Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL FRA CHARLEROI FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil fra Charleroi flyplass med Auto Europe

  Når du planlegger din neste tur til Belgia, book en leiebil fra Auto Europe! Auto Europe har mer en fem tiår av erfaring, og vi kan garantere lave priser, super kundeservice og et stort utvalg av biler. Gå online, og med tre enkle steg så har du booket din perfekte leiebil fra Charleroi flyplass. Du kan også ringe vår prisvinnende kundeservice så vil en i vårt team hjelpe deg med å finne den leiebil som passer dine ferieplaner best. Charleroi flyplass er et bra utgangspunkt for din Belgiatur, da du enkelt kan ta deg til for eksempel hovedstaden Brussel (60km), Maastricht (117km), Antwerpen (105km), Luxembourg (167km) eller Paris (287km).

  Flyplassinformasjon

  Charleroi flyplass (CRL)
  Offisielt navn: Aéroport de Charleroi Brussels Sud, engelsk: Brussels South Charleroi Airport. Også kjent som Charleroi Airport og Gosselies Airport.
  Adresse: Rue des Frères Wright 8, B-6041 Charleroi
  Flyselskaper: På Charleroi flyplass så er det 5 forskjellige flyselskaper: Jetairfly , Wizzair, Ryanair, Pegasus Airlines og Thomas Cook.

  Flyplassen ligger 45 minutter fra Brussel city. Flyplassen har én terminalbygning som består av to etasjer, og er åpen mellom 06:30 og 23:00.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleieskrankene finner du i en bygning like utenfor terminalen.

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: 09:00 til 23:00
  Europcar Man-søn: 09:00 til 23:00
  Hertz Man-søn: 08:00 til 23:00
  Thrifty Man-søn: 08:00 til 23:00

  Flyplassens fasiliteter

  Når du venter på ditt fly så kan du ta en shoppingrunde på Charleroi flyplass, her finnes alle de vanlige tax free varene, aksessoarer, bøker, blader, suvenirer og mye mer. Butikkene er åpne fra tidlig morgen til sen kveld. Det finnes også serveringssteder der du kan få deg noe godt å spise og drikke før flyturen. Det er wi-fi over hele terminalen, og det finnes også et antall internett hotspots. I ankomsthallen så finnes det en minibank. Utenfor terminalen så finnes det muligheter for baggaskeoppbevaring hvis du skulle trenge det. Ønsker du å veksle penger så finnes det to valutakontor på flyplassen.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Flyplassen ligger like ved motorveiene A54 og E42, og på de kan du enkelt ta deg til andre destinasjoner i Belgia og til nabolandene. For å komme deg til Brussel så kjører du ut på E420, og så videre på E19, så vil du være i city på 45 minutter.

  Det finnes en shuttle-buss som går hver halvtime fra flyplassen som tar deg til Brussels sentralstasjon på en time. Busstoppet ligger ved Rue de France og Rue de l´Instruction krysset. Det finnes også shuttle-busser til Luxembourg, Lille, Ghent og Bruges.

  Hvis du ønsker å ta tog, så tar du buss A til Charleroi togstasjon som ligger 20 minutter unna.

  Parkering

  Hvis du parkerer på gaten så betaler du i en parkeringsautomat. Blå soner betyr at parkering er gratis hvis du har en internasjonal, blå p-skive. Denne kan du får kjøpt på bensinstasjoner, kiosker og politistasjoner. Med en slik så kan du vanligvis stå i 3 timer. Les alltid skilt nøye for informasjon gjeldende tids- og parkeringsrestriksjoner der du ønsker å stå. Det er forbudt å parkere ved gulmalt fortauskant. Du kan heller ikke stå der det er et skilt med et rødt kryss.

  Nyttige Linker

  Flyplassens hjemmeside - Charleroi Airport