Wales. Cardiff sentralstasjon er den største togstasjonen i hele Wales. Destinasjonene inkluderer steder som Bridgend, Newport, Wrexham, Holyhead, Birmingham og London. Selskapet Cardiff Bus tar deg rundt Cardiff og til andre walisiske byer som Newport. Bussprisene er rimelige men husk på at du må ha eksakt sum når du kjøper billett. Bussterminalen er Cardiff Central Bus Station. Her finner du busselskapene National Express og Megabus som kan ta deg til byer som ligger et stykke fra Cardiff, som for eksempel Manchester og Swansea.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Cardiff

  Leiebil fra Cardiff Flyplass