Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I LIVERPOOL

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Liverpool til beste rate

  Med en leiebil i Liverpool fra Auto Europe kan du utforske denne sjarmerende byen og områdene rundt omkring med komfort og stil. Hopp inn i din bil og kjør ut av byen og til den verdensberømt galoppbanen Aintree der Grand National går. Før i tiden var Liverpool kjent for import og eksport av sukker, krydder og tobakk. I dag er byen mer kjent for å være hjembyen til Beatles og sine populære fotballag som Liverpool FC og Everton FC. Liverpool er en havneby som også er med på verdensarvlisten.

  Trafikk

  Det er mye trafikk under rushtiden i Liverpool. Sentrum er ikke stort så her kan du parkere bilen og heller ta deg rundt til fots. Klikk deg videre til Auto Europe sin kjøreguide for England for mer informasjon om trafikkregler.

  Parkering

  I Liverpool er det mange parkeringsalternativer å velge mellom. Du kan parkere ved vannet og utforske den delen av byen, eller parker i sentrum der det er kort gåavstand til shopping, restauranter og teatre. Det finnes også både parkeringshus og parkeringsområder.

  Geografisk informasjon

  Liverpool ligger ved elven Mersey med utsikt over det Irske hav. Liverpool ligger 1 time etter Norge. Det er 56 km til Manchester, 120 km til Leeds, 158 km til Birmingham, 179 km til Nottingham og 354 km til London.

  Flyplass

  Liverpool flyplass
  Ligger ca. 15 km fra Liverpool.
  Hjemmeside: www.liverpoolairport.com
  Telefon: +44 (0) 871 521 8484

  Manchester flyplass
  Ligger ca. 57 km fra Liverpool.
  Hjemmeside: www.manchesterairport.co.uk
  Telefon: +44 (0) 8712 710 711

  Offentlig transport

  Buss
  Lokalbusser tar deg rundt sentrum og nærliggende områder. Det går også langdistansebusser fra Norton Street Coach Station.

  Tog
  Liverpool har to tog-nettverk. Merseytravel tar deg rundt sentrale Liverpool og Birkenhead. Det er tre linjer med over 120 km til togskinner. I city er det fire togstasjoner inne i shopping- og businessområdet. Sjekk Merseytravel sin hjemmeside for mer informasjon eller ring +44 (0) 151 227 5181. Det går også tog fra Lime Street Station til resten av England.

  Taxi
  Det er mange taxiselskaper å velge på i Liverpool.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Liverpool Flyplass

  Turistinformasjon Liverpool