Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ BIRMINGHAM FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Birmingham Flyplass - Book og spar

  Om du leter etter billig billeie kombinert med god service, så har du kommet til riktig sted. Som en internasjonal leiebilsmegler så tilbyr Auto Europe den beste servicen til de laveste prisene online. Vi kan tilby biler på over 24.000 destinasjoner verden over. På Birmingham flyplass så samarbeider vi både med lokale og internasjonale bilutleiere, og dette gjør at du har en stor bilpark å velge ifra. Sjekk ut våre priser og finn din perfekte leiebil.

  Flyplass informasjon

  Birmingham Airport(BHX)
  Offisielt navn: Birmingham Airport (BHX)
  Adresse: Birmingham Airport, Birmingham, B26 3QJ
  IATA kode: BHX
  Beliggenhet: Birmingham Airport ligger ca. 9,5km sør-øst for Birmingham sentrum, i West Midlands.
  Flyselskaper: Det er ingen direkte fly fra Norge. Flyselskaper som tar deg hit med mellomlandinger er blant annet SAS, Lufthansa og KLM.
  Telefon: +44 (0)871 222 0072

  Terminals

  Tidligere har det vært to terminaler, men nå er det kun én, med ankomsthall og check-in i første etasje og avganger i andre etasje.

  Åpningstider bilutleieskranker

  Utleiere Åpningstider
  Enterprise Mandag til Søndag: 06:00 - 00:00
  Hertz Mandag til Søndag: 06:30 - 23:00

  Henting og avlevering av leiebil
  Bilutleieskrankene ligger i første etasje, i ankomsthallen. På din voucher kan du finne informasjon angående opphentingen og hvilken bilutleier du skal til. Før du kjører, sjekk kjøretøyet for riper eller bulker og sammenlign med skjemaet du får med bilen. Finner du noe som ikke står på skjemaet, si ifra til utleieren. Sjekk drivstoffnivået, og så er du klar til å kjøre. Lever tilbake bilen med full eller tom tank, avhengig av hvilken drivstoffpolicy du har valgt. Før avleverings rapporten er signert, så vil bilen bli sjekket for eventuelle nye skader etc. Parkeringen ligger i et gåavstand fra terminalen.

  Flyplass fasiliteter

  I terminalbygningen finner du både tax-free shopping og restauranter. Det finnes et område der barn kan leke som kalles Sky Side (gratis adgang). Barn som reiser om sommeren får et Sky Side Pass når de checker inn, og da kan de både bli Sky Cadets piloter, spille spill, eller finne gjemte brev rundt om på flyplassen. Fly-entusiaster kan se fly lette og lande på et observeringsområde ved langtidsparkeringen. Det er gratis adgang. For de som ønsker å slappe av så kan man ta turen til No.1 Traveller Lounge, som er åpen for alle reisende, uavhengig hvilket flyselskap du flyr med. Det er gratis Wi-Fi over hele terminalen.

  Transport/Hvordan komme seg til flyplassen

  Den enkleste måten å komme seg til flyplassen på er gjennom å bruke "Air-Rail Link", et gratis tog fra Birmingham International Station som går daglig mellom 05:15 og 02:00.

  Bil: Om du bruker GPS, kan du taste in postkoden B26 3QJ. Birmingham flyplass ligger ved avkjøring Junction 6 fra M42 via A45. Sjekk ut vår kjøreguide for trafikkregler i UK.

  Buss: Det er et flertall busser til og fra flyplassen med lokale linjer (900, 966, 777 og 97), med National Express eller med Mega Bus. For tidstabeller og priser, se operatørenes sider.

  Parkering

  Det finnes både korttids-, mellomtids- og langtidsparkering. For drop-off, bruk Drop & Go parkeringen ved terminalen. Om du skall hente noen eller reise bort kun for noen dager er det best å bruke korttids- eller mellomtids parkeringen. De ligger nærme ankomsthallen, det tar kun 1 minutt å gå. Om din reise er lengre enn noen dager, bruk langtidsparkeringen, som har shuttle-busser (eller en 5-10 minutters gåtur) som tar deg til terminalen. Du kan enkelt reservere din parkering online, all relevant informasjon finner du på flyplassens hjemmeside.

  Nyttige linker:

  Birmingham Flyplass Hjemmeside