Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I ALANYA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Alanya – Beste pris garantert

  Markeder, tyrkisk bad, strender, party og strålende sol - det er mye morsomt som venter i Alanya! Hvis du booker din leiebil i Alanya hos Auto Europe så kan du reise rundt komfortabelt samtidig som du sparer penger, hvem vil ikke det? Multikulturelle Alanya har et spennende kjøkken med mange herlige smaker og bra restauranter er det mange av. Kjør til elven Dim Çay, her finner du koselige små restauranter der du kan bestille inn en ekte tyrkisk kebab og en raki, Tyrkias nasjonaldrikk.

  I Alanya er det billig shopping, og det finnes både små butikker på byens gater og store shoppingsentre. Det er vanlig å prute på prisene, noe som gjør at du kan gjøre et kupp på alt fra suvenirer til solbriller. Liker du en ferie full av aktiviteter? Borgen Kale og det røde tårnet Kizil Kule er to historiske severdigheter du ikke bør gå glipp av. Landskapet rundt Alanya byr på muligheter for både dyphavsfiske og jakt i fjellet. Kjør til Sapadere Canyon der du kan ta gåturer blant fosser eller dra til Taurus-fjellene og nyt av den vakre naturen.

  I Alanya kan du også lære deg å dykke, spille golf eller ta herlige dagsturer med båt ut på det turkise havet. Man kan lett bruke en dag eller to på fornøyelsesparken Alanya Luna Park, akvariet Sealanya og badelandet Waterpark. Hvis den eneste aktiviteten du vil drive på med er å ligge og sole deg så finnes det mange strender å velge mellom; Kleopatra, Damlatas, Keykubat, Ulas, Oba, Kargicak, Incekum og Fugla for å nevne noen. Som mange vet er dette byen som aldri sover, og festglade finner de fleste utestedene ved havnen. Enter du er på en rolig familieferie eller en søvnløs tur med vennegjengen så kan en billig leiebil fra Auto Europe ta deg mellom alle ferieminnene!

  Trafikk og parkering

  Gjennom Alanya går kystveien D400. Den går langs kysten fra Ugurlu i vest til Viransehiri øst. Landets større veier holder som oftest en relativt bra standard, mens de mindre kan være av en varierende kvalitet. Se opp for bilister som ikke følger trafikkreglene, spesielt ved veikryss.

  Geografisk informasjon

  Alanya ligger på Tyrkias sørkyst, ved foten av Taurus fjellene og har 70 km med kystlinje. Byen har et varmt middelhavsklima som gir en varm og tørr sommer med temperaturer opp til 30 grader. Under vintermånedene ligger temperaturene på rundt 20 grader. Bilutleie i Alanya gjør at du enkelt også kan ta deg til mange andre byer i landet. Det er 133 km til Antalya, 95 km til Serik, 60 km til Manavgat, 125 km til Anamur, 825 km til Istanbul, 580 km til Izmir, 576 km til Kapadokias, 422 km til Adana, 526 km til Ankara, 263 km til Konya og 242 km til Mersin.

  Alanya flyplass

  Flyplassen, også kjent som Gazipasa flyplass, ligger 40 km fra Alanya så det kan lønne seg å leie en billig bil slik at du raskt kommer deg dit du skal enten det er stranden, hotellet eller baren.

  Alanya flyplass
  Adresse: 07900 Antalya
  Hjemmeside: www.gzpairport.com
  Telefon: 0090 444 9 828 / +90 242 582 71 26 7

  Offentlig transport

  Alanya har 18 busslinjer. Vær oppmerksom på at man ikke kan betale med kontanter på bussen. Det lønner seg å lade opp et elektronisk kort (Alanya Kentkart) med penger. Minibusser, Dolmus, er en billig måte å ta seg rundt Alanya og omegn på.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Alanya

  Leiebil Alanya flyplass