Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  EKSTRA UTSTYR OG TIBEHØR VED BILUTLEIE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Ekstra utstyr & Tilbehør til din leiebil

  Når du er på reise - spesielt dersom du reiser med barn - er det lurt å være forberedt på alt. Å reise med barn betyr hyppigere pauser og ofte vesentlig mer bagasje; det kan derfor være en stor fordel når deler av det nødvendige utstyret til leiebilen ikke må pakkes og medbringes. Ferietid er til for avslapning, men stresset som til tider følger med kan drive enhver forelder fra vettet. Å planlegge alt, pakke og klargjøre alt av bagasje tillegg til barneseter, barnevogner og mat til turen kan gjøre hvem som helst sliten allerede før avreise. Alt skal pakkes i bilen før dere kjører hjemmefra og huskes på når dere går ut av bilen igjen på flyplassen. Tiden flyr når alt skal organiseres på flyplassen med barn og plutselig er flyet klar til å bordes. Det anbefales ofte at dersom du skal leie utstyr og tilbehør til din leiebil som for eksempel barneseter og beltestoler bør du ta kontakt med Auto Europe for å organisere dette. Du kan informere oss om dine behov og vi vil bekrefte dette med ditt valgte bilutleieselskap for å bekrefte at utstyret er tilgjengelig. Det er svært viktig at barnets alder og vekt er korrekt oppgitt slik at vi kan informere utleier og dere får riktg utstyr.

  Valgfrit ekstrautstyr & tilbehør ved bilutleie

  En annen viktig ting å huske, spesielt for dem som elsker vintersport og vinterferier er tillerggsutstyret som kommer til nytte ved bilutleie om vinteren. Vinterdekk er nødvendig der forholdene og /eller lovverk krever det. Husk også at dere må bestille takstativ dersom dere skal transportere utstyr på taket.

  Husk å booke tidlig; hoteller ved skiresorter i Sveits, Østerrike og sør i Tyskland er svært populære i skisesongen og hoteller, leiebiler og vinterutstyr til leiebiler kan ofte være utsolgt langt i forkant. I tillegg til dette; husk at mange leiebiler - avhengig av land - ikke kommer utstyrt med vinterdekk. For eksempel - hvis du planlegger en ferie i Frankrike om vinteren og tenker på å kjøre til Tyskland kan du bli bøtelagt dersom bilen ikke har vinterdekk. Dersom dere er involvert i en bilulykke og leiebilen ikke er tilstrekkelig utstyrt til vinteren vil bilutleieselskapet nekte erstatning. For å oppsummere: Det er svært viktig at dere sjekker hvilket utstyr som påkreves og ønskelig og om dette er tilgjengelig.

  GPS – Viktig på reise

  Å kjøre feil kan bli frustrerende å stressende, spesielt når dere har tidspress; Ikke kast bort verdifull ferietid på å lete etter riktig adresse. En GPS er et svært verdifullt verktøy på ferie, både for å spare tid og frustrasjon og for å være behjelpelig til å finne riktig vei i byer og unngå enveiskjørte gater. Det er ofte billigere å leie en bil med inkludert GPS enn å leie en GPS separat ved henting av leiebilen. Se gjennom våre tilbud med inkludert GPS her. Hvis du har spørsmål om utstyr og tilbehør ved bilutleie kan du kontakte oss per telefon på +49 89 120 89 270. Vi hjelper gjerne!