Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILUTLEIE FOX

  Leiebil med Fox: Alt du trenger å vite om Fox

  Fox leiebil - Auto EuropeSammenlignet med andre i leiebilbransjen er Fox nye, men det har ikke hindret dem fra å sementere sin posisjon i denne konkurransedyktige industrien. En leiebil med Fox garanterer et bra tilbud og en utmerket kundesørvis slik at ferien blir så avslappende som mulig. Med et fokus på tilbud med gode avslag og kundesørvis startet Fox opp på Los Angeles internasjonale flyplass og eies fortsatt av grunnleggerne. Nå har Fox utvidet til totalt femti kontorer i USA og 22 andre land.

  Auto Europe er en megler med over 60 års erfaring i bilutleieindunstrien. Vår forpliktelse til å finne utrolige tilbud har gjort at vi er partner med flere hundre lokale, nasjonale og internasjonale bilutleiere. Sammen med utmerket leiebilsørvis har vi også muligheten til å leie ut luksuskjøretøyer og bobiler. Vårt pågående arbeid med Fox tillater oss å være fullstendig sikre på å tilby sørvis sammen med vårt nettverk av pålitelige bilutleiere. Dersom du har spørsmål, må du gjerne ta kontakt med en av våre reservasjonsagenter.

  Fox bilutleie: Toppriser fra en ledende utleier

  Fox satte opp sitt første kontor på Los Angeles flyplass for over tyve år siden, og har hatt vesentlig vekst og ekspansjon etter det. Selskapets tilnærming har vært å tilby utsøkt kundesørvis, men til en eksepsjonell pris - på grunn av dette har selskapet posisjonert seg perfekt blant sine eldre rivaler. Fox spesialiserer seg på gunstige leiebilkategorier som ellers ville vært dyrere med større bilutleiere på store flyplasser.

  I tillegg til selskapets tilstedeværelse i USA, har det nylig ekspandert til å tilby sine tjenester internasjonalt, særlig i Storbritannia og Mexico. Selskapet tilbyr et stort utvalg av kjøretøyer til utleie med en stadig utskiftende flåte med alle de siste modellene. Kjøretøyene er velholdt, som sikrer en pålitelig og trygg reise.

  På noen flyplasser tilbyr Fox billeie rett i nærheten, med frekvente shuttlebussavganger. Deres engasjement og innsats for kundetilfredshet har hjulpet å tilbakevise følelsen av at kontorer utenfor flyplassen er uhensiktsmessig, men tvert imot er praktisk. Shuttlebussen går hvert femte minutt og sammen med deres vennlige og informative sjåfører, vil det gi deg en utmerket opplevelse.

  Den unike opplevelsen med en leiebil fra Fox

  Hvis du planlegger å besøke Los Angeles for business eller ferie, må du vurdere en leiebil med Fox og få erfart sørvis av høy kvalitet til en billig penge. Vårt partnerskap med Fox gir oss muligheten til å gi store besparelser på billeie på alle Fox' sine lokasjoner, særlig sammenlignet med å leie direkte med utleieren. Du kan se flåten deres på vår nettside og lese alt om de ulike fordelene med hver kjøretøystype - som vil gjøre det enklere å velge ut ditt neste kjøretøy.

  Så hvis du ser etter et kjøretøy som er moderne og pålitelig til en godt nedsatt pris, trenger du ikke lete mer enn til en leiebil med Fox. Fra minikjøretøyer, som er supre for bykjøring, til kompakte og økonomibiler, som er drivstoffgjerrige, men gir fantastisk komfort - Fox har alt. Kontakt Auto Europe i dag og vi hjelper deg med å organisere din neste billeie. Likefullt kan du kontakte oss hvis du har andre spørsmål om Fox, og vi hjelper deg mer enn gjerne.