Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  KEDDY BILUTLEIE

  • 8.4
  • 8.7
  • 8.1
  • 9
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  May 31
  Det kunne meget godt vært informert fra AutoEurope at bilen skulle hentes ut hos Europcar....
  January 26
  It is normaly no problems, at Funchal airport and Keddy/Europcar. On this renting,the seller at airport, would sell and sell bigger car, and it toke 20 minutts,and I have voucher with me.i have to say no abouth 10 times, and...
  November 11
  Girkasse var trøblete (vanskelig å få i revers).
  Les mer

  Keddy leiebil: Alt om Keddy fra Europcar

  Keddy Bilutleie - Auto EuropeKeddy er et budsjettmerkevare fra den kjente bilutleieleverandør Europcar. Takket være Keddy, kan reisende fra hele verden med lite budsjett nå tjene på en service av høy kvalitet. Keddy leiebil er et spesielt produkt, kun tilgjengelig gjennom reisebyråer. Derfor kan kundene bare bestille Keddy gjennom meglere, som Auto Europe . Keddy er til stede i over 145 land over hele verden, og kundene kan velge fra samme flåte av biler som hos Europcar.

  Siden åpningen i begynnelsen av 2015, har Keddy vært målrettet for de prisorienterte kunder som verdsetter kvaliteten på Europcars service.

  Auto Europes tilstedeværelse på leiebilsmarkedet strekker seg over 60 år. I løpet av denne tiden har vi samlet uforlignelig erfaring i å tilby leiebil til reisende over hele verden. Vi har også bygget en sterk allianse med våre reisepartnere. Auto Europe tilbyr konkurransedyktige priser og arbeider med ledende utleiefirmaer med førsteklasses service. Hvis du bestiller Keddy eller noen annen leverandør tilgjengelig på vår søkemotor, kan du være trygg på at du kommer til å få høykvalitets kundeservice fra vår lokale partner.

  Keddy fra Europcar: topp pris fra den ledende leverandøren

  som Keddy moderselskap, er Europcar stolte av å holde navnet som verdensomspennende ledende bilutleieleverandør og gi denne æren videre til datterselskapet . Begge leverandører er forpliktet til å gi våre kunder best mulig service. Som en generell regel, kan du være sikker på at biler fra Keddyflåten ikke er eldre enn seks måneder. Dette er Europcar politikk. Alle kunder får 24/7 veiassistanse under utleie, slik at ingen blir stående uten hjelp i tilfelle en ulykke. Uavhengig av ulykkens sted og tid, vil Keddys medarbeider gi hjelp.

  Å ha Keddys støtte og Auto Europe kundeservice til din disposisjon i tilfelle du trenger hjelp - er uvurderlig, et stort team er der for å hjelpe deg.

  Den unike Keddyopplevelsen

  Du er bare et par klikk unna å oppleve den fremragende service fra Keddy. Finn din personlige Keddy leiebil gjennom søkemaskinen øverst til venstre på siden. Velg ditt kjøretøy og sammenligne den med tilbud fra andre lokale leverandører som Hertz, Avis og andre. Les anmeldelser av Keddy bilutleie fra våre kunder og gjør et informert valg. Tilleggsutstyr som GPS eller barneseter er også tilgjengelig for bestiling.

  Gjør din egen Keddy-erfaring med Auto Europe og oppdag nye destinasjoner som Australia eller Kypros . Gjør din bestilling online eller på telefonen med vårt reservasjonsteam som er ivrige etter å hjelpe deg med all spørsmål du måtte ha. Som et datterselskap, har Keddy ikke egne kontorer, all utleie håndteres av Europcar.