Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I MALMO

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Malmö – Finn din perfekte leiebil

  Kan vi friste med en billig leiebil i Malmö? Auto Europe samarbeider med ledende bilutleiere i Sverige, og vi er stolte over å kunne tilby deg som booker en bil gjennom oss mange billige priser!

  Malmö har en blanding av moderne og gamle bygninger, i tillegg til mange grøntområder og et stort utbud av spennende restauranter. Den 190 meter høye skyskraperen Turning Torso er en av de første tingene man ser når man kommer til Malmö, og dette er også landemerket til denne multikulturelle byen. Renessanseslottet Malmöhus og kirken Sankt Petri Kyrka er to av byens kanskje vakreste bygninger, og som du absolutt bør få med deg. Kungsparken og Slottsparken byr på rolige oaser i denne livlige byen, og på Ribersborg Kallbadhus kan den varmblodige ta en dukkert i Østersjøen.

  Ønsker du forslag på aktiviteter innendørs? Hva med en tur til Moderna Museet, shoppingsenteret Emporia eller til Malmö Opera? I Malmö finnes det mange bra restauranter der du kan spise mat fra alle verdens hjørner. En utekveld i byen starter for mange på Lilla Torget, før man drar videre til Stora Torget og Möllevångstorget. Byene har også mange bra lhbt-utesteder.

  Om du besøker byen under sommermånedene så kan vi anbefale en tur til Ribersborgstranden ("Ribban") eller til en av de mange strendene ved flotte Falsterbo. Med en bil tar du deg også enkelt til den lille, men meget sjarmerende universitetsbyen Lund som ligger 18 km nord for Malmö. Ta også en tur til vakre Österlen som ligger i Øst-Skåne. Her kan du besøke vingårder, stoppe innom små kunstgallerier eller gå en tur i de koselige bøkeskogene.

  Fra Malmö tar det ca. 2,5 å kjøre til den populære vestkystbyen Göteborg, og landets hovedstad Stockholm ligger en 6 timers kjøretur unna. Skåne er også et bra utgangspunkt for bilturer videre sør i Europa. Fra Helsingborg går det båt til Helsingør (DEN) og fra Trelleborg kan du ta båt over til Travemünde (GER), Swinoujscie (POL), Sassnitz (GER) og Rostock (GER). Fra Ystad går det båt til Rönne (DEN) og Swinoujscie (POL).

  Trafikk og parkering

  Det er et meget bra nettverk av motorveier som tar deg både rundt Skåne, opp nord i landet og over til Danmark via Öresundsbroen. Vær oppmerksom på at det mange steder i sentrale Malmö er en fartsgrense på 30-40 km/t. Gateparkeringen i Malmö er delt inn i fire soner; blå, rød, grønn og hvit. Du kan betale for parkeringen i en parkeringsautomat eller med mobiltelefonen. På noen offentlige parkeringsområder trenger du en P-skive for å kunne stå.

  Geografisk informasjon

  Malmö har fem bydeler: Innerstaden (Västra innerstaden og Södra innerstaden), Norr (Kirseberg og sentrum), Söder (Oxie og Fosie), Väster (Limhamn-Bunkeflo og Hyllie) og Öster (Rosengård og Husie). Været i Sveriges tredje største by kan minne om det som er på Sørlandet, dog noe varmere. Her kan våren komme noe tidligere og høsten noe senere enn i resten av landet. Auto Europe er det perfekte alternativet for deg som leter etter billig bilutleie i Malmö! Med en bil kan du enkelt og komfortabelt også ta en tur til Ystad (60 km), Lund (18 km), Trelleborg (30 km), Stockholm (610 km), Helsingborg (65 km), Göteborg (270 km) og København (45 km).

  Malmö flyplass

  Flyplassen ligger tre mil fra sentrale Malmö, og har både internasjonale flyvninger og innlandsflyvninger.

  Malmö flyplass (MMX)
  Adresse: 230 32 Malmö-Sturup
  Hjemmeside: www.swedavia.se/malmo/
  Telefon: 010 10 945 00.

  Offentlig transport

  Malmö Centralstation er Sveriges tredje største togstasjon, og herifra går det regiontog, "pågatåg" (lokaltog), ekspresstog og langdistansetog. "Öresundståget" går hvert 20:e minutt, og den tar deg til Kastrup flyplass (20 minutter) og til København (35 minutter). Byens busser går på naturgass, og kjøres av Skånetrafiken. Det går ekspressbusser fra Malmö til blant annet Stockholm, Göteborg og Oslo.

  Bobilutleie i Malmö

  Se det beste av Skåne og hele Sverige med bobilutleie i Malmö! Reis med total frihet og fleksibilitet med en bobilutleie fra Auto Europe. Les mer her. Vårt team hjelper deg gjerne med å planlegge turen og velge riktig bil!

  Nyttige linker

  Leiebil Malmö Flyplass

  Turistinformasjon Malmö