Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BRISTOL

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Bristol – Beste pris garantert

  Din leiebil i Bristol finner du hos Auto Europe. Med en bil kan du utforske denne vakre og moderne by helt i din egen takt. Bristol er i dag en av Englands mest populære turistdestinasjoner, og kan tilby fantastisk arkitektur, god mat, super musikkscene og sommerfestivaler. Ta en tur til den vakre havnen og til Clifton Suspenison Bridge der du kan nyte den flotte utsikten over Avon Gorge. Bristol ligger ved skjæringspunktet av M5 og M4 motorveiene, og det er enkelt å ta en tur til for eksempel London som ligger to timer unna på M4. En leiebil fra Auto Europe gir deg både fleksibilitet, og muligheten til å gjøre din ferie så bra som mulig.

  Trafikk

  Det anbefales at man unngår å kjøre under rushtiden på ukedagene (mellom ca. 08:00-09:30 og 16:00-18:00. Byen har mange enveiskjørte gater. For turister er leiebil den beste måten å oppleve byen på, det gir deg friheten til å reise akkurat dit du vil, når du vil. For mer informasjon angående å kjøre leiebil i England, klikk her.

  Parkering

  Om du planlegger å parkere i city så anbefales at du kommer tidlig på dagen da det er letter å finne en ledig plass. Rundt Queen Square kan være en bra plass å lete etter parkeringsplass. Det finnes også mange parkeringshus rundt om i byen.

  Geografisk informasjon

  Bristol ligger i kalkområdet i UK. Byen har et vakkert landskap. Her finner du også elvene Avon og Frome. Avon Gorge ligger vest for byen og har virket som en beskyttelse av Bristols havn i tillegg til å være en resurs for byggemateriale da mange bygninger er laget av stein fra dette området.

  Bristol ligger i sør-England og har det mest behagelige klimaet i landet. Sommeren er varm og tørr, mens vinteren har en del nedbør (mest regn, sjelden gang snø). Årlige nedbørsmengden ligger på 90-120 cm.

  Flyplasser i Bristol

  Bristol Airport ligger 13km sør-vest for Bristol city og kan tilby flyvninger til og fra de fleste europeiske byer, inkludert Bordeaux, Roma og München. Flyplassen er en base for Ryanair og Easyjet. Det går ikke tog mellom flyplassen og city, men derimot går det buser hvert 10:e minutt. Mange av bussene har gratis WiFi og strømuttak for passasjerer.

  Bristol Flyplass (BRS)
  Adresse: Bristol BS48 3DY, United Kingdom
  Telefon: +44 871 334 4444
  Hjemmeside: Bristol Flyplass

  Offentlig transport

  For reisende som ønsker å parkere sin leiebil i Bristol og ta offentlig transport, så finnes det mange alternativer, alt fra tog til ferge.

  Buss

  Om du ønsker sightseeing av Bristolcity så kan du ta bussen CitySightseeing som har guidede turer hele sommeren. Du kan kjøpe billett for flere dager, og bussen tar deg til blant annet Clifton Suspension Bridge, City Docks, togstasjonen, Old City Centre og Bristol Zoo. Du kan hoppe av og på så mange ganger du vil. First Bristol har busser som kjører i hele city. Sjekk din rute online istedenfor ved bussholdeplassen da mange skilt er utdatert. Om du skal ta bussen mange ganger under samme dag så kan FirstDay billett være et godt alternativ da du kan reise så mye du vil under en viss tidsperiode.

  Tog

  Sentralstasjonen i Bristol er Temple Meads Railway Station med forbindelser til hele UK, inkludert London. Den sjarmerende Severn Beach Line tilbyr lokale forbindelser i Bristol området. Dette er en av de mest naturskjønne togturene i verden, og går hver time fra 06:00 til 22:00, mandag og lørdag, med noen redusert service på søndager.

  Båt

  Båt er en utmerket måte å se byen på. Det finnes flere selskaper å velge mellom.

  • Bristol Ferry Boat har linjer som går rundt havnen, og tilbyr en pendlerservice mellom city og sentralstasjonen og andre interessante kaier.
  • Bristol Packet kan ta deg på en sightseeingtur i skoleferier og på helger under året. De tar deg også til "tea gardens" ved elven Avon, i tillegg til Avon Gorge cruise som går under Clifton Suspension Bridge.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Bristol Flyplass

  Turistinformasjon Bristol