Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ KEFLAVIK FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Keflavik flyplass - det beste på Island

  Ein leiebil på Keflavik flyplass gir direkte tilgang til ein av dei mest fortryllande delane av Island, ei øy kjent for sine vakre landskap.

  Flyplassen ligg veldig nær hovudstaden i sørvest og er moderne, internasjonal og designa for å handtere stadig meir trafikk.

  Island er eit land med lavaformasjonar, fotogene fjordar og snødekte fjell, og blir stadig meir populært med sine mange unike naturattraksjonar, inkludert rundt 200 geotermisk oppvarma symjebasseng rundt omkring i landet.

  Keflavik flyplass ligg på halvøya Reykjanes, ein av verdas mest berekraftige destinasjonar og ein spektakulær kystregion med enorm turistinteresse, som til dømes dampande og boblande vassbasseng i Gunnuhver og den 300 kvadratkilometer store Reykjanes naturreservat.

  Besøkande som kjem til Keflavik internasjonale flyplass overnattar ofte i Keflavik eller hovudstaden Reykjavik, berre fem mil nordaust for flyplassen.

  Det er mykje å sjå og gjere i området, til dømes Vikingverda, Duusmuseet og Den blå lagune, ein stor geotermisk innsjø omgitt av lavaformasjonar som er trygge for bading.

  Med nokre av Nord-Europas flottaste turistattraksjonar, inkludert Nasjonalmuseet, Villmarkssenteret og fascinerande Langjökull, ligg Reykjavik (den største byen på Island) berre ein tre kvarters kjøretur unna Keflavik flyplass.

  I tillegg til Keflavik og halvøya Reykjanes kan besøkande som vil gjere mest mogleg med sin bilutleie på Keflavik flyplass ha ein behageleg køyretur langs Islands kjente hovudveg 1, også kjent som Ringvegen. Vegen er 130 mil lang og går rundt heile øya, og denne moderne og sceniske vegen gir reisande nokre av dei mest spektakulære utsiktspunkta i heile Europa, med mange isbrear, snødekte fjell og måneliknande landskap. Om natta er det mogleg å sjå det utrulege nordljoset (Aurora Borealis), det største ljosshowet på planeten.

  Når du besøker Island, kan du booke leiebilen gjennom nettsida til Auto Europe med nokre få klikk i søkemotoren. Alternativt kan du ringe våre reservasjonsspesialistar på +49 89 120 89 270 for booke køyretøyet ditt og planlegge turen din. Dei er tilgjengelege for å svare på spørsmåla dine sju dagar i veka, sjølv når du er på vegen. For fleire tips om å køyre på Island, ta gjerne ein kikk på vår sida vår om køyretips på Island for meir informasjon om lokale aldersrestriksjonar, førarkort, vegreglar, bompengar og så bortetter.

  Informasjon om flyplassen

  Den islandske hovudstaden Reykjavik ligg i nærleiken til Keflavik og den moderne flyplassen der. Han blei opphavleg bygd av det amerikanske forsvaret under andre verdskrig og den noverande terminalbygningen opna på 1980-talet, med passasjertal som har auka signifikant sidan til nesten 10 millionar dei siste åra. For tida flyr mange av dei største og viktigaste flyselskapa i verda frå og til Keflavik flyplass til mange viktige byar i heile verda, som Boston, Brussel, Chicago, Dallas, Frankfurt, Geneve, London, Los Angeles, Manchester, Moskva, New York, Orlando, Toronto og Washington.

  Keflavik flyplass (KEF)
  Adresse: Keflavíkurflugvöllur, 235 Keflavík, Island
  Telefon: +354 425 6000
  Flyselskap på Keflavik flyplass: SAS, Norwegian, American Airlines, Air Canada, Delta, United Airlines, Austrian, easyJet, Lufthansa British Airways og mange fleire.

  Hvor henter jeg min leiebil på Keflavik Airport

  Keflavik flyplass er godt designa, så det er ikkje vanskeleg å finne utleigaren din. Å leie bil på Keflavik flyplass kunne ikkje vore enklare, då deskane til nokre av dei mest kjende bilutleigarane i verda rett ved ankomsthallen.

  Avis leiebil på Keflavik flyplass Avis på Keflavik flyplass
  235 Keflavíkurflugvöllur,
  Keflavik, Island 235

  +354 591 4000
  Opningstider:
  04:00-01:00 man-søn
  Budget leiebil på Keflavik flyplass Budget på Keflavik flyplass
  235 Keflavíkurflugvöllur,
  Keflavik, Island 235

  +354 562 6060
  Opningstider:
  04:00-01:00 man-søn
  Europcar leiebil på Keflavik flyplass Europcar på Keflavik flyplass
  235 Keflavíkurflugvöllur
  Keflavik, Island 235

  +354 425 0300
  Opningstider:
  06:00-00:00 man-søn
  Hertz leiebil på Keflavik flyplass Hertz på Keflavik flyplass
  235 Keflavíkurflugvöllur
  Keflavik, Island 235

  +354 522 44 30
  Opningstider:
  Heile døgeret

  Terminaler

  Hovudterminalbygningen på Keflavik flyplass har fått namn etter Leif Erikson, ein av dei fyrste europearane som sat fot på amerikansk jord. Det opna i April 1987, og seinare utvida med opninga av Sørbygningen (som ikkje er ein separat terminal) for å tilfredsstille krava til Schengen-avtalen, før ein ytterlegare utviding av Nordbygningen i 2007.

  Flyplassens fasiliteter

  Keflavik er ein av dei travlaste flyplassane i heile Nord-Europa, og betener tusenvis av passasjerar frå heile verda kvar dag med eit imponerande utval av fasilitetar på staden. Det har høghastighetsinternett tilgjengeleg gratis for alle passasjerar, uavhengig om dei reiser til eller frå, medan Arion Bank tilbyr vekslekontor. Det er 14 minibankar i terminalbygningen, åtte med utanlandsk valuta i avgangshallen og seks med islandske kroner i ankomsthallen. I tillegg til ein imponerande og romsleg Taxfreebutikk er det også fleire butikkar for passasjerar med nok tid til å handle før flyet går, inkludert ein stor islandsk mathall, gåvebutikk og bokbutikk. Det er mange val når det kjem til mat på Keflavik flyplass, med alt frå Dunkin Donuts til Nord restaurant (prøv hummerpizzaen).

  Hvordan reise til og fra Keflavik flyplass

  Kollektivtransport er relativt billig og er ein effektiv måte å komme seg mellom flyplassen og sentrum av Keflavik, medan drosjar (mykje dyrare) går døgeret rundt, og er eit vanleg skode rundt flyplassen og i sentrum. Keflavik er ein liten tettstad med rundt 15 000 innbyggjarar, så det er enkelt å komme seg rundt og sjå alt med din leiebil fra Keflavik flyplass, sjølv om det er vel så kjekt å utforske byen til fots eller med sykkel. Det er også mogleg å gå til flyplassen fra sentrum for dei med lite bagasje!

  Strætó, det lokale busselskapet har ruter til og frå Keflavik og hovudstaden Reykjavik (kor dei fleste turistane overnattat). Reisa mellom Reykjavik og Keflavik flyplass tar omtrent 45 minutt. Ein annan effektiv bussrute er driven av Flybus som korresponderer med internasjonale flygingar for å gi passasjerar praktisk skyss til dei viktigaste hotella i Reykjavik. Dessutan går Flyplassekspressen mellom flyplassen og fleire viktige lokasjonar i sentrum av Reykjavik.

  Parkering

  Parkering er ikkje eit problem på flyplassen eller i sentrum av Keflavik. Korttidsparkeringa er perfekt for dei som hentar eller slepp av folk, då den er praktisk plassert nær hovudterminalen og dei første 15 minutta er gratis, og langtidsparkeringa er plassert nord for terminalen, og har masser av plass til gunstige prisar (rundt 15 euro per dag). Det er mange parkeringsval i Keflavik sentrum. Det er også parkeringsplassar ved Keflaviks viktigaste turistattraksjonar, inkludert Vikingverda og Den blå lagune. Parkering i hovudstaden er som regel problemfritt med masser av ledige plassar både i sentrum og utanfor.

  Nyttige lenker

  Keflavik Flypass nettside


  Ekstra info om Keflavik flyplass

  Keflavik internasjonale flyplass
  Keflavik internasjonale flyplass
  Keflavik, Southern Peninsula Region, 235

  IATA-kode: KEF
  ICAO-kode: BIKF

  Wikipedia side
  Høgdegrad: 63.9868
  Lengdegrad: -22.6279

  Generell informasjon: Keflavik internasjonale flyplass (av og til kalt Reykjavík-Keflavík flyplass) er den største internasjonale flyplassen på Island. Dei viktigaste flyselskapa her er SAS, Norwegian, American Airlines, Air Canada, Delta, United Airlines, Austrian, easyJet, Lufthansa og British Airways.