Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I STOCKHOLM

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Stockholm med Auto Europe

  Auto Europe er en internasjonal leiebilsmegler, som tilbyr billeie av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Gjennom de seneste 60 årene har vi utviklet et godt samarbeid med markedets ledende utleiere, både internasjonale og lokale. Dette gjør det mulig for oss å tilby våre kunder valget mellom 24.000 forskjellige opphentingsdestinasjoner i 180 land. I Stockholm så kan vi tilby opphenting av leiebil på Arlanda-, Bromma- Nyköping-, Skavsta- og Vesterås flyplass, og på seks forskjellige bykontor. Finn det alternativet som passer deg best i den vakre, nordiske storbyen.

  Trafikk og parkering

  Selv om Stockholm er sett på som en enkel by å kjøre i forhold til andre europeiske byer, så er det noen ting du bør tenke på. For eksempel, det er en avgift som tilkommer når du kjører i Stockholm mellom 06:30 og 18:29 på hverdager. Det er vanskelig å finne gratisparkering i sentrum, men det er mange andre alternativer slik at du enkelt kan la bilen stå og oppdage byen til fots. Det er et flertall parkeringshus i sentrum i varierende prisnivå. Mange av disse finner du i bydelen Norrmalm. Du finner også parkering langs med gatene, og du betaler da i en parkeringsautomat. De fleste automatene tar mynter, VISA og Mastercard. Du betaler per time. Du betaler når du parkerer, og legger så lappen på dashbordet slik at parkeringsvakten ser den. Byen tilbyr også muligheten til å la bilen stå på en av de nærmere 25 offentlig transport stasjonene, slik at du kan oppdage byen med hjelp av offentlig transport. Hovedstaden Stockholm er linket med et flertall andre storbyer i Sverige gjennom motorveier. E4 tar deg til Uppsala, ca. 70km fra Stockholm, på 1 times tid. Hvis du ønsker en lengre reise så kan du kjøre til Göteborg, ca. 469km, en reise på 4,5 time langs E4 og videre på riksvei 40. For mer informasjon angående å kjøre i Sverige, klikk her.

  Geografisk informasjon

  Stockholm er hovedstaden, og den største byen, i Sverige. Byen består av 14 øyer på Sveriges sør-øst kyst, og vannet i kombinasjon med grøntområdene gir byen en helt unik sjarm. Stockholm har et relativt mildt klima i forhold til andre steder på samme breddegrad. Men generelt sett er klimaet det samme som i Oslo. Under sommeren er temperaturene mellom 20-25 grader, mens på vinteren ligger temperaturen alt fra rundt -20 opp til 10+.

  Stockholm flyplass

  Stockholm Arlanda Airport - ARN
  Hjemmeside: www.swedavia.com/arlanda/
  Telefon: +46 (0)10 109 10 00

  Togstasjon - Stockholms Centralstation

  Stasjonen ligger i city og her finner du både tog og t-bane (kalles tunnelbana).
  Fra togstasjonen går både lokaltog, tog til andre større svenske byer og internasjonale avganger. Ekspresstog tar deg til Göteborg på ca. 3 timer og til Malmö på 4,5 time. Det finnes også billigere alternativ til disse destinasjonene men de tar noe lengre tid. Tog til Oslo tar 6 timer og til København tar det 5 timer.

  Offentlig transport

  SL (Stockholms Lokaltrafik) står for den offentlige transporten i hovedstaden. Dette gjelder busser, trikker, lokaltog, ferger og t-banen, det sistnevnte er oftest den beste og den raskeste måten å komme seg rundt i byen på. Reisen betales enkelt med et forhåndsbetalt reisekort. Prisene er avhengig av hvor lenge billetten er gyldig (alt fra 1 time til en uke) og i hvor mange zoner du reiser i (det er tre soner totalt). T-banen går mellom 05:00 til 01:00 på hverdager, og hele døgnet i helgene. Busslinje 69 og trikkelinjen 7 er gode alternativer for å komme seg rundt byen på. Du kan også ta en hop-on/hop-off båt som går imellom de forskjellige øyene og turistattraksjonene.

  Leie bobil i Stockholm

  Ved å leie bobil i Stockholm kan du være sikker på å få mest mulig utbytte av feriedagene i Sverige. Du reiser med en unik frihet og du kan være sikker på å skape varige minner fra ferien i Stockholm. Ikke begrens deg til byen. Utforsk regionen rundt Stockholm og la deg begeistre! Les mer her.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Stockholm

  Leiebil fra Arlanda Flyplass