Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I GÖTEBORG

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Göteborg – Beste pris garantert

  Leter du etter en billig leiebil i Göteborg? Auto Europe samarbeider med ledende bilutleiere og vi kan tilby fantastiske priser i hele Sverige. Göteborg er landets nest største by med en flott beliggenhet på vestkysten. Nærheten til havet reflekteres i byens matutbud, her kan man spise sjømat i verdensklasse. Berømte Feskekörka (fiskekirka) er en gammel kirke der du finner et fiskemarked og bra sjømatsrestauranter. Göteborg er også kjent for å ha bra kaféer, å ta en fika er nærmest obligatorisk i byen. Enten dere er en familie, et kjærestepar eller en vennegjeng bør dere ta en tur til fornøyelsesparken Liseberg. Den shoppinglade kan kjøre til shoppingsenteret Nordstan og til parade- og shoppinggaten Kungsportavenyn. Byen liker musikk, og det er mange konserter under året blant annet på Ullevi stadion, og det settes opp berømte stykker på byens opera. Etter en morsom dag i Göteborg kan du avslutte med å ta en pust i bakken i vakre omgivelser i Slottsskogen, kanskje du møter på noen glade seler? Klikk deg videre til vår bookingsmotor og finn din leiebil i Göteborg hos oss i dag!

  Trafikk

  Det er bomstasjoner som du må igjennom for å komme deg inn til sentrale Göteborg. Avgift kreves mandag til fredag mellom 06:00-18:29. Det er ingen avgift i juli. Det er tre prisnivåer avhengig av hvilket tidspunkt du kjører inn. Motorveien E6 går til Oslo og Malmö, E20 tar deg til Örebro, E45 leder til Karlstad og E4 tar du hvis du skal til Stockholm.

  Parkering

  Man kan betale i parkeringsautomat med mynt, mobil eller kort hvis man velger å parkere på gaten. På www.parkeringgoteborg.se kan du registrere din mobiltelefon slik at du kan bruke den for å betale for parkering. Det finnes selvfølgelig også mange parkeringshus i sentrale Göteborg.

  Geografisk informasjon

  Göteborg ligger i fylket Västra Götaland og består av følgende kommuner; Kungsbacka, Partille, Mölndal, Härryda, Lerum, Ale, Öckerö, Tjörn, Stenungsund, Kungälv og Göteborg. I tillegg til den umiddelbare nærheten til havet så består Göteborg også av grønne parker, skog og naturreservat. Med andre ord så er man aldri langt fra naturopplevelsene! Avstander fra Göteborg: Borås-60 km, Halmstad-140 km, Jönköping-145 km, Helsingborg-215 km, Växjö-230 km, Karlstad-250km, Malmö-270 km, Linköping-275 km, Oslo-290 km, København-315 km, Norrköping-315 km, Stockholm-470 km. Auto Europe hjelper deg med bilutleie i Göteborg og i over 90 andre svenske byer.

  Flyplasser i nærheten av Göteborg

  Göteborg City Flyplass
  Ligger 23 km fra Göteborg.
  Telefon: +46 31 92 60 60

  Göteborg Landvetter Flyplass
  Ligger 29 km fra Göteborg.
  Hjemmeside: www.swedavia.se/landvetter
  Telefon: +46 010 10 93 10

  Trollhättan-Vänersborg flyplass
  Ligger 80 km fra Göteborg.
  Hjemmeside: www.fyrstadsflyget.se
  Telefon: +46 0520 825 00

  Offentlig Transport

  Västtrafik står for byens offentlig transport. Et smidig alternativ er å kjøpe et tre dagers-kort med adgang på buss, båt og trikk.

  Tog
  Sentralstasjonen ligger på Drottningtorget 5. Det er fem togselskaper som kjører til og fra byen; NSB, Öresundståg, Tågab, SJ, Västtågen og Blå Tåget. Togene går til blant annet Malmö, Stockholm, Karlstad, Kastrup flyplass, Kungsbacka, Lerum og Alingsås.

  Trikk
  En smidig og populær måte å ta seg rundt sentrum. Byen har 12 trikkelinjer.

  Taxi
  Det er ikke noen problem å få tak i taxi i Göteborg. Husk på at du aldri bør kjøre med svart-taxi!

  Båt/Ferge
  Fra Göteborg kan du ta båt over til Fredrikshavn i Danmark og Kiel i Tyskland. Det går også båter ut til et antall øyer i skjærgården.

  Nyttige Linker

   Turistinformasjon Göteborg

  Leiebil fra Göteborg Landvetter Flyplass