Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ LIVERPOOL FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Liverpool flyplass med Auto Europe

  En leiebil fra Liverpool flyplass booket gjennom Auto Europe gjør at du kan få det meste ut av ditt besøk i denne herlige byen. Byen er kjent for sine musikere og sine fotballag, i tillegg til sin historie og kultur. Liverpool er også kjent som havnebyen der RMS Titanic ble registrert. Byen har hatt tittelen som Europas kulturby, European Capital of Culture, og deler av byen har blitt tildelt en plass på verdensarvlisten. Galoppløpet Grand National holdes årlig på den lokale galoppbanene Aintree Racecourse. Liverpool en by full av liv og du vill alltid føle deg velkommen her. Hvis du henter din leiebil på flyplassen kan du raskt komme deg ut på veiene. Om du ønsker de beste prisene på markedet bør du velge å booke din neste bil gjennom oss. Uslåelige priser, 60 år av erfaring og førsteklasses kundeservice, det er Auto Europe!

  Flyplass

  Liverpool flyplass (LPL)
  Offisielt navn: Liverpool John Lennon Airport. Hadde tidligere navnet Speke Airport.
  Adresse: Postkode L24 1YD
  Flyselskaper: Flyplassen har fem flyselskaper; EasyJet, Ryanair, Blue Air, Flybe og Wizz Air.

  Terminaler

  Liverpool flyplass har én terminal. Alle gate:ene er innenfor en 3 minutters gåtur fra sikkerhetskontrollen.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleie på Liverpool flyplass finner du i Car Hire Center som ligger i første etasje i Short Stay-parkeringen, på motsatt side av terminalen. Det er viktig at du husker på at du leser vilkårene og betingelsene til din valgte utleier når du booker.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Avis 07:30-21:00
  Budget 07:30-21:00
  Europcar 07:00-23:15
  Hertz 07:00-23:00
  InterRent 07:00-23:00

  Flyplassens fasiliteter

  Det er mange barer, kaféer og restauranter å velge mellom på Liverpool John Lennon Airport. Det finnes også apotek, valutakontor, suvenirbutikk og informasjonsskranke.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  For å kjøre fra flyplassen til Liverpool tar du veien A561 og A5036. Turen er på 14 km. Det går buss fra flyplassen til Liverpool sentrum, og busstoppene finner du utenfor terminalen. Togstasjonen Liverpool South Parkway ligger 3 km fra flyplassen, og det går buss herfra til flyplassen (blant annet bussene 80A og 86A). Taxier finner man rett ved utgangen. For mer informasjon angående å kjøre bil i England, klikk her.

  Parkering

  Det finnes mange parkeringsmuligheter på flyplassen. Om du parkerer i en av parkeringshusene er det lurt å legge til en halvtime ekstra til tidsplanen. Tvers over for flyplassen finner du korttidsparkeringen (parkeringshus). Det er godt skiltet til alle parkeringene. I Liverpool finnes det blant annet 13 parkeringsområder som drives av kommunen. Gateparkering er et annet alternativ, men krever som oftest en avgift.

  Nyttige linker

  Liverpool Flyplass hjemmeside