Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ MANCHESTER FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Manchester flyplass med Auto Europe

  Hent din leiebil fra Manchester flyplass og utforsk alt som den fascinerende byen Manchester, og resten av England har å by på. Manchester er ikke bare hjembyen til berømte musikkgrupper og idrettslag, byen var også startpunktet til den industrielle revolusjonen. Manchester flyplass var i 2013 Storbritannias tredje mest besøkte flyplass, og de har flyvninger til og fra 200 destinasjoner. Hos Auto Europe finner du de beste leiebilene til de beste prisene, kontakt oss i dag!

  Flyplass

  Manchester Flyplass (MAN)
  Offisielt navn: Manchester Airport. Tidligere kjent som Ringway Airport
  Adresse: : Manchester M90 1QX, United Kingdom
  Telefon: +34 91321 1000
  Beliggenhet: Flyplassen ligger i Ringway, 13 km sør-vest for sentrale Manchester.
  Flyselskaper: Flybe har Manchester som base, men du finner også andre lavpris-flyselskaper som Monarch, Ryanair og Easyjet. American Airlines, United Airlines og Delta kan ta deg til Nord- Amerika. Du kommer til Asia med Emirates, Singapore Airlines og Qatar Airlines. Thomas Cook Airlines og Thomson Airways går til mange populære feriedestinasjoner. SAS, Norwegian og Ryanair flyr direkte hit fra Norge.

  Terminaler

  Det er tre terminaler på Manchester flyplass, 1, 2 og 3. Terminal 1 og 2 kobles sammen med en gangbro. Gåturen tar rundt 10-15 minutter. Terminalen 3 kommer du til via terminal 1. Terminal 1 er den største av de tre terminalene og her finner du flyselskapene Easyjet, Jet2 og Thomas Cook Airlines. Monarch, Thomson Airways og Virgin Atlantic finner du i terminal 2. Terminal 3 har mest innlandsfly, i tillegg til flyselskapene Ryanair og Flybe.

  Alle tre terminalene har separate avgang- og ankomstområder. Check-In og ankomsthallen er i første etasje, mens avgangshallen er i øverste etasje. Informasjonsskrankene ligger, i de fleste terminalene, like ved ankomsthallen (etter bagasjeområdet) og i avgangshallen. I terminal 2 så er noen av innsjekkingsskrankene, for eksempel Jet2 sine, i første etasje, mens majoriteten er i øverste etasje.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleieskrankene ligger i "Car Rental Village" på Ringway Road. Hit kommer du enkelt med flyplassens gratisbusser. Busstoppene er utenfor ankomsthallen til hver terminal (busstopp B ved terminal 1 og 2). Disse går hvert 10:e minutt.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Avis 06:00 til 23:00
  Budget 06:00 til 23:00
  Easirent 06:00 til 21:30
  Enterprise 05:00 til 23:59
  Firefly 06:30 til 23:59
  National Hele døgnet
  Hertz 06:30 til 23:59
  Thrifty Man-fre: 07:00 til 20:00
  Lør-søn: 08:00 til 13:00

  Flyplassens fasiliteter

  Alle de tre terminalene har valutakontor og internetkiosker i ankomstområdet, og minibanker i både avgangs- og ankomsthallen. De fleste fasilitetene i terminal 1 ligger etter sikkerhetskontrollen. Fasilitetene inkluderer både spennende butikker og serveringssteder. I ankomsthallen så har terminal 1 et renseri, et postkontor og et antall kaféer og spisesteder.

  Terminal 2 har lignende fasiliteter som terminal 1. I ankomsthallen er det kun én kafé, men etter sikkerhetskontrollen er det mange shoppingmuligheter. Her er det også et stort utvalg av spisesteder. I avgangshallen i terminal 3 kan du kjøpe alt det du måtte trenge før din reise, alt fra tax free varer til kofferter. Det finnes også restauranter der du kan ta deg en matbit. I ankomsthallen er det et supermarked og to kaféer.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Når du skal kjøre din leiebil fra flyplassen til Manchester så tar du motorveien M56 (på Junction 5), og det er en kjøretur på kun 20 minutter inn til city. Hele Nord-England ligger for dine føtter i en leiebil fra Manchester flyplass. Liverpool, for eksempel, ligger ganske nærme. Kjør på M56 og så videre på M62 så kommer du til Beatles fødeby på 50 minutter (ca. 58 km). Til Sheffield tar det 1,5 time på M57 (72 km). Flere destinasjoner, og mer kjøreinformasjon finner du her.

  Det er også mulig å ta offentlig transport fra Manchester flyplass. Disse går fra et område som kalles "The Station" og ligger mellom terminal 1 og 2. Tog kjøres av TransPenniene Express og Northern Rail, og de kan ta deg til blant annet Manchester Piccadilly Station og andre destinasjoner i Nord-England. Bussene kan ta deg til forskjellige steder i Manchester og omegn. Skyline busservice (buss 43) går til Manchester city hele døgnet. National Express bussene tar deg til et antall destinasjoner i England.

  Parkering

  Det er fire forskjellige parkeringssoner i Manchester. I sone 1 til 3 er det avgiftsparkering, og du kan stå der opp til 10 timer. Man må betale mellom 08:00-20:00. Når du parkerer i sone 4 så gjelder samme regler med unntak for lørdager og søndager da man kan betale for hele helgen. Det er også et antall parkeringshus i Manchester.

  Nyttige linker

  Manchester Flyplass hjemmeside