Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I ANTALYA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Antalya – Beste rater med Auto Europe

  Velkommen til den tyrkiske rivieraen! Antalya er en kystby i sørvest Tyrkia med rundt en million innbyggere. Byen ble grunnlagt allerede 150 f.Kr, og er i dag en meget populær feriedestinasjon. Det finnes mange historiske severdigheter her, deriblant Hadrians port og Hidirlik-tårnet. Arkitekturen i Antalya er ottomansk, romersk og bysantisk, noe som gjør gåturer i byen til en fornøyelse for øyet. Besøk byens historiske basar, Kazim Özalp Caddesi, der du kan kjøpe alt fra fersk frukt og tepper, til smykker og suvenirer. Ta en dukkert i det klare vannet eller ligg og sol deg på en av byens strender, mange av de har et blått flagg (miljøsertifikat). Når solen har gått ned bør du dra til Antalyas havn der kan du ta en drink og danse natten lang på de mange diskotekene. Hvis du booker en leiebil i Antalya med Auto Europe kan du være sikker på at du får utmerket service og de beste prisene. Vi formidler leiebiler fra alle verdens ledende bilutleiere og kan på denne måten tilby vår service på over 24.000 destinasjoner rundt om i verden.

  Trafikk

  Kjørestilen i Tyrkia kan være aggressiv, og alle følger ikke trafikkreglene så følg nøye med når du ute og kjører. Se også opp for mopedister og fotgjengere i veibanen. I vår kjøreguide kan du lese mer om trafikkregler og bilutleie i Antalya og i resten av Tyrkia.

  Parkering

  Det finnes ingen parkeringsautomater i Tyrkia, man betaler istedenfor til en parkeringsvakt. Vær oppmerksom på at de er raske med å gi bot i Antalya.

  Geografisk informasjon

  I vintermånedene ligger temperaturen på mellom 15-17 grader, mens den om sommeren holder seg på rundt 25-30 grader. Mesteparten av regnet kommer i desember og januar. Byen ligger én time foran Norge. Det er 45 km til Kemer, 75 km til Side, 115 km til Burdur, 134 km til Alanya, 188 km til Isparta, 194 km til Denizli, 214 km til Ephesus, 304 km til Konya, 317 km til Marmaris, 408 km til Manisa, 422 km til Bodrum, 448 km til Izmir, 483 km til Ankara, 546 km til Bursa, 548 km til Cappadocia, 611 km til Kayseri og 715 km til Istanbul.

  Flyplassen i Antalya

  Antalya Flyplass (AYT)
  Ligger 16 km fra Antalya.
  Adresse: Antalya Havalimani 1. Dis Hatlar Terminali, 7230 Antalya
  Hjemmeside: antalya-airport.aero
  Telefon: +90 (242) 444 7 423

  Offentlig Transport

  Buss
  Det går minibusser, Dolmus, og disse kjører avgårde når den er full og stopper der du ønsker. Det går også vanlige busser i Antalya og til andre byer på den tyrkiske rivieraen.

  Taxi
  Byens taxier er gule med registreringsnummer på siden av bilen.

  Båt/Ferge
  Under sommermåneden går det båt til blant annet Kemer. Fra Alanya kan du ta båt til Kypros.

  Trikk
  AntRay og Nostalji er byens trikker.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Antalya

  Leiebil fra Antalya Flyplass