Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BIRMINGHAM

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Birmingham – Beste rater med Auto Europe

  Kjør din leiebil i Birmingham som er en metropol i regionen West Midlands. Byen ble grunnlagt under Middelalderen, og Birmingham spilte en viktig rolle i den industrielle revolusjonen på 1700-tallet. Byen fikk så statusen som en ledende by innen utvikling av for eksempel teknologi og økonomi. I dag er Birmingham en internasjonal by med blant annet seks universitet og et stort antall museer. Birmingham er en perfekt destinasjon for weekend-reisen. Besøk Birmingham Museum and Art Gallery, nyt av vakker musikk i Symphony Hall, spis god mat på en av de mange restaurantene og kaféene, eller dra på shopping. Med en leiebil i Birmingham kan du kjøre til Winterbourne House and Gardens eller til himmelriket for sjokoladeelskeren - Cadbury´s World. Coventry, Cheltenham og Stratford-upon-Avon er også enkelt å ta seg til med en leiebil fra Auto Europe.

  Trafikk

  Birmingham er en stor by, og som de fleste andre byene i England er den ikke alltid lett å kjøre gjennom. Sentrum er stort og med mye trafikk, så et smart alternativ er å parkere i utkanten for å så ta seg rundt til fots eller med kollektivtransport. Du finner mer informasjon om trafikkregler i England i vår kjøreguide.

  Parkering

  Det er mange parkeringsplasser i sentrum, og du kan velge mellom parkeringshus, gateparkering eller å stå på et parkeringsområde. Når du kjører inn til byen vil du se elektroniske skilt der det står hvilke parkeringshus som har ledige plasser.

  Geografisk informasjon

  Birmingham ligger i sentrale West Midlands i Warwickshire, ca. 2,5 times kjøretur fra London. Været kan skifte raskt her, akkurat som i resten av England. Vintermåneden er de kaldeste og med mest regn. Juli pleier å være den varmeste måneden. England ligger 1 time etter Norge. Det er 90 km til Nottingham, 123 km til Oxford, 139 km til Manchester, 142 km til Bristol og 189 km til London.

  Flyplass

  Birmingham flyplass
  Ligger ca. 22 km fra Birmingham.
  Hjemmeside: Birmingham flyplass
  Telefon: +44 (0) 871 222 0072

  East Midlands flyplass
  Ligger ca. 63 km fra Birmingham.
  Hjemmeside: East Midlands flyplass
  Telefon: +44 (0) 871 919 9000

  Offentlig transport

  Buss
  Det er et stort utvalg av busslinjer i byen. Sjekk ut hjemmesiden til Network West Midlands Bus eller ring 0871 200 22 33 for mer informasjon.

  Tog/T-bane
  Birmingham har åtte toglinjer som går gjennom byen. For mer informasjon om tog og t-bane i byen kan du klikke deg inn på Network West Midlands hjemmeside eller ringe 08457 48 49 50.

  Taxi
  Vink til deg en taxi fra gaten eller ring og forhåndsbestill en.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Birmingham Flyplass

  Turistinformasjon Birmingham